2013 frågor -

Hur har ditt 2013 varit?
Jo det har varit VÄLDIGT upp och ner, jag har varit super glad eller jätte ledsen verkligen.

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag vet inte riktigt, inget speciellt som jag kommer i håg nu, herregud vad tråkigt.

 

Blev du kär i år?

Ja det kan man väll säga.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Det finns massor med datum 2013, eller några få iaf jag aldrig kommer glömma, men dom vill jag inte ta upp i bloggen. Men två minnen jag aldrig kommer glömma är balen i nian OCH min födelsedag 2013, allting var perfekt den dagen!

  

Vad är din största framgång?
Oj framgång? Jag har ju varit med i reklam några gånger under året men ingen "framgång" eller va haha.

 

Bästa köpet?
Oj, det var svårt. Tror mina träningsskor haha! Nä ingen aning.

 

Vad spenderade du mest pengar på?
MAT och underkläder!!!!! ( och aloe vera )

 

Gjorde någonting/någon dig riktigt glad?
Ja verkligen, men också riktigt ledsen samtidigt.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Oj det är många men ja här -

We cant stop - Miley Cyrus

Only wanna dance with you - Kesha

I knew you were Trouble - Taylor Swift

One way or Another - One Direction

Battle Scars - Lupe Fiasco

Just give me a reason - Pink

#thatPOWER - Will.i.am & Justin

ah Yeah! - Will Sparks

Good old days - Pink

Det kommer aldrig vara över för mig - Håkan Hellström

Here's to never growing up - Avril Lavinge

Blurred Lines - Robin Thicke

I need your love - Calvin Harris

She's not me 1 & 2 - Zara Larsson

Wake me up - Avicii

Same Love - Macklemore

Counting Stars - OneRepublic

Wop - J.Dash

Really Don't care - Demi Lovato

Get Lucky - Daft Punk

Supernova - Cir.Cuz

Animals - Martin Garrix

Am i Wrong - Envy

Roar - Katy Perry

Trumpsta - Contiez

The Fox - Ylvis

A little party never killd nobody - Fergie

The Monster - Eminem Rihanna

 

Har du haft ett förhållande iår?

Nä, det kan man nog inte säga.

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Hm, så fall att ha ett riktigt förhållande med en kille man kan lita på. Men annars inget speciellt tror jag.

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja självklart. Vissa människor som kunde varit snällare. 

 

Har du fått några nya vänner detta året?
Ja åh herregud!!! Helt otroligt hur många vänner jag har fått detta året, 2013 = vänskaps året!

 

Isåfall vem? (frågan ovan)
För många helt ärligt, listan blir för lång med alla fina namn.  

  

Pinsammaste som hänt?
Oj jag kommer inte på något speciellt för tillfället. Jag gör små pinsamma saker lite hela tiden, t.ex igår när jag trodde Felicia var i omklädningsrummet på Gina Tricot.. jag drog upp ett "bås" och gick in och ba"Felicia har du provat klart snart eller", ja då var det istället en annan kvinna där inne och bytte om. Men något STORT pinsam sak kommer jag inte på nu.

Roligaste som hänt?
Oj, jag har ingen aning. Har så roliga stunder med mina vänner hela tiden. Men två små minnen är t.ex i början av året när vi skulle spela in våran musikvideo i min förra klass och Isak var tvungen att springa i snöväder påklädd i endast en mankini omgiven bland dagisbarn i slottskogen + att vi spelade in det. ROLIGASTE. Sedan en kväll på klassresan tog jag, Ellen och Moa så otroligt fula egopics på oss själva. Jag skrattade så jag grät. 

 

Har du några nyårslöften till nästa år och hade du några nu?
Förra året var mest att komma över min depression och gå vidare i livet och börja träna mer. Båda sakerna klarade jag jätte bra! Detta året har jag faktiskt inga speciella löften eftersom jag försöker vara så positiv som möjligt och tränar väldigt mycket som jag gör. Träna minst tre gånger i veckan tills sommaren.

 

Några bra minnen?
Ja åh för många. Macklemore konserten, Justin Bieber konserten, sommarkvällar, långpromenader vid hamnen med nära och kära, överraskningsfesten för Ellen och Cissi, när Bella var med i Spanien, min födelsedag, dygnade med Moa, Viktor och Anton, Avslutnings konserten i nian, balen, kvällar med Ronja, nattpromenaden med Bella, Psykologi lektionerna med Nils, Halloween festen och ja massor mer helt enkelt!

 

 

Dagens teenagerpost -

 

Hur mitt nästa år ska bli -

Mitt år 2014 ska bli glatt, det är det ända jag vet.
Ja då är 2013 snart över, om jag ska förklara 2013 med ett ord är det tyvärr drama. Självklart har det varit väldigt många bra saker som har hänt under 2013 men iaf, jag tänker nu tänker jag inte ta upp några speciella saker men det har hänt lite för mycket dåliga saker detta året utan att jag egentligen har gjort något. T.ex att killar som håller på med mig och en annan samtidigt, att jag accepterat att folk är elaka mot mig och tjejer som överdriver saker. Jag har tröttnat på det och tänker gå videre år 2014, eller rättare sagt nu. Jag har inga nyårslöften detta året, förra året hade jag kanske 10 löften men inte detta året. Jag tränar redan jätte bra, jag äter nyttigt osv. Det ända "löfte" jag har är att jag ska fortsätta med att träna som jag gör nu och träna MINST 3 gånger varje vecka till sommaren. Det ända jag ska göra annorlunda 2014 är att jag ska ta bort negativa människor i mitt liv. Men självklart kan människor få en andra chans. Jag måste iaf inse vad som är bäst för mig men också ska jag tänka på mina fina vänner och andras lycka. Jag ska sluta bry mig om vad andra tycker om mig. Jag ska bli mer mogen och inte göra allting till en stor sak. Självklart kommer jag vara mitt barnsliga Ottilia med mina kompisar och studsa runt som en studsboll när jag är som lyckligast. Men jag är inte komplicerad och kommer inte bli det heller. Under hela 2013 har ingen kompis kommit fram till mig och sagt - Ottilia du har pratat skit om mig osv. Det kommer inte hända heller 2014 eftersom jag inte är en människa som pratar skit om mina fina vänner. En av dom viktigaste sakerna jag måste lära mig 2014 är att leva i nuet. Inte bry mig om det som har hänt och inte oroa mig över det som kommer. 2014 ska bli en glatt år, självklart kommer jag va ledsen flera gånger under nästa år, det är alla, men jag ska försöka att se det positiva i allt jag gör som jag försökt den senaste veckan. Livet är för kort för att vara nere för länge.
Om ett år ska jag förklara året 2014 med ordet glatt.
 


Tick tock -

- Förlåt för dom få inläggen idag, men min dag har varit upp och ner idag -
Jag är så jäkla stressad nu förtiden, helt galet. Jag var med Felicia två timmar i stan idag och jag kände bara hur deppig jag var och hur stressen tog över. Samtidigt som jag är 100% taggad för nyår är jag jätte stressad över nyår. Det var sista minuten idag jag bestämde vad jag skulle ha på mig till nyår. Kvällen slutade iaf hemma hos Linus med Felicia, Lukas och Julius. Vi kollade film och åt pizza. Nu måste jag verkligen sova sova sova. Senaste veckan har jag tränat varje dag och stressat över nyår, jag är slut. Knappt sovit något. Kan det inte bara bli nytt år så jag kan bara ta det lugnt och försöka vara glad! Godnatt kära läsare, snart kommer massor med inlägg för att gott göra er! Pussar och kyssar ♥
 
 

Dagens teenagerpost -

 

30 December -

- Herregud vad trött jag är, jag har gymmat varje dag denna veckan - 
Idag blev planerna rätt så ändrade faktiskt, men dagen slutade jätte trevligt verkligen! Först var jag hemma ända till kl 3 och sov/vilade kan man säga, sedan stack jag till gymmet med Felicia och vi kom försent till passet jympa - intervall så vi körde på Spinning istället! Jäklar vad jag svettades haha! Efter det drog jag hem och duschade och åt. Ungefär kl åtta/nio stack jag och Felicia och mötte upp Linus. Efter det mötte vi upp Julius och åkte hem till mig. Hemma hos med tog vi det bara lugnt och åt massor med gott gott. Efter någon timma kom Alex och Isak hem hit till mig. Vi pratade mest och tog det lugnt bara. Jätte trevligt och dom sista som var kvar här var Linus och Felicia och dom har precis åkt. Nu ska jag somna till en film och redan kl åtta imorgon ska Felicia vara här och vi ska gymma. Trevligt trevligt! Pussar och kyssar ♥
 
 

More about me -

Jag skickar nog minst 150 snapchats varje dag, jag älskar den appen | Jag försöker nästan alltid tänka positivt i allting som händer, då mår man mycket bättre har jag lärt mig | Jag har alltid en Victoria Secret bodymist med mig överallt eftersom det värsta jag vet är att lukta illa | Om jag börjar verkligen börjar gilla en kille har jag väldigt svårt för att tappa känslor för honom, fast han är elak/otrogen mot mig | Jag älskar att tugga på saker, haha | Jag älskar verkligen att lära mig nya saker med kroppen och rörelser, t.ex att göra moonwalk, "grinda", vrida på tungan, the cup song, shuffla osv och jag ger inte upp förens jag har lärt mig det | Jag har jätte svårt för att fastna för en film, det måste nästan vara en skräckfilm för att jag ska vilja hänga med | Det läbbigaste jag vet tror jag är folk som knäcker sina händer och Saw dockan | Jag älskar att gå, det är jätte ofta jag skiter i att åka buss/spårvagn och går några km istället | Det finns två smycken jag aldrig tar av mig, det är ett vänskaps armband från topshop och mitt halsband som enligt mig bringar med sig tur | Jag vill verkligen ha sommar nu |
 

2013, vad har jag klarat? -

 

29 December -

- Jo dagens planer. Jag kommer möta Felicia i stan och vi kommer gå runt lite och försöka hitta skor till henne. Sedan så ska vi gymma, vi ska gå på passet Jympa - Intensiv som ska vara rätt jobbigt. Får så hur det kommer gå, mår rätt dåligt nu. Jag ska dricka massor med te och hoppas på det bästa. Sedan efter det sa Felicia att vi skulle åka och träffa Linus. Dagens planer är rätt enkla och rätt bra. Träning, shopping och träffa kompisar. Pussar och kyssar ♥ - 

Dagens teenagerpost -

 

4 tips på att bli mer motiverad till att träna -

1. Ha snygga träningskläder - Jag blir alltid mer taggad när jag har snygga träningskläder. Det gör verkligen så man blir mer taggad jag lovar er! Det är verkligen värt att lägga lite pengar på träningskläder då jag t.ex använder mina träningskläder flera flera flera gånger i veckan! Jag älskar att gå t.ex runt i gymmet och känna mig "snygg" i mina träningskläder. Men självklart har jag fula träningskläder med, men jag mår mycket bättre när jag känner mig snygg i mina kläder som formar min kropp snyggt.
 
 
2. Träna med en kompis - Detta gör dom flesta mycket mer motiverade till att gymma/träna! Jag är både för och emot att t.ex gymma med kompis. Det roliga med kompis är att man kan prata och peppa varandra. Jag älskade att gymma med kompis i början men nu förtiden har jag mitt egna schema som jag tycker är skönt att göra i min egna takt. Men att gymma med en kompis är verkligen något jag rekommenderar, speciellt om man är ny på gymmet och inte är så motiverad. Man kan turas om med maskiner och springa/crosstraina/cykla i hop. Sedan att gå ut att springa tillsammans är också roligt! Jag och Isabella brukar ofta gå ut och springa tillsammans. Jätte trevligt verkligen! När jag springer med t.ex Isabella blir jag alltid mer peppad att springa längre, jag och Isabella har flera gånge sprungit mer än en mil.
 
 
3. Bli motiverad med musik/podcast - Jag klarar inte av att gymma utan musik oftast. Jag blir alltid jätte peppad av musik. Jag har gjort en lista för styrka och en för att springa. När jag springer brukar jag alltid lyssna på snabba låtar/glada låtar som får mig att vilja springa! Listan består 85% av barnsliga låtar och house/dubstep musik kan man väll säga. Sedan när jag gör styrka består mina låtar 85% av Eminem och Macklemore. Två fantastiska människor man blir taggad av. När jag cyklar eller crosstrainar så brukar jag lyssna på en podcast! Det rekommenderar jag verkligen! Tiden flyger förbi när man lyssnar på en podcast. Eftersom jag nästan alltid cyklar i en halvtimma så är en podcast perfekt. Ladda ner appen podcaster och lyssna på vad du är intresserad av! Finns allt att lyssna på t.ex om sport, sex, kärlek, humor osv. Jag är då ett stort fan av Michaela och Dashas podcast om kärlek och Isabel och Rebeccas podcast som handlar om lite allt möjligt, RIKTIGT peppande pod.
 
 
4. Tänka på resultatet - Eftersom jag redan är riktigt motiverad av träningen och tycker det är så himla roligt att träna har jag inte svårt för mig att åka iväg till gymmet eller att gå ut och springa. Men självklart kan vissa dagar på gymmet vara tråkigare än andra. Då försöker jag tänka på hur mitt resultat kommer bli, jag satsar väldigt mycket på att bygga muskler. Jag är redan nöjd med min kropp men som sagt kan den alltid bli snyggare. Jag satsar på att min kropp ska bli så snygg som möjligt sommaren 2014! Så när jag drar mig till gymmet tänker jag alltid på hur glad jag kommer vara sommaren 2014. Så att tänka på hur sitt resultat är en av dom bästa motivationerna att träna enligt mig faktiskt!  
 
 

Min dag - 28 December

Godmorgon bloggen! Jag åkte hem rätt tidigt hos Sofia idag eftersom hon skulle träna. Vi hade en jätte mysig dag igår och träffade på Emma och Michela också. Idag är mina planer att först träna på gymmet en snabbis, sedan kolla på en Hockey match Frölunda - Brynäs och sist men inte minst träffa Jennifer på en fika. Jag tror det kommer bli en jätte bra dag idag! Pussar och kyssar ♥

Dagens teenagerpost -

 

Min kväll blev ändrad -

 
- Var nyss hemma hos Sofia och har nu kommit hem. Dock mådde jag mycket bättre när jag var med Sofia så jag kommer sova hos henne inatt. Hon är på bio just nu så vi bestämde för att jag möter henne efter bion. Jätte mys! Så ja dagens planer blir inte att sitta hemma och ha filmkväll med mig själv med deppiga kärleksfilmer. 
Hoppas ni får en jätte bra fredag, pussar och kyssar ♥

Kärlek till Macklemore -

 

Dagens teenagerpost -

 

Gym is my new boyfriend -

Blogg.se har krånglat på morgonen så därför har det inte kommit upp några inlägg på morgonen -
Idag vaknade jag och Felicia tidigt för att gymma. Hon följde med mig på ett pass idag. Känns jätte skönt i hela kroppen nu. Jag har precis ätit kvarg nu och ska ta en frukt och sedan en lång dusch. Dagens planer är att åka hem till Sofia. Behöver prata ut lite med henne. Sedan ikväll ska jag sova hemma själv, jag mår inte speciellt bra. Imorgon ska jag träffa Jennifer, jag funderar på att gymma lite, men känns som jag måste vila kroppen lite faktiskt, får se. Sedan på söndag ska jag gå på ett jobbigt pass med Felicia - jympa intensiv! Ska bli härligt! På måndag igen ska det bli gym. Nu när det inte är några prov att plugga till så satsar jag på träningen. Känns skönt att kunna fokusera hårt på något som jag tycker är roligt.  
 
 

Fakta om mig -

Fakta:
1. Bor: Göteborg
2. Flyttat..gånger: En gång
3. Hårfärg: Blond/mellan blond
4. Längd: 163 cm
5. Frisyr: långt platt är mitt naturliga nu
6. Ögonfärg: Blå
7. Vänster- eller högerhänt: Högerhänt
 
"Har du nånsin":
1. Gått med pyamas till skolan?: Haha nej det tror jag inte, onepiece en gång om det räknas
2. Klippt sönder dina byxor för att få nya?: Ja klippte dom till shorts haha
4. Tagit sönder något dyrt?: Ohja, tappat en hel del
9. Har du nånsin fått utegångsförbud?: Nä
10. Har du någonsin rökt?: Nej
11. Har du haft sex? Nej
12. Har du varit full den här månaden?: Nej
13. Har du syskon?: Nej
14. Har du borstat tänderna den senaste timmen?: Ja
15. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?: Nej
16. Har du ljugit på någon fråga än?: Nej 
 
 
Fyra grejer:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?: Haha ja en gång i somras t.ex när jag var på krök. Dock hade jag inte druckit någonting men jag sprang för alla andra gjorde det.
2. Har du en hund?: Ja
3. Sover du helst själv eller med någon?: Med någon självklart
4. Tror du på spöken?: Ja, eller rättare sagt andar
 
Om dig:
1. Hur gammal är du?: 16 år
2. Namn? Ottilia
3. Skostorlek?: 36/37
4. Vart bor du?: Göteborg ju
5. Hur många barn vill du ha?: Ingen aning, ett eller två minst iaf
7. Rullar du spaghettin eller skär du den?: Jag rullar och sedan äter
8. Har du ätit sushi?: Ja herregud, varje vecka
10. Humör?: Riktigt fundersam över livet kanske man kan säga haha
 

Vem:
1. Vem älskar du?: Mina nära och kära
2. Vem är den bästa artisten/gruppen?: Många men Macklemore är min gud iaf!
3. Vem pratade du senast i telefon med?: Mamma
4. Vem vill du prata med?: Många 
5. Vem sov du senast med?: Felicia
6. Vem vet allt om dig?: Alicia, Isabella och Sofia  

Känslor:
1. Saknar du någon just nu?: Ja
2. Är du glad?: Nja inte direkt
3. Är du fundersam?: Ja
4. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej

5. När grät du senast?: Igår 

 

Kan du:
1. Kan du röra på öronen?: Ja
2. Kan du slicka dig på näsan?: Nej 
3. Kan du kolla i kors med ögonen?: Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig?: Ja det kan dom
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?: Oj verkligen inte 
6. Kan du vara på en fest utan att dricka?: Självklart, jag dricker inte, satsar på träningen 110%
7. Kan dina vänner lita på dig?: Alltid
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?: Nja, vet inte
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?: Men haha ja 


Work for it -

- Det blev inte som planerat idag faktiskt! Jag och Felicia vaknade sent idag, vid halv ett ungefär. Så vi gick upp och åt frukost ( havregrynsgröt och ägg ) och sedan stack vi till gymmet. Vi gymmade kanske lite mer än en timma och sedan stack vi hem till Felicia. Här hemma hos Felicia har vi inte gjort någonting. Vi åkte aldrig in till stan och träffade Alicia. Både jag och Felicia är på depp-humör och trötta så troligtvis blir vi hemma idag och vi funderar bara på att ha en film kväll och sova. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till gymmet!
Pussar och kyssar ♥
 
 

Outfit julavslutning -

- Klänning - Bershka - Tights - Forever 21 -

Dagens teenagerpost -

 

Annandag jul -

Inatt sov jag som sagt hos Felicia, super mys! Dagens planer är att möta upp Alicia i stan. Vi ska shoppa lite på rean tror jag väll, hon kanske ska hitta något till nyår. Eftersom jag ska till New York måste jag spara minsta lilla peng, men ja, jag har lite presentkort som tur är. Men mest följer jag med för att vara snäll mot Alicia och hålla henne sällskap! Senare mot kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske gymma om jag har tid eller träffa någon/några. Man får se vad som händer! Massor med pussar och kyssar till er! 

hur långt kan det gå för bloggläsare att "stalka" en?

Jag har en bloggläsare som aldrig ger sig, aldrig.
Jag tänker inte skriva något namn, absolut inte, men jag tycker detta är nästan läskigt, och så patetiskt. Jag har haft en bloggläsare i ungefär två år som aldrig får nog med att trycka ner mig. Det började med att hon addade mig på Bilddagboken tror jag(Hahaha detta var två/tre år sedan som sagt) och där hittade hon min blogg. Hon fick tyvärr tag i mitt nummer och efter det har det inte tagit slut. Det började med att hon skickade fina sms till mig att jag är en bra bloggare osv och vi började snacka som faktiskt kompisar, men senare började hon ta MINA bilder och skriva att det var hennes kläder, hennes naturbilder osv osv. Hon tog MINA inlägg och la ut på sin egna blogg. Jag sa till henne snällt att inte göra så och sedan dess har hennes humör vänt upp och ner. Vissa dagar var det "vilken fin människa du är, vill vara som dig" och andra dagar var det "du är värd att dö Ottilia, du är så jävla ful". För övrigt följer hon mina spotify listor, hon följer mig på instagram, hon har smsat/kikat mig hundra gånger och som sagt följer hon min blogg också OCH just det, hon har också hackat på mig genom Facebook, på något konstigt sätt hittat mig där och skrivit till mig iaf. Hon har också försökt adda flera av mina närmaste vänner och försökt prata med dom. Hon ville ta mina inlägg, bilder och vänner, det nämnde hon. Som tur är har jag blockat hennes nummer(jag har också nytt nummer) och Facebook för LÄNGESEDAN. Senast för två dagar sedan kommenterade hon dock mitt foto på instgram - "vad du är översminkad". Snälla herregud. Det roliga är att jag inte följer henne tillbaka, jag bryr mig inte om henne överhuvudtaget.
 
Men jag tycker det ändå är intressant nu med detta hur långt det kan gå för bloggläsare att "stalka" en?
 
Mina kompisar fick tag i min mobil och läste alla elaka saker hon skrev och gick emot henne för kanske ett år sedan. Hon hade skrivit RIKTIGT elaka saker till mig. Jag som inte klarar av att vara elak svarade henne knappt, jag skrev bara sluta till henne, att hon sårade mig. Jag har blockat henne på instagram nu, jag har blockat hennes nummer och kik. Men hon kan fortfarande läsa min blogg? Rätt sjukt att detta har varit i över två år. Hon bor också flera mil härifrån om jag inte minns fel. Vi har heller inga gemensamma kompisar. Hon är faktiskt helt anonym egentligen för mig. Hon har fått tag i mig på alla olika sätt för att skriva elaka saker till mig är det sjukaste. Är det något fel på henne eller vad händer? Jag har ingen aning om hur denna människa kan ha hittat mig, eller vad som gör att hon har något emot mig. DET MEST PATETISKA är att hon FORTFARANDE läser min blogg osv. Om hon nu hatar mig så mycket, varför läser hon min blogg och försöker få tag i mig på minsta lilla sätt och som sagt följer mina spotify listor tom. Det är ju något med mig hon intresserar sig av, vad vet jag inte. 
- Detta var den ända konversationen jag hittade på min gamla mobil OCH jag vet att det var fel av mig att skriva att "alla tycker du är sjuk i huvudet" men denna konversationen var när hon var som värst. Det var då hon sökte upp mig överallt och tog kontakt med MINA vänner och skrev jätte hemska saker till mig -

Varför jag älskar dessa låtar -

I will be here - Såg ni videon jag la upp för några veckor sedan? Då måste ni se den! Efter ni har sett den videon kommer ni uppskatta låten ännu mer, jag blir så känslig när jag hör denna låten. Jag blir glad och samtidigt så ledsen när jag hör låten. En låt med mycket känslor och stor betydelse iaf! 
 
The Backpack Song - Denna låten blir jag alltid så "ny kär" av. Jag tycker den är både fin och helt underbar. Varför den är lite mer speciell är för att jag hörde låten första gången i ett speciellt avsnitt i Pretty Little Liars. I avsnittet hittar Spencer och Toby varandra igen och dom är så kärleksfulla. Världens bästa scen enligt mig. Så varje gång jag hör låten kopplar jag till den scenen och hela jag blir som nykär och glad. Jag kan inte förklara mina känslor jag får när jag hör låten!
 
By the grace of god - Helt klart en av dom finaste låtarna jag har hört. Jag fastnade för den direkt när jag hörde den första gången. Jag är som sagt ett stort fan av Katy Perry och helt klart är detta en av dom finaste låtarna hon har gjort. Texten är jätte fin och hela låten ger mig rysningar som ingen låt kan göra nästan.
 
Everything i need - På den senaste veckan har jag sett filmen Ego nästan varje kväll?! Det har blivit min nya "somna film" haha. Jag somnar jätte lätt till den filmen. Jag fastnade iaf för denna låten. Jag tycker den är helt underbar, väldigt chill och otroligt fin. Jag är fast i låten. KÄRLEK säger jag bara.
 
You & I - Åh One Direction, mina älsklingar. Iaf låten You & I är helt klart den finaste låten på deras nya album. Jag fastnade för den direkt eftersom den är så fin. Sedan kopplar jag denna låten till en speciell person så därför är låten "speciell" för mig. Jag älskar iaf låten, den betyder mycket för mig.
 
How to save a life - Åh denna låten hade vi på våran slut konsert i nian. För övrigt älskar jag denna låten. Texten och låten är jätte fin, jag blir tårögd när jag lyssnar. Både för den är så fin och jag tänker på min gamla klass. Helt klart en favorit för mig.

Dagens träning -

Hej alla mina fina läsare! Idag gick jag upp kl kvart i elva på morgonen och hade jätte bråttom till gymmet. Jag hann dock färga mina ögonbryn(som ni kanske ser på bilden haha) men annars slängde jag i mig lite frukost och sedan direkt iväg mot gymmet. På gymmet idag gjorde jag först passet intervall - Flex och sedan gymmade jag i 45 minuter. Jag rekommenderar verkligen Intervall - Flex ! ! Man blir verkligen svettig av passet, man börjar med 30 minuter intervaller som brukar oftast vara jätte jobbiga och jätte bra för konditionen, sedan avslutar man med 30 minuter flex övningar som består av att göra olika ställningar som är jätte bra för kroppen osv. Efter passet vilade jag lite men kände att jag kör lite gym också. Jag satsade lite mer på lår och armar helt enkelt. Lite skivstång och vikter i ungefär 35 - 45 minuter. Nu är jag hemma och precis tagit en lång dusch, vilken känsla jag har i kroppen just nu, helt jäkla slutkörd. Verkligen bästa känslan efter kärlek. Nu ska jag göra i ordning mig lite så kommer Felicia hit senare, yea ! Saknar henne ! Hon hade planerat att träffa några tror jag, men iaf ska vi ha en riktig mystjejkväll hemma hos henne ikväll, åh längtar! Pussar och kyssar ♥
 
 

Dagens teenagerpost -

 

NEW YORK BABY -

Åh herregud jag är så glad så jag fällde några tårar förut, min dröm ska gå i uppfyllelse, JAG JAG JAG JAG ska åka till New York nästa år?!?! Det är helt sjukt för mig, det är min dröm. Jag trodde att jag skulle få åka till London, det var min födelsedag/julklapp detta året, London! Sedan när jag öppnar min flygbiljett så står det inte London, det står f*cking NEW YORK! Jag började gråta lite smått eftersom det är stort för mig att åka till New York, jag har aldrig varit där! Det ända stället jag har varit på utanför Europa är Mexico. Jag ska spara pengar som attan nu och verkligen shoppa loss i New York, ah. Bästa julklappen någonsin, helt otroligt vad jag längtar. 111 dagar kvar, eller rättare sagt 110 eftersom kl är ett. AH JAG ÄR HYPER NU!!!! Pussar och kyssar alla fina bloggläsare, hoppas ni hade en lika bra jul som mig ♥ 
 

Lemony Snickets berättelse - Vad jag tycker -

Inatt när jag skulle sova satte jag på filmen Lemony Snickets berättelse om syskonen baudelaires olycksaliga liv (haha inte alls "långt namn"). Iaf kommer jag i håg att jag såg filmen när jag var liten eftersom det är en familjefilm! (tror jag haha).  Men jag kommer i håg att jag tyckte att den var rätt obehaglig och otäck. Jag satte på den som sagt inatt och man kan verkligen se den filmen i vilken ålder som helst. Den borde nästan rankas som skräckfilm enligt mig, riktigt otäck är filmen enligt mig. Den har inget blod osv med i filmen, men händelserna som händer i filmen ger mig rysningar. Jag rekommenderar filmen iaf!
 
För övrigt är det flera kända skådespelare med i filmen som t.ex Jim Carrey(med i yes man, grinchen)Emily Browning(med i The Uninvited, The host), Meryl Streep(med i Mamma Mia)Timothy Spall(med i Harry Potter) och t.ex Jude Law(med i Sherlock Holmes).
 
 
 

God jul -

 
 ♥ Jag önskar er alla en jätte mysig jul med många paket och massor med kärlek fast man har snö eller inte ♥
 

Dagens teenagerpost - Happy Christmas

 

Sommar 2013 -

 

Gymmet -

Jag är så glad nu, jag har uppgraderat mitt friskis och svettis kort nu så jag kan gymma när jag vill, gå på alla pass och även gymma på helger! Förut kunde jag endast gymma på vardagar från kl 07.30 - 15.30! Så nu kan jag satsa ännu mer på träningen, tom 110%. För övrigt åt jag en caesarsallad på Joe farelli's och sedan stack jag till gymmet. Idag gymmade jag en och en halv timma! Var jätte skönt att gymma idag då det knappt var några på gymmet. Det blir att träffa Felicia på onsdag istället, ska troligtvis gymma med henne. Åh imorgon är det julafton också! Ah! Åh nu ska jag fortsätta äta kvarg med jordgubbar och sätta på ett Pretty Little Liars avsnitt!
♥ Pussar och kyssar ♥
 
 

HELA MITT 2013 -

Januari 2013 - Oj, detta var längesedan, kommer knappt i håg Januari, jag har förträngt det mesta den här månaden. Jag mådde inte alls bra och var i en mindre depression på riktigt pga privata saker. Dock en rolig sak som hände i Januari var att vi spelade in våran egna musikvideo och hade gjort klart våran egna låt i min förra klass 9E! Det var en rolig upplevelse att spela in sin egna låt! 
Februari 2013 - Ja det var här allting började gå uppåt från min depression! Saker och ting började gå åt en bra väg och jag var mycket med kompisar. Det var flera tjejkvällar och flera roliga stunder. Jag stack också en snabb sväng till Madrid. Mer än så kommer jag inte i håg av Februari, eller jo det var en kall månad i Sverige och vi åkte skridskor med klassen, haha!
Mars 2013 - Gud, mitt minne är helt borta känns det som haha! Kommer knappt i håg vad som hände i Mars. En rolig sak som hände här var att jag stod modell för Desigual och en tråkig sak som hände var att jag ramlade igenom isen när jag var ute med Bella och gick. Lite "nära döden upplevelse" där. Nä men har inte så mycket att säga om Mars, en rätt tråkig månad. Jag var med vänner och skolan gick bra. Inget speciellt så.
April 2013 - April, DEN MÅNADEN JAG SÅG JUSTIN BIEBER LIVE! Kommer i håg det som om det vore igår. Jag var med Jennifer, mamma och Madelene i Köpenhamn, jätte trevligt! Typ det ända som jag kommer i håg från April, hehe.
Maj 2013 - Ma maj maj, detta var en bra månad med mycket händelser. Jag träffade massor med människor, lärde känna nya och mycket roliga händelser. Jag var modell i början av maj kommer jag i håg. Senare under maj så blev det varmare i Sverige, miljön började bli grönare och glädjen började. Senare i slutet av maj hade vi våran avslutnings konsert också där jag hade huvudrollen! Maj var en riktigt bra månad!
Juni 2013 - Här började äntligen sommaren! I början av Juni så åkte vi på klassresa till skara sommarland som var jätte roligt! Haha det roliga är att jag fortfarande är med i Skara sommarlands broschyrer, var med i reklam där för flera år sedan. Iaf så hade vi våran bal i Juni också! Helt underbart och jag hade på mig min drömklänning! Love love love! Senare slutade vi nian och jag gjorde en film till våran klass, saknar klassen väldigt mycket faktiskt. Jag grät så mycket dagen då jag lämnade klass 9E. Den kvällen vi slutade var det också avslutningsfest som var en mysig kväll/natt. Två dagar ungefär efter skolavsltuningen iaf åkte jag iväg till Spanien och var där ända till första juli.
Juli 2013 - Juli var den ända månaden jag var hemma i Sverige. Jag var bara hemma tre veckor på hela sommarlovet(som består av 10 veckor). När jag var hemma umgicks jag med flera nära och kära och hade verkligen så många roliga sommarkvällar. Riktigt bra sommar minnen. Jag stack också en dag till Marstrand, mys mys. Efter någon vecka i Göteborg stack jag till Skövde och hälsade på min syster. Där var vi med i en film(bil reklam film) och jag hade flera mysiga kvällar med henne. Jag var också med på min fasters bröllop och var hemma hos kusinen några dagar. Efter ungefär 1-2 veckor i Skövde åkte jag igen till Madrid.
Augusti 2013 - Jag kom hem från Madrid dagen innan gymnasiet skulle börja, Isabella var med mig en vecka i Madrid som var sjukt trevligt! Jag kommer i håg natten innan första dagen i gymnasiet, jag kunde inte sova någonting haha. Det var iaf en trevlig månad och hela mitt liv blev lite som "nytt" då man träffar så otroligt många människor i gymnasiet. En helt ny klass och helt nytt schema. 
September 2013 - Ja, det känns som det var längesedan men ändå som igår. Det var här jag märkte vilka kompisar i klassen/skolan man kom närmare. Det var under September man umgicks jätte mycket med alla nya personer! Kommer inte i håg så mycket som hände i September förutom alla nya kompisar man fick då.
Oktober 2013 - Oktober, det var här jag fick se min gud Macklemore live! Rättare sagt Macklemore och Ryan Lewis! Dom två killarna är helt underbara! Jag och Jennifer var iaf själva i Stockholm, helt själva i en stor stad. Helt sjukt vad roligt vi hade. Vi gick på konsert och shoppade massor! Senare under oktober var ju också Hermods insparksfest, dock blev det ju en stor diss när jag inte ens kom in haha! Helt kaos! Just det, sista oktober också var det Halloween fest, ah! En riktigt riktigt riktigt bra kväll!
November 2013 - Åh min månad!!! November 2013 tror jag har varit den BÄSTA månaden av 2013, helt ärligt. Allting var bara så perfekt här, love, friends and happiness!!! Jag vill spola tillbaka till November helt ärligt. Bara en månad sedan det var november jag vet, men ändå. Mycket kan ändras på en månad. Två lite större händelser här var överraskningsfesten för Ellen och Cissi som var så himla rolig, sjukt bra kväll! Sedan helt klart min födelsedag, bästa födelsedagen helt klart! Åh, så bra bra bra bra bra bäst var den. 
December 2013 - Ja då är snart December slut, lite upp och ner har den här månaden varit om jag ska vara ärlig. Det har inte riktigt gått som jag har tänkt mig och jag har också stressat så mycket i skolan nu, helt galet. Nä en liten diss på December faktiskt. Julen är riktigt mysig men ja, annars blev inte December en så lyckad månad...

Dagens teenagerpost -

 

Godmorgon -

Helllo my friends - Kl tio idag på morgonen ringde Sofia mig och ville komma hit, så jag åt snabbt lite frukost och hon kom hem till mig. Vi har mest bara tagit det lugnt och pratat massor massor massor, tar aldrig slut. Senare ska jag in till stan för att äta lite och förhoppningsvis gymma. Senare på kvällen blir det en träff med Felicia hoppas jag på. Kommer bli bra dag idag tror jag! Pussar och kyssar ♥

Frågor om mig -

Blandat.
Hur mår du just nu? Sådär, rätt okej
Är du hungrig nu? Nja

Vad är klockan nu just nu? 19:37
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Swefilmer & blogg.se  
 
Nio frågor om dig själv.
Namn? Ottilia
Smeknamn? Otto, otti och Levis oftast
När fyller du år? 28 November
Några piercingar? Öronen 

Vad har du på dig just nu? Träningskläder haha

Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag oftast alltid är positiv och aldrig elak med mening
Vad är du bra på? Att röra på mig
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj & mina vänner! 

Sover du hellre själv eller tillsammans med någon? Tillsammans med någon!
 
 
5 frågor om idag.

Vad har du gjort idag? Varit med Isabella, gymmat, träffat Sofia, varit i stan och ätit.

Vad ska du göra nu? Kolla på Pretty Little Liars tror jag!


Har du gjort något dåligt idag? Inte vad jag vet haha!


Vad har du ätit idag? Mackor, frukt, proteindrink, sallad och tänkte ta lite thai nu.
Vad händer imorgon? Gymma och träffa Felicia!
 
frågor om dina vänner. 
Har du många bra vänner eller få bästavänner? Jag har både många bästavänner och många vänner!

Vem är den roligaste av dina vänner? Jag umgås inte med tråkiga människor så alla är roliga ;)
Vem är snyggast av dina vänner? Alla är snygga/fina på sitt sätt!
Vem vet allt om dig? Isabella och Alicia
 

Musik.

Lyssnar du på musik just nu? Ja!!
Vilket är ditt favoritband/artist? Har flera favoriter, men t.ex Olly Murs, Katy Perry, Eminem, Macklemore, OneRepublic ungefär! 
Vad gillar du för musik? Gillar verkligen nästan allt!

Kärlek. 

Har du kysst någon idag? Nej har bara pussat en kompis.

När kysste du någon senast? Drygt en vecka sedan.
Är du romantisk? Ja herregud ni ska bara veta.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Självklart är det mysigt med förhållande.

Har du varit tillsammans med två samtidigt? Kommer aldrig hända.
Vem sov du senast bredvid? Isabella
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Har inte så bra koll på det haha!
Hur ska din tjej/kille vara? Han ska vara ärlig, snäll, riktigt rolig, skulle inte vilja göra mig ledsen och inte hålla på med flera samtidigt.

Otursdagar -

Hej bloggen - 
Igår hade jag en riktig otursdag känns det som.. Jag mådde illa hela dagen pga att jag inte hade sovit något plus att jag har tappat bort min plånbok. Jag blir så arg inombords. Som tur var kom Isabella till mig igår när jag var själv, behövde en vän vid min sida. Idag hade jag världens bästa dröm också, sedan vaknade jag åtta och insåg att den inte var sann, haha. Jag och Isabella satte på filmen - hur många kramar finns det i världen, dock somnade jag om under filmen och vaknade halv tolv, helt sjukt. Jag brukar aldrig sova så länge. Jag har nu druckit massor med te och jag och Isabella ska åka i väg och gymma nu. Jag ska åka till hennes gym idag då mitt gymkort är borta i plånboken. Sedan efter det måste jag ringa lite till västtrafik och leta efter min plånbok. Hoppas ni får en bra söndag, pussar och kyssar! ♥
 
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Mina dagar -

Hej mina fina läsare! Jag är verkligen så trött, jag somnade kanske vid halv två inatt och var tvungen att gå upp redan vid sju på morgonen för att åka hem till min lilla hund som var själv. Jo igår var det julavslutning, jätte trevligt verkligen! Efter det åkte jag hem med Valentina och Ebba och sedan åkte jag till Mölndal en snabbis med Valentina för att möta mina fina kompisar Linus, Jonathan, Anton och Oliwer. Jätte längesedan jag träffade dom. Jag och Valentina följde med dom till stan igen där vi mötte Daniel. Senare träffade jag också på några gamla klasskompisar i stan och jag åkte vidare med Valentina, Isabella och Klara. Jag och Valentina åkte iaf ända till Onsala och hade en jätte mysig tjejkväll med Ebba och Sara. Verkligen en jätte trevlig dag igår, bra start på jullovet! Idag känns det jätte konstigt att inte behöva stressa till något prov! Jag behöver inte plugga eller någonting, känns skönt men ändå konstigt. Har inte varit helt ledig på evigheter! Så idag ska det bli en "själv dag" som består av att duscha, kolla film och mysa med min hund. Isabella kommer snart hit och vi ska troligtvis äta i stan på kvällen, väldigt mys. Imorgon bli det att gymma med henne. Pussar och kyssar! ♥
 
OBS videoinlägget om svar på frågestunden kanske inte kan komma upp idag eller imorgon pga mitt dåliga internet. Så ni kan fortfarande ställa frågor HÄR - Ska försöka fixa detta så snabbt som möjligt
 
 


Världens finaste låt -

Denna låt betyder sjukt mycket för mig, världens finaste låt och människa 

Dagens teenagerpost -

 

Love it - justgirlythings

 

OBS - FRÅGA

 

Min ängel sänd från ovan -

 

Justin Bieber Believe -

Igår var jag med Jennifer på Justin Bieber's nya film Believe på bio! Jätte bra och jag rekommenderar den verkligen! Jag som äntligen hade "kommit över" min stora crush på Justin fick den igen. Nu är jag helt galen i honom, så snygg verkligen. Det bästa med filmen var att uppleva konserten "igen". Jag var på Justin Bieber i början av året med Jennifer i Köpenhamn och jag kommer aldrig glömma det, helt otroligt. Denna filmen handlar om hans turne och om honom. Jag fick gåshud hela tiden, helt obeskrivlig känsla ♥
 

20 December -

"snälla du som kommenterar som "mohammed" kan du berätta vad jag har gjort istället, börjar bli patetiskt med alla dina ord när jag inte vet vad du pratar om"
 
Hej mina fina läsare! Allt bra? Idag har jag jul avslutning och jag har varit så skoltrött det senaste, helt sjukt! Ska bli så skönt att äntligen bli ledig, jag ska verkligen sova sova sova sova. Senare ikväll ska jag träffa några nära och kära, kommer bli en bra start på jullovet iaf! Dock skulle jag inte tacka nej till lite snö, jätte tråkigt väder nu med allt regn. Pussar och kyssar ♥
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Dagens text -

 

Tre filmer jag aldrig tröttnar på -

Mean girls - Inte nog med att jag aldrig kommer tröttna på den är att detta är min favorit film! En gång kunde jag inte sova så jag såg denna film säkert minst 7 gånger på en natt, om och om igen. Jag kan se denna filmen hur många gånger som helst, den är helt underbar. Det roliga är att jag kan alla repliker och alla scener utantill men varje gång jag ser den är det som jag aldrig har sett den! Svårt att beskriva. Jag är en riktig tjejfilms lover, denna filmen är perfekt. 
Scooby Doo - Jag har älskat denna filmen sedan jag var liten. Jag kan verkligen inte sluta tröttna på denna. Jag kommer i håg när jag och min familj bilade ner till Frankrike en gång och den ända filmen jag såg om och om och om igen var Scooby Doo på den resan. Varje gång jag såg den var det som jag aldrig hade sett den innan. Det är helt otroligt hur jag kan se om denna filmen utan att jag tröttnar, fortfarande kan jag sätta på denna filmen på kvällen. Den är riktigt mysig faktiskt och sjukt rolig för mig som har dålig humor.
Katy Perry Part of me - Denna filmen är helt otrolig. Denna film är som Justin Biebers film. En stor dokumentär om Katy Perrys turne. Jag är ett stort fan av Katy Perry och jag är helt fast i filmen. Jag kan spola tillbaka tillbaka tillbaka hela tiden när hon uppträdar live. Jag har helt klart en tjej-crush på Katy Perry. Hon är verkligen en underbar människa och helt fantastisk live, jag får gåshud varje gång!

!9 December består av -

- Ha sovmorgon till kl 11 - Göra ett matteprov - Äta med klassen på restaurang - Gymma + skivstångspass
- Träffa Felicia troligtvis - Duscha osv - Gå på Justin Bieber's nya film med Jennifer - Åka hem - Sova

Dagens teenagerpost -


Skitsnack, negativa människor och elaka kommentarer

Jag är så extremt trött på skitsnack och negativa människor.
Jag förstår fortfarande inte varför man ska vara negativ här i världen. Varför ska man skriva negativa kommentarer eller försöka skapa drama här i världen. Ja jag är bara 16 år och ja jag har mens, jag överdriver, jag krånglar till det men jag behöver faktiskt inte göra det större än vad det redan är? T.ex när jag mådde dåligt igår fick jag flera frågor om hur jag mådde osv, jag sa enkelt och snabbt att jag inte ville prata om det. Då ska flera av mina vänner göra det större och bara "varför berättar du inget för mig", "känns som du fryser ut mig" osv osv. Nej jag gör inte det. Jag hade bara inte lust att snacka om mina känslor just då. Eller ett annat exempel är att jag umgås med väldigt många "olika" personer. Olika "kretsar" eller vad man säger. Vissa av mina vänner vill inte att jag ska vara vänner med andra osv. Varför kan inte jag få välja vilka mina vänner är? Varför ska man börja tjafsa om något så onödigt som vilka jag är vänner med, vilka jag är nära med eller vilka jag väljer att prata med. Jag blir så otroligt trött på små tjafs.
 
Om världen hade tre grund regler här i världen -
1. Prata inte skit bakom ryggen på din kompis
2. Säg vad du tycker och tänker om andra människor, endast om du kan stå för det
3. Var positiv och tryck inte ner andra
 
Om man lydde dessa tre regler hade väll egentligen allting varit mycket bättre här i världen? Eller? 
Jag får negativa kommentarer, t.ex att jag är en falsk människa som hugger andra i ryggen. Jag bryr mig helt enkelt inte ett skit. Det skulle jag gjort för ett år sedan, jag tog åt mig jättelätt då, men inte längre! Det viktigaste är väll att jag vet vad jag gör och vem jag är? Jag vet att jag inte är falsk och jag vet att jag inte pratar skit om mina vänner. Sedan just det ja, jag svarade på en fråga för ett tag sedan, om jag var tvungen att välja sex utan kärlek eller kärlek utan sex så tog jag kärlek utan sex. Men ja då blev jag dömd som "du är verkligen helt blond herregud" bara för att enligt läsaren måste man ha sex annars är man "dum i huvudet". Ja, sex är något som oftast är väldigt väldigt viktigt i ett förhållande, men jag har inte haft sex, så det är lite svårt för mig att svara sex utan kärlek? Jag blir så besviken på folk där ute ska skriva "jävla blondin" osv osv för jag svarade vad JAG tyckte. Helt sjukt. Varför ska det komma så mycket negativt ut ur folks munnar?! Eller rättare sagt datorer/mobiler. Jag tycker vi borde få bort denna negativitet från folk, jag mår bara deppigare av den. Skitsnack med. Kan man inte bara helt enkelt säga oftare, "vad vacker den tjejen är", "vad snygg tröja han hade på sig" osv. KAN MAN INTE VARA GLAD FÖR ANDRAS SKULL? En kompis till mig blev negativ/elak mot mig för jag hade fått en ny vän, ska det vara så? Ska man inte vara glad för min skull då att jag har fått en ny vän? Det är ju inte så att jag lämnar någon för att jag får nya vänner. Jag tycker det är sjukt hur vi människor beter oss mot andra ibland. Så till alla där ute. Ta aldrig in skitsnack, det viktigaste är vad du vet om dig själv, fred ♥
 
 
 
 

Dagen -

Hej alla läsare, hoppas ni haft haft en bra måndag och tisdag! 
Både i måndags och i tisdags har jag fikat med Felicia, jätte mysigt! Sedan har jag pluggat ihjäl mig verkligen! Så mycket prov så lite tid. Men idag ska jag träna igen, så härligt! I måndags blev det ett skivstång pass + gym och idag ska jag endast gymma helt enkelt. Sedan imorgon ska jag på ett skivstång pass igen, bästa passet ♥ Ska bli så skönt att träna efter en jobbig start på veckan, proven och skolan dödar just nu.
Pussar och kyssar!
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Kommer tillbaka på ONSDAG -

Hej alla läsare. Jag tänker inte blogga mer idag eller imorgon. Det har hänt en sak och jag har pratat i telefon med Felicia fram och tillbaka ett tag nu. Men iaf så är hon påväg hit och jag tänker inte ta upp något mer nu. 
Hoppas ni förstår, love 
 
 

Jul på Liseberg -

I lördags var jag ju på Liseberg, så mys under jultiden nu! Egentligen skulle vi vara jätte många där, säkert över 10 personer, men det slutade med att vi blev tre, haha. Flera kunde inte, pluggade, åkte bort osv. Iaf så gick jag, Klara och Alicia dit och det var lika mysigt det! Jag tog på mig det första jag hittade och stack till Liseberg utan smink, jag som har ögonfransförläggning kan gå utan smink utan att det ser "naket" ut haha (dock vaknade jag upp med två finnar dagen efter Liseberg haha). Men iaf på Liseberg gick vi runt och bara myste, vi gick till tomten och skrev en önskelista, köpte massor massor med churros och sist med inte minst åkte vi det stora pariserhjulet! Så mysigt ah! Liseberg kvällen med två favoriter blev jätte bra ♥

Jobbig vecka -

Det är helt galet hur många prov jag har denna veckan, FEM PROV! Ja helt galet verkligen. Efter skolan ska jag iaf dra mig mot gymmet och gymma. Bästa på dagen verkligen. Tagga ny träningsvecka! Jag har ett prov/inlämning varje dag nu ända tills fredag då vi slutar! Åh herregud vad jag längtar, är så skoltrött. På lovet så ska jag verkligen sova, träffa nära och kära och träna som attan! Tagga! Pussar och kyssar ♥
 
 

Dagens teenagerpost -

 

50 olika svar -

Frågor tagna från Emmas blogg -
1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? – Oj har massor med favoritnamn.. kanske Vanessa, Cornelia eller Valentina?
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Kärlek utan sex
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – Ego
4. Har du bra självförtroende? – Det går i perioder om jag ska vara ärlig
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – Vara med mina nära och kära
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – Idag? Träna, plugga fira Tania!
7. Beskriv ditt drömutseende på en kille: Ojoj, svår fråga! Ingen aning, förut var det blåa ögon blont hår men det har ändrats.
8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Min mamma
9. Någon du har kysst - Hehe, det vill ni allt veta
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – Ja då
11. Den du senast sov över hos – Hos Alicia tror jag
12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Sara eller Felicia tror jag
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – Nej vill faktiskt byta snart, vill ha någon "vinter profilbild"
14. Vad väljer du, godis eller chips? – Chips så fall, gillar inte godis
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – Åh gud, massor säger jag bara
16. Hur uppvaktar man dig? – Med pussar, kramar och Aloe Vera
17. Har du rykten efter dig? – Inte vad jag vet, kan hända att något flaskt töntigt rykte har kommit som t.ex hon har kysst den, hon har legat med den, när det är motsatsen till vad jag gör.
18. Din absolut sämsta egenskap? – Jag blir väldigt väldigt lätt ledsen. Jobbigt faktiskt.
19. Din bästa egenskap? – Pratglad och positiv som attan
20. En låt du är beroende av? – The one that got away - Katy Perry ALWAYS!
21. Vad stod det i ditt senaste sms? – "åhhh bästaste älsklingen!!! ÄLSKAR DIG💗💚💗💗💚💗💗"
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? - Channing Tatum! Haha nä ingen aning.
23. Kan man vara vän med sitt ex? – Nja, beror väll på om båda har kommit över varandra och hur sitvationen är, men annars ja det tror jag.
24. Har du kysst en kompis? – Ja
25. Hur ofta dricker du alkohol? – Aldrig
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Riktigt hemskt om jag ska vara ärlig
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Nej, eller det beror på.
29. Vad handlade din senaste dröm om? – Hahahaha typ sex eller något. 
30. Vad väger du? Är du nöjd med det? – Ingen aning, över 40 kg mindre än 50 kg, och ja jag är väll nöjd.
31. Hur lång är du? – 163 cm.
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – Ego eller i rymden finns inga känslor tror jag. NÄ SUNE JA!
33. De bästa svenska skådespelarna? – Oj, ingen aning.
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Gillar båda men inget slår Harry Potter!!!
35. Ditt humör för tillfället? – GLAD
36. En vacker person? – Katy Perry är faktiskt vacker
37. Har du instagram? – Yes - EGOTTILIA
38. Vem kramade du senast? Min mamma
39. Vem träffade du senast? – Alicia och Klara
40. När slog du dig senast? – Haha vet inte
41. Någon du vill träffa? – Ronja!
42. När grät du senast? Varför? – Typ några dagar sedan, privat.
43. Sminkar du dig varje dag? – Haha verkligen inte, orkar inte ha smink varje dag.
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Folk säger olika
45. Är du helsvensk? – 15% norsk! Okej aa helsvensk typ
47. En artist du inte gillar? – Hela tokyo hotel bandet
48. En artist du gillar? – Katy Perry, Justin Bieber, Macklemore, Eminem och jätte många mer.
49. Vad är det bästa som hänt dig? - När jag flyttade till Göteborg.
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – Kär och rik 

15 December -

Godmorgon alla fina läsare!
Idag tänkte jag springa på mogonen med istället blev det att jag gick en powerwalk med min hund i över en timma innan frukost. Jätte härligt verkligen! Ska snart börja plugga efter jag har pratat klart i telefon och sedan ska jag göra i ordning mig inför att fira min älskade Tania. Ska bli super roligt! Vi ska på restaurang och sedan ska vi hem till henne. Kommer träffa massor med nära och kära! Hoppas ni får en underbar söndag!
Pussar och kyssar ♥
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Ego -

♥ Finns det någon bättre känsla än att ligga i sin nybäddade säng helt nyduschad? ♥
Den ända saken som är bättre än det är att pussa på den man gillar enligt mig, annars slår nog inget det! Som sagt ligger jag i min säng med nya lakan, täcke osv helt nyduschad och fräsh! Så himla mysigt! Ska sätta på den svenska filmen EGO nu också, "min film" hehe ;) Iaf så var det jätte längesedan jag såg den, senaste gången var på bio med Bea, som var ungefär i mars?!?! Galet vad tiden går snabbt. Väldigt bra film om jag minns rätt, super mysig iaf. Imorgon tror jag att jag ska upp tidigt för att springa och träna lite, får se hur jag mår imorgon. Sedan ska jag plugga, städa lite och sedan fira min älskade Tania på hennes födelsedag! Åh!
♥ Pussar och kyssar ♥
 

FRÅGESTUND -

 

Black n white inspiration -

 

More about me -

Jag tror att allting händer av en andledning | Jag och mobiler funkar inte i hop, jag gör sönder dom jätte lätt | Jag har som sagt svårt för att falla för en kille, men om jag gör det, då betyder han verkligen allting för mig | Jag har jätte lätt för att må illa om jag äter onyttiga och söta saker | Jag tycker julen verkligen är så mysig, jag älskar julmusik och julmust | Jag älskar att få andra att bli glada så jag försöker ge många komplimanger och ge fina saker till andra | Jag har jätte svårt att berätta för en kille om jag gillar honom, jag har nog bara gjort det en eller två gånger | Jag har svårt för att ljuga, därför gör jag aldrig det längre | Jag kan spela flera olika instrument och har ett stort intresse för musik, men pratar inte ofta om det | 

Hej bloggen -

Igår var det en lång dag som bestod av otur, pussar, fika, städa, aloe vera träning och dusch. 
Jag tränade redan kl åtta på morgonen inne på gymmet men sedan när jag skulle mot skolan tappade jag min mobil på stengolvet. Fick massor med nya sprickor. Great! En timma efter det säger Emma att det är fredag den 13:e! Jag visste att det var Lucia, då jag hade glitter i mitt hår men jag kopplade inte riktigt att det var en oturssdag! Sedan fikade jag efter skolan med några kompisar och sedan när jag kom hem tog jag en lång dusch. Jag fick så ont i magen så jag vet inte vad, jag stannade hemma igår kväll och somnade jätte tidigt då jag hade så ont..
 
Jag ber iaf om ursäkt att jag inte bloggade igår! Hade så mycket annat att tänka på igår.  
 
Dagens planer är att först städa mitt rum och faktiskt nog städa ut min garderob. Jag kanske hinner plugga lite också. Senare mot kvällen så ska jag gå på jul på Liseberg! Ah jätte mysigt! Mer information om det senare! 
Pussar och kyssar ♥
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Love it - justgirlythings

 

Outfit - 12 December

Halsduk - Burberry - Kofta - Pimpkie ( spanien ) - Jeans - Hollister - Skor ( syns ej ) Uggs - Linne - H&M (?)

Mina tre favorit appar -

Tre väldigt så vanliga populära appar, så är det! Men dessa tre är dom jag använder hela tiden!
Snapchat - Jag tror det är världens roligaste och bästa sätt enligt mig att ha kontakt. Jag tycker det är så himla roligt och jag avgudar den som kom på snapchat!!! Jag skickar MINST 100 snapchat om dagen helt ärligt. 
Instagram - Ja, jag har nog blivit ett större fan av instagram än Facebook om jag ska vara ärlig. Jag har en vanligt instagram konto och ett mer "privat". Eller rättare sagt på den vanliga ( EGOTTILIA ) så lägger jag ut endast systemkamera bilder och uppdaterar någon gång i veckan. Min mer "privata" har jag aldrig gjort en shoutout för och är liksom till vänner och bekanta. Jag spammar där med minst en bild om dagen på allt möjligt. Endast mobilbilder på den och mycket aloe vera drycker.
Spotify - Kan helt enkelt säga att jag aldrig skulle klara mig utan spotify och musik. Spotify använder jag på nästan 99% av min vakna tid plus när jag sover.
 
Andra appar jag använder är - Friskis och svettis app, Big day, Facebook, P tracker, Afterlight, Vine, blogg.se, instafollow, runkeeper, IMDb, everyday, podcaster och reseplaneraren.

Dagens teenagerpost -

 

Så är det -

Ah vill lägga mig i min säng och sova i flera år, flera flera år
Verkligen världens härligaste och jobbigaste pass idag! Jag rekommenderar verkligen Skivstång - intervall! Det var så skönt att ha träningen över redan vid kvart över nio, hela dagen framför sig sedan! Jag ska faktiskt inte träna imorgon, jag tränar istället på fredag! Men idag slutade min mobil funka, jag blev helt aiuhgoergh arg! Jag gillar inte att inte kunna nå någon och att inte prata i telefon, som är min passion! Haha! Jag fixade iaf mobilen efter skolan så det var inte så jobbigt. Just nu sitter jag i min säng med en sovande hund bredvid mig, jag har gått en riktigt lång promenad med henne idag! Och tog ett stopp och käkade en jätte god sallad på Mezzo Grandpassage! Mums mums! Nu ska jag nog sätta på ett pretty little liars avsnitt och kanske plugga lite. Pussar och kyssar!
 
 
 
 
 

Alla måste se -

- Blir alltid lika tårögd, hoppas du har det bra nu Edvin, vila i frid och fuck cancer - 

Tre kommentarer från igår -

Q - gör du headers? om inte, vem gjorde din? :)
 
A - Tyvärr jag gör inte headers, så fall bara till nära och kära. Jag gjorde min egna! Kram 
 
Q - Du är underbar tjejen, keep going queen
 
A - Tack vad du är gullig! Tack tack tack!

Q - Kan inte du göra ett inlägg och visa vad du önskar dig i julklapp? Vet inte vad jag ska önska mig så vill jättegärna ha lite inspiration! Superbra blogg, massor med kärlek till dig!
 
A - Tack tack tack för det första! Jo självklart, men det är inte så mycket jag önskar mig faktiskt. Knappt något haha! Eftersom det ända jag önskar mig i julklapp är en London resa! Kärlek till dig och tack för kommentaren! KRAM KRAM
Men här är en lista på 20 saker jag vill ha/önskar mig - 
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Just nu - P L L

Åh nu ligger jag i min säng redo för att sova, ska bara kolla ett pretty little liars avsnitt innan. Jag är så trött efter denna långa dag och är redo för att gå upp redan 20 i 7 imorgon. Jag ska möta Tania innan gymmet och sedan ska vi tillsammans gå på skivstång - intervall! Jag känner redan hur träningsvärken i rumpan kommer från gymmet IDAG! Eftersom både jag och Tania har sovmorgon till kl halv ett imorgon kan vi länge sitta och t.ex basta efter träningen imorgon och sitta i lugn och ro och äta. Ska bli super. Efter skolan imorgon så blir det att åka hem, städa och plugga. Ja inte så mycket mer än det faktiskt. Godnatt, pussar och kyssar 
 

Vilken är din favoritserie?

Valentinas favorit serie - Teen wolf - U N D E R B A R!!! Den har verkligen allting; snygga killar, spänning, bra handling. Den är så bra! Det handlar om en kille som blir biten av en annan varulv, och sedan försöker han att komma på vem det var som bet honom, så att han kunde bli vanlig igen. Det är massa kärlek och spänning, den är superbra. Jag rekomenderar den verkligen ifall man gillar t.ex twilight (fast utan vampyrer, då). 
 
Ebba favorit serie - Vampire diaries - Typ Twilight men med mer sex, bättre skådespelare OCH SÅ SNYGGA BOYS!  
 
Saras favorit serie - One three hill - En av de bästa serier jag har sett! Det handlar om ett helt vanligt high school liv men med så mycket drama! Hela nio säsonger med sorg, glädje och många snygga killar! Den har verkligen allt en serie behöver och man fastnar så lätt!! Verkligen värd att kolla på! 
 
Min favorit serie - Pretty Little Liars - Jag har skrivit detta innan tror jag, men herregud vad jag älskar Pretty little liars! Jag kan bli lätt utråkad av filmer men inte av denna serie, det händer något nytt i varje avsnitt och det älskar jag! Det är så spännande så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland!!! Dock är Pretty Little Liars den ÄNDA serien jag någonsin har sett hehe. Men jag älskar denna serie iaf och det bästa är att det är lite "skräck" i serien, mördare och massor som jag ÄLSKAR! Sedan kärlek och annat som dom flesta serier har. Dock är denna speciell! Har faktiskt fått flera killar att kolla på det, så ni killar där ute kan också ge det en chans! 

Just nu -

- Sitter just nu i skolan. Självklart när jag kommer till gymmet idag på morgonen så är passet skivstång - intervall imorgon. Det blev att jag gymmade i två timmar istället. Det var dock rätt härligt det med. Efter gymmet drack jag en gainomax och sedan stack jag till skolan med ett paket sushi jag köpte på vägen. Nu sitter jag på psykologin och har lektion. Vi har en liten rast nu dock. Efter skolan ska jag möta två favoriter, Michaela och Sofia! Jätte mysigt! Imorgon ska jag gå på passet skivstång - intervall iaf, så tagga att gå upp kl sju igen! Men jag älskar att gymma på morgonen då jag blir så lugn senare på dagen eftersom jag redan har tagit ut min energi på gymmet. Hoppas ni har det bra allihopa! Pussar och kyssar! ♥

Dagens teenagerpost -

 

Upp tidigt och träna -

"Åh jag ska lägga mig nu och sätta på någon romantisk film, någon lika mysig som the notebook."
Det är en lång dag framför mig imorgon. Jag har sovmorgon till kl halv ett men jag ska ändå gå upp vid kl sju imorgon. Jag ska faktiskt vara på gymmet redan vid åtta! Jag ska gå på passet skivstång - intervall! Sjukt taggad!!! Ska vara ett riktigt jobbigt pass, jag kommer ha världens träningsvärk, ah ♥ Sedan börjar jag skolan och sedan efter skolan ska jag fika med Michaela och Sofia. Sedan efter det ska jag iväg, och massor mer. Ja strunt samma, mer information imorgon! Hoppas ni läsare har haft en underbar dag, det har dock inte jag haft. Verkligen en ritkig depp dag idag. Men när jag kom hem så köpte jag ett par blommor på vägen till min mamma, så hon blev lite glad. Jag insåg hur underbart det är att ge andra glädje när man själv mår dåligt! Pussar och kyssar!
 
 
 

Vad har hänt dom senaste månaderna?

 

12 sanningar från Alicia om Ottilia -

1. Man märker på Otto när hon är kär! Hon har så mycket energi så hon vet inte vad hon ska göra. Vanligtvis blir hon översocial eller så vill hon gymma & springa.
2. Hon sparar på allt som berör henne sentementalt, t.ex. konsert- och biobiljetter!
3. När hon blir ledsen kan hon enkelt sluta äta. Hon har absolut inte anorexia, hon fokuserar bara alla sina känslor på det som gör henne upprörd och då blir hon aldrig hungrig.
4. Otto kan inte såra någon medvetet.
5. Varenda gång klockan är 11.11 eller 22.22 kysser hon sina handleder och önskar sig något!
6. Hon är en väldigt öppen person, men de saker som står hennes hjärta närmast är det endast några få som vet om.
7. I 7:an & 8:an borstade hon alltid håret på rasterna! ALLTID!!
8. Hon pratar med sina händer!
9. Hon är väldigt picky när det kommer till killar! Hon har svårt att falla för killar men när hon väl faller för någon så planerar hon giftemål!!
10. Hon gillar i princip all mat! När hon var liten käkade hon sniglar i Frankrike. RIKTIGA SNIGLAR!
11. Hon är extremt nyttig av sig. Hon skulle välja en sallad framför en cheese burger anyday!
12. Hennes badrum är som ett spa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon tänder alltid ljus och har massa kroppsprodukter från Spanien!
 
old old old times . . . 
 

Dagens teenagerpost -


I spit on your grave 2 -

Jag och Alicia såg denna filmen igår, vet inte riktigt vad jag ska säga, den var riktigt riktigt brutal. Jag och Jennifer såg ettan för ett tag sedan och den tyckte jag var brutal, sedan såg jag tvåan, herregud. Tvåan är tre gånger så mer brutal än ettan!!! Så känsliga tittare ska inte se denna filmen! Dock tycker jag faktiskt att filmen var riktigt bra! Det är då en skräckfilm, och man behöver inte se ettan för att se tvåan, det är helt olika personer/historier osv. Det ända är att det handlar om samma sak. I båda filmerna blir en tjej fångad och våldtagen, på olika sätt med olika män. Jätte hemskt verkligen. Dock så kommer tjejen ut och ska hämnas på dessa män. Jag tycker filmerna jätte jätte hemska och man mår verkligen dåligt inombords, dock ser man sitt egna liv annorlunda. Man ska inte klaga på sitt liv iaf. Jag tycker tvåan var mer spännande och faktiskt bättre! Det hände MYCKET mer i tvåan. Dock som sagt mycket mer brutalare!
 
Jag som är en saw älskare tycker ju om dessa filmer! Så jag rekommenderar
denna film! Men ja, ingen favorit men den var bra och sevärd!
 

Dagens teenagerpost -


SNÖ SNÖ SNÖ -

 Hej alla mina kära läsare! Allting bra?
Med mig är det bara super, jag har haft en jätte mysig helg med nära och kära! Nu idag vaknade jag upp och det snöade MASSOR?! Jag och Jennifer tog oss ut i denna snö och verkligen fick kämpa oss igenom den till Nordstan. Jag och Jennifer åt på Jensens och sedan när vi ska gå ut därifrån regnar det JÄTTE mycket. Helt sjukt. Mina Uggs är det bara att säga hejdå till känner jag. Dom är helt blöta nu.. Iaf så köpte jag lite små julklappar på stan och nu är jag hemma. Ska bli en slapp söndag med lite plugg och lite ansiktsmask osv. Sedan ikväll kommer Isabella hit, mys. Pussar och kyssar ♥ Åh vad jag älskar snö ! 
 
 
 


Dagens text -

 
 

Before i die - Tre av varje


Riktigt bra prank - REKLAM


Dagens teenagerpost -

 

Favorit -

 1. Favorit mat: Sushi tror jag kommer på topplistan
 

2. Favorit färg: Gul för man blir så glad av den färgen!

 

3. Favorit stad: Göteborg och London kanske

 

4. Favorit dricka: Aloe vera och redbull

 

5. Favorit känsla: Att vara kär helt klart

 

6. Favorit musikstil: Allt möjligt verkligen 

 

7. Favorit film: Mean Girls och Saw

 

8: Favorit sak att göra: Pussas

 

9. Favorit telefon: Min iphone 5 självklart

 

10. Favorit bok: Läser verkligen inte böcker.. Så fall Body licious som är en jätte bra träningsbok!

 

11. Favorit TV program: Pretty Little Liars om det räknas

 

12. Favorit glass smak: ALLA GLASS SMAKER ÄLSKAR JAG.. förutom Daim

 

13. Favorit hobby: DANSA TILL MUSIK

 

17: Favorit klädesplagg: Mina hollister jeans som jag tyvärr spillde soya över ..

 

18: Favorite blog: Min egna! Hehe nä men ingen aning faktiskt

 

 

Love it - justgirlythings

 

TGIF -

 

Dagens teenagerpost -

 

Tre mobilbilder för ett år sedan -

- Dessa mobilbilder är från slutet av november och början av december 2012. Jag tittade igenom lite bilder och insåg hur mycket som har förändras under ett år. Helt sjukt. Jag var riktigt ledsen i slutet av 2012, jag var tom i en mindre depression OCH exakt ett år senare, nu idag, kan jag säga att jag är lycklig. Allt förändras så snabbt. Första bilden är iaf på jul på Liseberg med Jennifer, hon skulle få mig på andra tankar. Bilden i mitten är en av dom få få få egobilderna jag tog i slutet av 2012 och tredje bilden är på mig och Mathilda, min lilla hjälte. Jag är så glad över att allting har löst sig sedan slutet av 2012, jag är så obeskrivligt glad över hur jag har det nu i slutet av 2013 -

Atm - GYMMET

Jag har precis ätit sushi med Emma och jag ska åka iväg till gymmet. Idag ska jag köra ett favorit pass - Skivstång! Dock har jag bara kört det en gång innan, men jag fick världens träningsvärk i rumpan/låren dagen efter. Riktigt bra pass säger jag, rekommenderar stort! Dock börjar inte passet på ett tag så jag hinner gymma innan lite, jätte skönt! Funderar på om jag ska träna imorgon eller ta det lugnt, kommer bli en riktigt bra fredag imorgon tror jag! Känns jätte skönt att det redan är torsdag idag, jag är riktigt skoltrött nu. Pussar och kyssar!

Questions and answers -

Q - Hej Ottilia!  Du verkar vara en jättehärlig tjej & skulle verkligen vilja lära känna dig! Du verkar alltid så glad och sprallig och sprider sån energi genom bara datan! Man känner nästan som att man saknar en sån vän när man kollar på dina videos ibland haha!
 
A - Åh vad du är gullig, vad glad jag blir, åh blir så så så så glad!!! Massor med kramar och kärlek till dig! ♥
 
Hur utalar man ditt namn? Otilja?

A - Oj, ja det är väldigt många som utalar mitt namn fel. Kan säga det i ett videoinlägg någon gång, men man säger ungefär - Otilia med bara ett t liksom! Svårt att förklara haha!
 
Q - Hur kan du vara så otroligt fin? 
Jag kommer ihåg när jag och mina kompisar satt för typ tre år sedan och tyckte du var jättefin på dina profilbilder på facebook, och sen har åren gått och jag har följt din blogg varje dag. 
Du verkar vara universums gladaste solstråle, och så himla positiv! Du är LÄTT min förebild! <3
 
A - Åh herregud vilken fin kommentar, hela mitt hjärta blir varmt och glatt nu! Haha ungefär så, jag blir så otroligt glad nu förstår du! Vill blogga ännu mer nu! Åh tack vad du är söt, tack tack tack! Massor med kärlek till dig tjejen! Åh tack ♥ ♥ 
 
Q - Nu kommer jag lite efter här och frågar en fråga, menmen.. Kan inte du skriva ett inlägg om din familj? Din mamma, pappa, syskon och så! Superbra blogg! Verkar som en väldigt härlig person! :)))
 
A - Hej hej! Nej nej, bara roligt med frågor! Det är inte så mycket att säga om min familj faktiskt! Jag bor med bara min mamma och aldrig med min pappa (pga privata saker) och jag har inga syskon. Min mamma är helt underbar och jag älskar henne med hela mitt hjärta ♥ Känns nästan som vissa kompisar hellre vill träffa min mamma mer än mig ibland haha ;) Min pappa bor jag som sagt inte med, och jag träffar han inte alls ofta. Sedan så har jag inga syskon och ibland är det väll skönt och ibland lite ensamt, så är det. Dock har jag en hund istället, hon är lite som en lillasyster! Min bästa bästa hund Pingla! Och tack tack tack, gullig du är! 

Dagens teenagerpost -

 

En riktig grapefruit älskare -

Jag har precis kommit ut från duschen efter en lång jätte härlig träning! Är helt utmattad nu! Jag ska börja laga lite mat faktiskt men innan det ska jag äta en grapefruit, bästa frukten just nu! Jag kommer inte i håg senaste gången jag åt mer än två godisar eller drack ett glas läsk faktiskt, helt galet. Min kropp mår så bra av nyttig mat och träning. Jag är mycket gladare och har mer energi! Ska smörja in mig strax i passande bodyshop lotion med grapefruit doft! Underbart! ♥
 

Sommrigt svar -

 
 

Gymma -

Inatt sov Sofia hos mig och det var super mys verkligen! Idag är dagens planer att jag ska gymma länge med min Emma! Super trevligt verkligen! Vi ska gå på ett pass och kanske gymma lite efter, får se! Ikväll kommer Isabella hem hit och det blir super mys! Två prov är klara idag, och det är så skönt! Idag är det dags att andas ut och ta det lugnt med pluggandet! 
 
 

Tre favoriter -

Dessa tre låtar tröttnar jag aldrig på, dom är speciella på ett bra sätt. Med hela mitt hjärta älskar jag dessa låtar och dom betyder mycket ♥

Dagens teenagerpost -

 

3 December -

Hej mina hjältar! Hur mår ni, allt bra? 
Just nu pluggar jag med Sofia, vi dricker te och har det super mys med tända ljus hemma hos mig. Förut idag så var vi hemma hos Michaela och hade jätte roligt. Mina två underbara tjejer! Denna dagen har dock varit väldigt lång, känns som jag har upplevt två dagar i en dag haha. Jag mår iaf jätte jätte bra, mitt humör är på topp men är  lite trött. Massor med pussar och kyssar! ♥
 
 

Detta gör mig så glad -

Jag blir så otroligt glad av dessa kommentarer, detta gör min dag så mycket mycket mycket bättre ♥
Massor med kärlek till er läsare!

Videoblogg - Svar på era kommentarer


Dagens teenagerpost -

 

Grapefruit -

- Jag har precis varit på ett jobbigt gympass och nu ska jag lyxa till det för mig själv med att skrubba mig, tvåla in mig och sedan smörja in mig med dessa nya body shop produkter! Jag fick denna låda och produkter av mina fina Alina, Emma, Matilda och Valentina! Älsklingarna! Åh vad jag kommer lukta gott, rekommenderar STORT Grapefruit serien!
 

Dagens teenagerpost -

 

Videoblogg -

JAG ÄR HEMSKT LEDSEN FÖR KVALITETEN PÅ VIDEON!!! Plus att jag inte skulle ta svart/vitt när jag visar upp saker, man lär sig av sina misstag! FÖRLÅT igen!

Dagens planer -

 
En typisk Ottilia dag helt enkelt, jag har jätte många prov och vill bara ha jullov just nu. Dags för en ny vecka, ny träningsvecka och nya möjligheter!

Five things -

Ja, jag älskar att skriva allt från på min blogg till noveller. Skriva är en av mina passioner i livet helt ärligt! Självklart älskar jag att skriva dagbok! På kvällar sätter jag mig alltid i mitt rum, med tända ljus och skriver dagbok. Kanske inte varje kväll men någon gång i veckan är mysigt. Jag skriver ner tankar, vad som har hänt, hur jag känner osv. Jag har gjort det fram och tillbaka i två år nu. Jag tycker verkligen det är jätte roligt att läsa vad jag gjorde i början av 2012 t.ex. Vilka killar jag gillade då, vilka jag umgicks med som mest och hur jag tänkte om vissa saker osv. Jag tycker det är super roligt iaf! Det bästa kommer nog vara när man är mycket äldre och kan läsa i den! Ett bra sätt att ta ut ilska för mig är att skriva också, haha!
 
 
Åh vad jag älskar att prata i telefon! AH! Jag inser när jag tittar på mina senaste telefon samtal hur MYCKET jag pratar i telefon hela tiden. Det är galet ibland. Det roliga är att jag pratar MINST en timma med alla mina kompisar haha! T.ex idag pratade jag säkert två timmar i telefon med Sofia innan jag träffade henne. Jag har så mycket att prata om hela tiden känns det som. Jag går också alltid ut med min hund minst en gång om dagen och då ringer jag nästan alltid en kompis. Jag tycker det är så sjukt mysigt på något sätt. Jag är inte alls stort fan av sms, beror på dock. Men när jag ibland inte orkar svara på sms ringer jag istället. Jag älskar verkligen att prata är nog sanningen.
Detta sa Bea till mig på min födelsedag, att jag är en väldigt kärleksfull människa eftersom jag kramas hela tiden. Ja jag älskar närhet och kärlek helt enkelt med mina kompisar. Nästan alla mina tjejkompisar pussar jag på när jag säger hej och hejdå. Sedan speciellt om jag gillar en kille vill jag pussa på honom hela tiden typ hehe. Jag tycker det är så mysigt! Jag tycker helt ärligt att man ska kramas mer i världen, ja det tycker jag verkligen!
 
Ja, alla som har träffat mig på fester eller bara helt enkelt hemma hos mig vet om denna punkt. Jag älskar att dansa och kommer nog alltid göra det. Jag har gått i dans i 13 år och är helt vild när jag får dansa framför spegeln eller någon annan stans, jag skämtar inte. Jag kan göra moonwalk, shuffle, hoppa, headbanga och röra min kropp väldigt väldigt snabbt. Jag älskar verkligen att dansa. Min energi passar bra i hop med dansen. Jag älskar att dansa och röra på mig, HELA TIDEN.
 
Ja jag sjunger i duschen och lever in mig i en helt ny värld, så är det.

Godmorgon -

Godmorgon mina fina! Jag har precis spelat in med systemkameran en video med alla mina presenter + svar på frågor! Dock måste jag klippa i hop osv, plus att internetet krånglar. Videon kommer troligtvis upp imorgon iaf! Nu ska jag åka iväg för att äta på restaurang med Sofia! Ska bli super mysigt! Har knappt ätit någon frukost så är jätte jätte hungrig! Jag vaknade ungefär vid halv tio och gick ut med min hund. Sedan hann jag bara dricka lite te innan jag spelade in videon till bloggen. Måste iaf dra nu, jag och Sofia ska va på stan ett tag också, pussar och kyssar!♥
 

Dagens teenagerpost -

 

RSS 2.0