Ibland är vänner bättre än mat -

 

Städa plugga städa -

Hej mina fina! Var i skolan idag fast jag mådde verkligen jätte jätte dåligt, men jag får verkligen inte missa någon lektion. Nu är jag hemma iaf och har precis stor städat hela mitt rum och pluggat lite. Nu ska jag iaf koppla av lite och ta nya andetag till nästa skoldag ! Pussar och kyssar !

More about me - frågor

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Glad är jag, inte lycklig.
3. Är du uttråkad? Ja rätt så, är i skolan.
4. Är du ledsen? Inte ledsen men lite nere.
5. Är du italienare? Haha nej.
6. Är du gravid? Nej nej nej nej
7. Är du morgonpigg? Ja oftast
8. Är du ofta pratglad? Herregud vad jag pratar hela tiden haha!
9. Är du enda barnet? Ja, jag har inga syskon
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja det gör jag!
2. Har du någonsin blivit sårad? Ja.
3. Har du någinsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja
5. Vilken tid har varit värst i ditt liv? Hösten 2010 och hösten/vintern 2012
6. Har du haft en hemlig beundrare? Ingen aning
7. Är du kär? Kär är väll att ta i hehe
8. Vill du gifta dig i framtiden? Självklart
1. Gråtit av lycka? Ja
2. Brutit ett ben? Ja
3. Gjort nåt du ångrar? Ja 
4. Hoppat Bungee Jump? Nej men vill!
5. Gråtit en hel natt? Ja
6. Gått till psykologi eller kurator? Ja 
7. Gjort bort dig offentligt? Massor med gånger haha!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja, precis efter han gjorde slut men verkligen inte nu.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja ibland vill man det
 1. Vem ringer du när du mår dåligt? Oftast Ronja.
 2. Vems blogg läste du sist? Keela.se tror jag!
3. Vem vet allt om dig? Oj, dom som vet mest om mig iaf är Isabella, Jennifer, Ronja och mamma.
4. Vem pratade du med sist? Mina klasskompisar haha!
5. Vem ringde du sist? Jennifer tror jag.
6. Vem messade du sist? Jennifer haha!
7. Vem gjorde dig ledsen senast? Vill inte ta upp det här.
8. Vem pussade du sist? Valentina i min klass idag haha!

 

 

 
 

Hello monday -

 

Hoppas ni förstår -

Hej på er mina fina ! Jag ber om ursäkt för bloggningen idag och jag kommer inte blogga mer inlägg idag pga att jag svimmade förut. Jag var hemma själv några timmar idag vid klockan tolv och jag hade bara lite mensvärk. Sedan duschade jag och när jag klev ut ur duschen kom jag inte i håg så mycket mer... Jag vaknade iaf upp på köksgolvet konstigt nog och kunde knappt röra mig och hela rummet snurrade eftersom jag hade svimmat. Jag spydde också för jag hade så himla ont i magen. Jag verkligen hatar mens. Som tur var kom en av mina föräldrar hem direkt och hade köpt med sig jätte god sashimi som jag fick i mig och piggnade till lite. Nu mår jag iaf bättre och kan sitta upp. Jag ska försöka plugga lite och bli klar med min engelska redovisning nu. Men jag har inte orken till att blogga och som ni kanske förstår. Men ja tur i oturen slog jag inte i något så det var inga större faror på det sättet. Hoppas ni har haft en bättre söndag än mig, pussar och kyssar!
 
- Bild från Juli 2013 - 
 

Gif´s -

 
 

Ben & Jerry -

Eftersom min mensvärk bara fortsätter så har jag och Jennifer en myskväll med favorit killarna Ben&Jerry ♥ Vi ska också sätta på en skräckfilm och helt enkelt bra ha det riktigt mysigt. Hoppas ni får en underbar lördag, pussar och kyssar ♥
 

Q/A - Vilka sporter/aktiviteter har du gått i?

Q - Vilka sporter/aktiviteter har du gått i?
 
A - Jo jag har aldrig gått i någon sport sorgligt nog. Jag verkligen älskar allt från fotboll till basket! Jag älskar att spela det och tycker det är sjukt roligt att kolla på alla olika typer av matcher! Jag har hört från flera idrottslärare att jag borde börja i någon sport då jag också har så mycket energi men jag har aldrig haft tiden. Jag har istället satsat på att dansa och har gjort det nu i 13 år! Helt sjukt hur tiden har gått snabbt. Jag började när jag var tre år och sedan dess har jag dansat lite allt möjligt. Mest har jag satsat på street dance, balett och jazz. Men har också gått modern fridans, zumba, afro, hiphop, jazz fusion, show dance och massor med annat! Jag verkligen älskar att röra på mig och har gymmat i snart ett år lite fram och tillbaka då jag har tid. Vissa veckor gymmar jag extra mycket och andra veckor inte alls. Jag är också ute och springer en del och verkligen älskar det, precis som långa promenader. Om man tänker på andra aktiviteter har jag alltid älskat att vara på scen och ta för mig, så jag har gått i teater. Jag älskar skådespeleri och fått väldigt mycket komplimanger därifrån och har fått fullpoäng i olika auditions jag har gjort inom skådespeleri. Jag har också spelat instrument och har ett stort intresse för musik. 
 
 
Jag var med i GP för en musikal - Min mage - När jag var liten och gick i balett 

Morgon promenad -

Godmorgon! Vaknade klockan halv nio av att min lilla hund ville gå ut. Jennifer vaknade lite smått bredvid mig när jag gick upp ur sängen och vi båda stack ut på en morgon promenad. Vädret var jätte härligt och min dag kommer bestå av att plugga och sova. Jag har precis skrivit klart en krönika och jag har verkligen världens mensvärk. Ja jag kommer mest vila och så ska jag förberada lite för en engelska redovisning som är på tisdag. 

Sju dagar kvar -


More about me - FRÅN JENNIFER

- Hon älskar att prata med allt och alla 
 
- Hon kommer alltid minst en kvart senare än vad man bestämt
 
- Hon är väldigt kramgo att sova bredvid 
 
- Hon blir störtkär innan hon ens träffat vissa killar 
 
- Hon är fruktansvärd på att härma dialekter och personer
 
- Hon är världens härligaste när hon är glad
 
- Hon dras till fotbollskillar 
 
- Det bästa hon vet är cheeseburgare 
 
- Det ända hon är riktigt rädd för är dockan från Saw 
 
- Hon älskar att fotografera 
 
- Hon är min allra bästavän 
 
 

-


Mys mode -

 
- Sitter just nu i min säng med en jätte mysig kofta och en kopp te. Jag hade lite ont i halsen idag på morgonen så känner att jag ska dricka te nu. Jag åt också nyss upp en liten skål müsli till ett avsnitt av Pretty little Liars, så mysigt. Jag känner verkligen mig skoltrött och taggar inte alls inför helgen då jag ska mest plugga. Jag funderar också på om jag ska träna imorgon igen. Så härligt nu när jag äntligen är frisk kan börja träna lika mycket som jag gjorde förr, jag ska verkligen träna så mycket som möjligt. Imorgon blir det lite olika planer, ska träffa Emma och Johan på morgonen iaf och äta med dom. Pussar och kyssar !
 

Tio saker -


Love it - justgirlythings

 
 

Just nu - gymmet innan skolan

- Hi guys ! Idag kör jag igen på att gymma innan skolan, det är verkligen så härligt ! Igår på kvällen åkte jag och Alina spontant och såg på min killkompis Jakob´s match. Det var också några från klassen med på matchen. Dock frös jag jätte mycket men det är alltid roligt att kolla på fotboll. Senare åkte jag hem med Ferki och Ilias, vi bestämde oss för att jag ska följa med Ferki och Madi och gymma som sagt innan skolan idag. Jag försökte tjata med mig Emma men det gick inte så bra haha ! Idag ska jag iaf tagga inför matteprov och redovisning PLUS plugga massor när jag kommer hem, woho. Pussar och kyssar !

- We´ll be counting stars

 

Favoriterna på spotify -


Skoltrött -

- Hej mina fina ! 
Min franska lektion slutade tidigare så jag, Daniella och Sandra gick runt lite stan och jag köpte favoriten Aloe vera drycken ! Ni som aldrig har testat måste göra det , både nyttigt och jätte god ! Just nu sitter jag iaf på min sista lektion som är svenska. Efter skolan ska jag som sagt fika med Alina och vi ska plugga massor med matte till provet vi ska ha imorgon. Vi ska också ha en redovisning imorgon efter matte provet. Vi har massor med saker att göra denna veckan plus nästa vecka. Jag har verkligen blivit skoltrött redan. Är inte alls sugen på att plugga. Jag ska verkligen köpa en stor hallonpaj eller en chailatte och bara plugga idag. Hoppas ni har det bra, pussar och kyssar.

Gårdagens outfit -

( Nu är det såhär att jag och Jennifer bytte lite kläder så det är hennes haha ! )
Topp Design Only - Jeans Pull and Bear - Skor Johnny bulls

Just nu -

- Haha bilden är bara ett roligt skämt haha ! Just nu är iaf jag och Emma vid gymmet. Jag tvingade upp henne tidigt för att gymma innan skolan med mig. Det ska verkligen bli så härligt att träna nu innan skolan börjar, jag ska försöka göra det mycket oftare. Självklart ska jag försöka tvinga med Emma, hehe. Efter gymmet ska jag och Emma äta på något mysigt ställe och sedan åka mot skolan. Det kommer bli en lång dag och efter skolan ska jag plugga matte med Alina. Ha det jätte bra nu alla fina läsare ! Pussar och kyssar !
 

Inspiration - Weheartit

 

More about me -

Jag sover väldigt ofta över med nära och kära, även på vardagar, för jag tycker det är jätte mysigt | Jag älskar att lyssna på en låt och sedan kolla upp hela lyricsen | Jag mår jätte dåligt om jag bråkar med en vän, jag klarar faktiskt inte av det | Jag har förlorat respekten för väldigt många människor detta året, väldigt hemskt | Jag tycker pussar är något av det mysigaste som finns | Jag är en väldigt känslig person | Jag har olika spotify listor för hur jag känner och mår | Jag och Jennifer har ett väldigt hemligt instagram konto som bara ungefär 10 av våra vänner vet om haha | Jag tycker det är jätte viktigt att lukta gott, iaf att jag själv luktar gott | När jag är riktigt lycklig skrattar jag på ett speciellt sätt | Jag älskar att träna och röra på mig | På det senaste har jag fått väldigt lätt för att gråta till filmer/serier, jag grät tom när Aria och Ezra kysstes i PLL | 
 


GRATTIS -

- Min fina vän Sofia fyller år idag ! Jag är så glad över att ha henne vid min sida och prata med, jag verkligen älskar dig från topp till tå ! GRATTIS IGEN FINA DU ! Grattis grattis grattis !
 

Dagens teenagerpost -

 

-

 
- Hej mina hjältar !
Jag är väldigt trött och haft en riktigt lång dag kan man säga, har inga känslor i kroppen och vill bara som sagt hoppa över hela gymnasiet. Nu är jag iaf hemma hos Jennifer och sover här inatt. Jag vill också bara säga tack till alla mina underbara vänner som finns för mig och ställer upp för mig, ni vet vilka ni är och jag hade aldrig klarat saker utan er. Jag hoppas alla läsare har haft en bättre dag än mig iaf, pussar och kyssar.

Pannkaksbak -

 

Gif´s -


Dagens teenagerpost -

 

Idag och igår -

- Gammal bild på mig och Mathilda - 
- Både fredag och lördag slutade hemma hos Isabella med Jennifer. Igår så åkte jag och träffade finaste Mathilda i stan. På vägen till henne träffade jag en gammal klasskompis till mig och vi pratade massor, så trevligt ! Sedan träffade jag Mathilda som gick i min förra klass som sagt, jag har saknat henne så ! Vi fikade några timmar och kollade i lite olika klädaffärer, åh vad hon är underbar. Sedan på vägen hem så träffade jag på Raed, jätte spontant och roligt. Vi snackade en stund och sedan åkte jag hem. Efter någon timma hemma så åkte jag och träffade Jennifer. Vi åt på stan och sedan åkte vi till Isabella och hade världens mys kväll och badade jacuzzi. Idag åkte jag och fikade med Ajji och sedan åkte jag hem med Michaela och Sofia. Vi hade det jätte mysigt med musik och lagade lite mat. Dom åkte hem vid åtta och nu är Jennifer här och ska sova här inatt, så mys. Där fick ni min helg i text. Jag har verkligen fått sova ut denna helgen, det har behövt. Pussar och kyssar !

Before i die -

 

- Maj 2013

 
 

Just nu -

 - hej mina fina !
Just nu är jag och fikar med Ajji på Espresso House ! Super mysigt för har inte träffat henne på jätte länge ! Senare ska jag träffa Sofia och Michela, så mys. Jag kommer blogga massor när jag kommer hem, pussar och kyssar !


Dagens teenagerpost -

 

Questions and answers -

Q - Vart köpte du dom här byxorna, blev helt kär i dom!
Från L
A - Jo dom byxorna är köpta från ZARA ! Dock var det ungefär 1-2 år sedan haha ! Men dom har liknande att köpa där nu om jag minns rätt ! :) 
 
Q - Hur känner du han? Han är ju känd :o
från Loa
A - Haha Raed ? Jo det är så att han går i min skola ! Jag har rätt länge vetat vem han är och så men aldrig riktigt känt honom tills han började i min skola. Han la till mig på Facebook och vi snackade lite smått. Senare träffades jag, han och en som heter Emma på Condeco och efter det har vi träffats mer och mer jag och Raed ! Dock tror flera att det är mer än vänskap mellan oss men nej nej, Raed är verkligen bara min kompis och ingeting annat. Han är verkligen världens finaste vän som jag har kommit jätte nära på kort tid. Han är guldvärd ! 
 
Q - Daaamn va snygga bröst du har haha!! Använder du speciella bhar eller så? Hur har dom blivit så stora???
Från Anonym
A - Hahaha ja roliga kommentar ! Hur ska jag svara... Gud ger oss alla olika gåvor och egenskaper och Gud gav mig brösten ! Haha nej skämtade , men jag använder bara vanliga bh:ar , allt från Victoria Secret till H&M, ibland ingen push - up, ibland lite push - up och ibland är jag helt enkelt al natural ! Nä men vet inte vad jag ska svara riktigt haha !
 
Q - Asså shiit, jag älskar dig! Du är så sjukt vacker och din personlighet, asså shit. Du är helt klart en av mina förebilder :)
A - ( Jag vet att detta inte är någon kommentar men så gullig )
Tack så jätte mycket fina fina du ! Du förstår inte hur glad jag blir av detta, ÅHHH !
PUSS OCH KRAM ! 
 
Q - Hoppas du inte tar barbiedrogen, den är farlig...
Från Anonym (självklart haha)
A - Haha herremingud, nej jag tar inte droger och kommer aldrig , puss
 
Q - Gör mer videoinlägg! Så himla kul att kolla på! Vill även se alla dina underkläder, älskar också underkläder! snälla gör en video där du visar KRAM!
Från Isabell
A - Ja det ska fixas ! Jag hoppas kunna göra mer videoinlägg, men det hände en sak i skolan som handlade om mina videoinlägg så därför så har jag inte gjort något på ett tag. Hemskt ledsen ! Men ska göra ett snart igen ! Tack för tipset ! Massor med kramar ♥
 
Q - kan du dela din ''när man vill glömma' spellista ? :)
Från :)))
A - Självklart ! Dock är jag inte klar med listan och lägger till låtar hela tiden där, men listan är iaf mer än 50 underbara låtar som får en som sagt att drömma bort och glömma haha, kram !
 
 

Mina favorit parfymer -

 
Burberry sport - Jag älskar ofta parfymer som inte är så söta och denna parfymen är den jag har nu, Burberry sport ! Den är verkligen motsattsen till söt ! Den har en rätt stark doft och är rätt så fräsh men man får aldrig huvudvärk av den haha ! Jo jag älskar den verkligen men har tröttnat lite nu så ska snart byta eftersom den är nästan slut. Denna parfymen är rätt speciell tycker jag. Såhär förklarar Burberry doften - Färskt, kryddig, blommig doft för moderna unga kvinnor ! Denna parfymen ligger på priset 500 + ungefär !
 
Miss Dior - Denna parfymen är faktiskt rätt söt men jag verkligen älskar den ! Jag kommer i håg när jag hade denna parfymen för ungefär ett år sedan och alla tyckte jag luktade så himla gott, MEN dock fortsatte jag inte ha den då den är rätt dyr. Men jag verkligen älskar den ! Dior skriver såhär om doften - Doften beskrivs som förförisk, elegant, sensuell och berusande nattlig doft, lämplig för särskild rendezvous. Den har framhållit sin kvinnlighet med orientalisk - chypre karaktär och framträdande och överdådiga blommiga noter. Priset för denna parfymen ligger ungefär på 800 + !
 
Lady Million - Jag kan inget mer att säga än att jag verkligen ÄLSKAR denna parfym ! Precis som 90% av alla andra tjejer så älskar jag den manliga parfymen One Million ! Jag luktade då av nyfikenhet på Lady Million och jag blev helt fast ! HELT KLART min nästa parfym ! Såhär står det om parfymen - Doft av hallon, Amalfi citron och Neroli, hjärtnoter av Gardenia, afrikansk orange blomma och jasmin och basnoter av vit honung patchouli och bärnsten. Resultatet är fräsch och lekfull ! Ja , jag verkligen älskar den, priset ligger på 700 + plus om jag minns rätt.

Inspiration - Black n white


Dagens teenagerpost -

 

Love it - justgirlythings

 

Döma folk, skitsnack, rykten och killkompisar -

- Ja döma folk, jag verkligen tycker det är så dumt att göra. Jag verkligen hatar folk som dömmer människor dom inte ens har träffat. Skitsnack och att döma folk, snälla. Jag har självklart också dömt och sagt skit om folk jag inte känner, dock kanske jag var 13 år då och var lite omogen men knappast nu. Jag tycker det är sjukt hemskt och dåligt. Om man ska gå mer in på rykten. Rykten skapas ofta av att dömma folk och skitsnack bakom ryggar. Om sanningen ska fram är jag en tjej som inte kysser och håller på med vilken kille som helst, absolut inte. Jag har knappt varit "på g" med någon, jag har t.ex bara varit tsm med en kille. Men ja helt plötsligt får jag höra att jag har kysst och "hållit på" med en kille som jag aldrig träffat? Eller när man börjar höra viskningar att man är på g med sin killkompis eller haft sex med honom. Ja, jag har inget att säga om det, så dumt. Mina killkompisar, ÄR mina kompisar och ingeting annat. Dock har folk lite svårt att se att tjejer och killar är kompisar tyvärr. Dock vet alla mina killkompisar att om vi är vänner så kommer vi vara VÄNNER, och om dom inte gillar det får man väll ta bort kontakten. Att små skvaller om att jag ska hålla på med någon av dom är så patetiskt. Jag förstår inte. Flera personer har sagt saker som - "Åh hon är en bitch, han är bara ute efter sex, hon ljuger så mycket, han är ju så jobbigs osv osv osv" som jag är jätte bra vän med nu idag ! Jag brukar alltid strunta i skvaller för jag vill ha min egna syn på en människa. Jag tycker skitsnack är något att kasta iväg. Om någon frågar mig - vad tycker du om **** osv osv , (och vi säger att jag inte gillar hen) så svarar jag alltid - Jag har inget att säga om den personen ! Och går vidare till något annat samtalsämne. Men visst säger jag vad jag tycker och tänker om en person, men bara till mina rikitga kompisar. Jag känner en tjej som jag kanske har träffat några få få få gånger med gemensamma vänner, och jag har aldrig hört någon person snacka så mycket skit på så liten tid. Galet! Ja, jag tycker det är så fel. Självklart var hon snäll mot mig i början och sedan får jag höra att hon snackar skit om sin egna bästavän, om mig osv osv. Ja vissa människor. Jag tycker faktiskt alla borde ta sitt egna ansvar och inte snacka så mycket om allt och alla. Till sina kompisar och nära, självklart snacka vad du tycker om andra osv, men att säga massor med strunt prat för att ha något att prata om är så patetiskt. Men det viktigaste med allt detta jag har skrivit är att jag vill att ni ska tänka er för innan ni säger något till någon. Saker kan sluta riktigt dåligt för både dig och andra när man pratar lite för mycket.
 

Just nu - Sturbucks

 
- Godmorgon mina hjärtan ! 
Just nu sitter jag och Elin på Starbucks och pluggar med varsin dator ! Vi börjar om ungefär en timma och jag glömde att ta frukost idag på morgonen så jag köpte en jätte god frappuccino med chokladsmak, så himla gott verkligen ! Jag kommer kunna klara denna dagen jätte bra med denna starten ! Efter skolan ska jag iaf möta upp Isabella. Hoppas ni har en jätte fin morgon så hörs vi senare, pussar och kyssar !

Snälla sommar, kom tillbaka -


19 September -

 
- Hej mina fina läsare ! Igår glömde jag att blogga på kvällen för att tiden flög verkligen iväg ! Min kompis Raed kom hem till mig efter han slutade skolan och vi lagade jätte god mat i säkert mer än en timma haha ! Sedan tog jag upp han på min takterass och vi tog massor med kort som jag brukar göra med mina kompisar haha ! Sedan så åt vi och bara pratade bort hela tiden tills Isabella kom. När Bella kom så spelade hon musik på min gitarr och sjöng, och jag och Raed satt där och lyssnade. Vi pratade massor och hade det riktigt mysigt verkligen. Han åkte sedan hem och jag och Bella somnade nästan direkt efter det. Idag ska jag iaf hem till Isabella, åker nog snart. Pussar och kyssar ! 

Don't you ever say I just walked away I will always want you -


När man vill glömma -

Jag tror jag har en lista för varenda känsla jag har, helt sjukt. Gör nya listor hela tiden beroende på vilket humör jag är på och vad jag är sugen på att lyssna på.
- Hej mina hjärtan ! Jag är inte alls på bra humör, eller jo, men jag vet inte. Jag är på ett "segt humör" och vill bara glömma bort allt för en stund i livet och bara drömma bort till en helt annan värld. Jag har precis tagit bort mitt smink och dricker iaf jätte gott te just nu. Har också på min nyaste lista som jag gjorde idag faktiskt, listan är blandat med både gamla och nya låtar som får mig att tänka på annat. Rätt chill lista faktiskt. Jag tänkte snart sätta på något Pretty Little Liars avsnitt och sedan vid fem kommer en killkompis hit, vi ska plugga matte tillsammans. Jag har prov nästa vecka, ush jag gillar inte alls matte. Ja sedan ikväll sover Bella över här, så mys ! Pussar och kyssar !

SIS FYLLER ÅR

- Åh idag fyller min finaste Ronja år ! Jag saknar henne mer än ord kan beskrivas. Nu bor hon i Skövde så det är lite svårt att åka till henne helt spontant. Men jag vill bara att du ska veta att du är en människan jag kan verkligen berätta allting till. Du är bättre än Ben&jerry glass och bättre än varmt te på en kall vinterkväll. Du är finare än den starkaste solen och vackrare än ett par nya Jeffrey Campbell skor. Jag är obeskrivligt glad över att ha dig, jag hoppas med hela mitt hjärta att du har en grym födelsedag och att jag faktiskt snart kan åka upp till Skövde och sova några nätter hos dig. Puss på dig syster, jag älskar dig från djupet av mitt hjärta och tack för din kommentar igår, jag blev så glad i hjärtat mitt ♥
 
 

Gymmet -

 - Hej alla läsare ! Idag efter skolan stack jag och Emma till Paprika salladsbar och åt, jätte gott ! Efter skolan så stack jag till gymmet och mötte Elin där ! Jag och Elin gymmade tillsammans i någon timma och sedan gymmade jag lite själv efteråt. På vägen hem köpte jag en Loka och nu är jag hemma i min säng och ska duscha och bli fräsh ! Sedan ska jag jobba lite matte så sover Bella här inatt, pussar och kyssar !
 

Omelett morgon -

- Åh jag och Jennifer var uppe med tuppen idag ! Vi gick upp kl 6 på morgonen och började laga god omelett och diskade lite från igår. Jag och Jennifer kommer bo så bra när vi flyttar hemifrån, bådas drömmar är att flytta till New York tillsammans, men ja, drömmar är drömmar. När Bella vaknade senare hjälpte hon glatt till. Så nu har vi precis ätit upp och skolan börjar om mer än en timma haha ! Pussar och kyssar !

- Hur man ser på sig själv

- Jo, jag har funderat över lite olika saker som är rätt vitktiga. Jag säger alltid till allt och alla att alla personer har något fint. Jag säger ofta också komplimanger överallt och det finns inget bättre än att le åt främlingar. Men vad tycker jag egentligen om mig själv? Det är en rätt "stor" fråga men ja, jag är nöjd med mig själv. Egentligen säger jag det för att jag har tröttnat på att jämföra mig med andra och för två dagar sedan visade min So lärare Per mig och min klass en video som handlade om en man som var jätte glad, MEN hade inga armar eller ben.  Videon var jätte fin och jag insåg då ennu mer att man ska vara nöjd med sig själv, att vara glad över att man t.ex har armar och ben. Efter den videon glömde jag snabbt av den dumma händelsen i sommras då en kille i min gamla klass skrev några hat sms till mig om mitt utseende fast jag inte hade gjort han något ont. Efter han skrev några sms svarade jag bara - Sluta **** , du gör mig ledsen ! och sedan la jag mig ifrån mig min mobil och grät. Jag är stark, det är jag, men ibland kan en liten sak öppna upp en. Efter det sms:et så började jag räkna kalorier ( SUPER DUMT OCH ONÖDIGT att jag gjorde det ) och jag bara tänkte på mitt utseende hela hela tiden och klagade över varenda liten sak i mitt ansikte. Men ja, jag vet faktiskt inte varför han skrev några elaka sms då samma år så skrev han en lapp till mig och la i mitt skåp där det stod en jätte fin sak om mig, han var ju min snälla vän. Men tyvärr ändrades min syn på honom rätt snabbt efter några sms. Det elaka smset han skrev till mig kan vara pga allt från grupptryck, avundsjuka till att bara vara allmänt elak mot mig. Eller ingeting av det. Jag tycker jag inte skulle ta åt mig överhuvudtaget åt det han skrev till mig för jag har så många andra fina vänner och jag vet att jag inte har gjort något fel. Jag är en glad tjej som älskar glädje och närhet. Kanske därför han var arg, han skällde ut mig för att vara för "på" med kramar och närhet. Ja ibland undrar man. Jag älskar kramar och närhet ! Jag sover alltid bäst bredvid någon t.ex, hehe har faktiskt sovit bredvid en kompis varje dag sedan tisdag förra veckan om jag inte har helt fel. Men jag känner mig som tryggast då, bredvid någon. Jag kommer i håg första gången jag fick mitt hjärta krossat, jag ringde mina två närmaste kompisar och dom båda tog nästa bästa tåg direkt till mig på sent på kvällen, jag grät floder den natten, MEN jag hade två kompisar på varsin sida om mig, det var en fin kväll fast den var hemsk. Jag har faktiskt många vänner runt omkring mig hela tiden, varför ska EN person förstöra det ? Förstöra så jag inte ens gillar mig själv ? LYSSNA NOGRANT, ingen person ska kunna förstöra vad DU tycker om dig själv ! Det är jätte viktigt att vara nöjd med sig själv. VÄLDIGT VIKTIGT. Först och främst ska man inte jämföra sig med andra, aldrig. För alla har bra olika egenskaper och är bra på olika saker. Jag kan ibland tyvärr jämföra mig med någon, men dom få gångerna tänker jag på vad jag har som är bra och gör mig till en bra människa. Sedan när jag mår riktigt dåligt så har jag sparat väldigt många sms från nära och kära kompisar det där står t.ex - hur underbar jag är, hur mycket dom älskar mig osv osv, och det hjälper att läsa dom fast jag mår rent ut sagt skit. Mina vänner som läser detta, jag älskar er, ni är bäst och ni andra läsare som läser detta låt ALDRIG någon trycka ner er och vad du tycker om dig själv ! Pussar och kyssar !
   
 

- Härliga gym



Q/A - Hur kan du vara så brun ?

 
Svar - Hej hej ! Jo först och främst så tillbringar jag ungefär halva min sommar i Spanien/Madrid! Min färg brukar hålla rätt länge då jag är borta några veckor ! Sen har jag några enkla knep för att ha kvar min bränna extra länge - 
- Nere i Spanien så skrubbar jag mig lite då och då för att avlägsna gamla hudcellerna på kroppen !
- Jag smörjer in min kropp hela tiden efter jag har duschat men en hudlotion ( Oftast från världens bästa märke Rituals eller från Victoria Secret )
- Ibland om man vill kan man fuska lite med brun utan sol lite då och då efter skrubben.
- Detta kanske inte är något tips men jag bränner mig ALDRIG och kan sola rätt mycket.
 
Så egentligen är väll saningen att jag är utomlans mycket, men till din nästa utomlansresa , skrubba dig mycket och smörj in dig hela tiden så brukar färgen ofta hålla längre ! Pussar och kyssar !
 
 
 

Runt på stan i regnet

- Nu har jag precis kommit hem helt genomblöt från en tur i stan. Jag var ute med min hund Pingla samtidigt som jag faktiskt köpte en jätte bra sak som jag velat ha länge ! EN ROSA DAGBOK ! Dagboken är från Ordning och reda som man t.ex kan hitta på Åhlens ! Dagboken är både snygg och har en gulligt lås, precis som när man var liten hehehe ! Jag älskar verkligen att skriva, allt från noveller till dagböcker ! Jag har skrivit dagbok i snart tre år till och från, men det har aldrig varit så seriöst och jag har skrivit i små fula block, MEN NU ska jag ha en ritkig hemlig dagbok som jag skriver ner alla mina tankar och händelser nu, super spännande. Sedan var jag och åt på Le pain francais som finns på Avenyn ! Jätte häftig restaurang och när man är där inne känns det som man är i New York haha ! En av mina föräldrar känner han som äger stället så jag fick med mig hem en lite söt låda med macarons, mums mums ! Nu ska jag vänta tills Bella kommer så sover hon hos mig, pussar och kyssar !

- HJÄLP MIG OCH ANMÄL SOFIA WENNEBERG

- Jag blir så ledsen, att det finns människor som är så patetiska ! Jag blir verkligen ledsen och besviken. Denna bild är från min kompis facebook, eftersom denna "tjej" har blockat mig. Det är någon person som följer min instagram som har gjort denna Facebook iaf, eftersom det bara är instagram bilder och min instagram är privat. Jag blir bara så besviken , denna Sofia har fått flera anmälningar och jag vill bara att den ska ta borts, jag blir så sur på vissa människor i denna värld.
 

I spit on your grave & studentfesten -

 
Vad Jennifer och Ottilia tycker om I spit on your grave - 
 
O - Jag tycker inte filmen var dålig men den var inte heller en WOW film, verkligen inte. Denna skräckfilmen är mer till för om man inte kommer på någon annan skräckfilm att se. Den är inte så läskig utan mer brutal, väldigt brutal faktiskt. Den är nästan mer brutal än Saw haha ! Nä men filmen är sevärd men som sagt inte på min topplista.
 
J - Jag håller med Levis (Mitt smeknamn från Jennifer), ingen hoppa till film och absolut ingenting för känsliga tittare. Rätt så okej film men tyckte slutet förstörde det mesta. Inget jag rekommenderar. 
 
Vad Jennifer och Ottilia tycker om Studentfesten - 
 
O - Ja, jag var bara med 50% i filmen och hängde inte alls med vad som hände riktigt hela tiden. Dock det jag såg var det en typisk jätte rolig svensk film. Jag är tyvärr inte en film människa som lätt fastnar för filmer om det inte är skräck haha ! Men ja, denna filmen rekommenderar jag det jag såg, iaf om ni gillar svenska roliga filmer ! 
 
J - Svensk film från i år, fylld med många kända skådisar. Personligen tyckte jag den var skitkul men alla har ju inte samma humor. Kortfattat handlar filmen om ett gäng ungdomar i slutet av 90-talet som ska ta studenten.  

15 September -

- Min kära mamma kom in med mysfrukost på sängen till mig och Jennifer idag, hur gulligt som helst ! Iaf dagens planer är lite olika, Isabella ska sova här inatt också och Jennifer har precis åkt härifrån. Tänkte ta en lång promenad med min hund Pingla senare och köpa någon god snapple på vägen. Sedan imorgon ska jag börja med att träna igen, har inte gjort det på en vecka lite mer pga att jag har varit så himla förkyld, så tråkigt. Men imorgon ska jag äntligen träna igen på gymmet, åh vad härligt ! Pussar och kyssar !
 

Q/A -

- Godmorgon på er ! Jag vaknade precis upp bredvid Jennifer som kom hit igår kväll. Vi köpte ben&jerry glass och satte på filmen - I spit on your grave ! Men det skulle jag inte prata om nu, jo när jag vaknade upp hade jag fått tre kommentarer på bloggen. Det handlade om lyrics - texten jag skrev på mitt förra inlägg, OCH PRECIS som en läsare skrev efteråt så har jag tagit lyrics - texten från en hemsida. Det här med - Åh kolla upp texten innan du lägger upp den så du slipper göra bort dig lalala, herregud lägg av med det. Pussar och kyssar och tack mina fina läsare som svarar dessa onödiga kommentarer ! ♥
 

All my life I've been waiting for someone like you -


Dagens arbete blev rätt bra tillslut -

 

Inspiration - Weheartit

 

Music love -

 

Innan jag blir 30 -

 

Fredagen den 13:e -

 - Ja fredagen den 13:e är inget jag tror på fast det har hänt några oturssaker idag, MEN det har hänt väldigt bra saker idag också ! Jo nu är jag hemma och ska snart åka till Jennifer, vi ska bara mysa och jag vill äta massor med glass för att jag ska vara på topp ! Ska nog också tvinga henne se en riktigt äcklig skräckfilm med mig, hehe.. Ja hoppas ni får en underbar dag och gör inget dumt idag ! Pussar och kyssar ! 
 
P.s. om ni vill veta tips på skräckfilmer för idag ? KLICKA HÄR för se/läsa om mina favorit skräckfilmer !

Dagens teenagerpost -


Ibland undrar man -

- Hej mina läsare förlåt för dålig uppdatering dom två senaste dagarna ! Jag är verkligen hemskt ledsen men det hände en liten onödig sak i skolan så jag kände bara inte för att blogga igår. Sedan vill jag ta upp att det är sjukt onödigt att låtsas vara någon annan i en kommentar man skickar på min blogg, vissa av er förstår inte att jag ser eran IP - adress. Det roliga är att den personen vissa av er låtsas vara är min kompis och jag vet mycket väl att han inte skrev dom kommentarerna. Vissa människor är rätt patetiska i denna värld, jag förstår inte vissa saker faktiskt. Allt från dumt grupptryck till skvaller, jag förstår bara inte. Låt andra vara och göra vad dom vill bara det inte är elakt mot någon annan. Min blogg kommer vara som vanligt nu iaf, pussar och kyssar.
- Nu har jag iaf tagit bort dom flesta onödiga kommentarerna, OCH snälla, sluta vara så patetiska och skriv något annat namn.

Love it - Littlereasonstosmile

 

Dagens teenagerpost -

 

Madrid 2013 -

 

Good night -

- Bild från första dagen i gymnasiet -
- Hej alla fina där ute ! Just nu sitter jag och Isabella i min nybäddade säng och hon kammar igenom mitt ny tvättade hår, super mys. Vi ska sätta på Harry Potter nu och faktiskt försöka sova lite, Isabella ska upp tidigt och fast jag börjar kvart i ett så ska jag möta Emma rätt tidigt för en sushi lunch idag igen. Efter skolan imorgon ska jag troligtvis träffa Emma, jätte kul ! Pussar och kyssar !

Dagens rosa lista -

 

Q/A - Vilken bodymist luktar gott

Många av mina läsare skriver istället frågor på Facebook istället för på bloggen, och jag får flera frågor om vad jag tycker om olika Victoria Secret bodymists hela tiden ! Så tänkte ta upp mitt svar här ! Pussar och kyssar !
 
 

Videoblogg - 50 sanningar om mig

 
- är det dålig kvalité ? Då kan du ändra det i högra hörnet - 

Dagens outfit -

Linne Guess - Shorts Bershka - Skor Studswar - Kofta Pimkie

 

Boys who -

 

Älskade gif´s -


Tre snabba svar -

svar - Jo nu är det såhär att den låten finns inte på spotify men den finns på itunes OCH från itunes la jag in den själv på spotify. Vet faktiskt inte hur jag gjorde det utan automatiskt så kommer alla låtarna från min itunes in till spotify ! Kram kram ♥ P.s. låten är en cover !
 
svar - Hihi tack fina du, vad du är gullig ! Jag brukar alltid kolla upp om filmer är så sanna som det står och filmen - the hunting in connecticut var "baserad på en sann historia" men ja, egentligen var det bara som sagt något namn eller så. Jag blir så arg då man kan bli jätte rädd och så är nästan ingeting sant ! Men just filmen the conjuring har jag läst om och ush, det har hänt på riktigt. Jätte läbbigt verkligen ! 
Puss och kram och ta hand om dig ♥

Mysigaste listan -

- Jag älskar verkligen filmen Lol med Miley Cyrus, jag verkligen älskar den ! Det är något speciellt med låtarna också, jag vet inte varför men dom är något speciellt. Jag älskar att ligga och lyssna på alla låtarna från filmen, helt ärligt det finns inget bättre !

Love it - Littlereasonstosmile

 

Lördag -

- Nu är det lördag och jag är rätt trött, väldigt trött faktiskt. Igår spenderades min kväll mest med mina homies Anton och Linus ! Vi stack också en stund till Viktor som hade hela sin klass hemma hos sig, så jag träffade några nya ansikten och Jonathan som gick i min förra klass, super trevligt ! Jo men min fredag blev jätte bra och jag var bara med mina fina killkompisar. Nu är jag iaf hemma och jag ska senare åka hem till Jennifer, så sover jag där inatt. Hoppas ni får en underbar lördag i detta härliga vädret ! Pussar och kyssar !

Dagens teenagerpost -

 

10 things -

- Pretty little liars - Justin Bieber - Underkläder - Havet - Sturbucks - Armband - Kyssar - The notebook - Katy Perry - Shorts -

6 September -

- Dagens outfit - Tröja från Hollister - Shorts från Bershka - Skor från Studswar -
- Hey guys ! Idag är det ÄNTLIGEN fredag, åh vad jag har längtat till helg ! Jag har faktiskt haft idrott sista lektionen och efter det stack jag och Emma och köpte varsin energidricka, vi var så törstiga och behövde energi ! Nu är jag hemma och precis duschat, jag ska iaf göra i ordning mig lite nu och ikväll så ska jag träffa några kompisar, ska bli super ! Nu måste jag skynda mig, pussar och kyssar !

-

 

SKRÄCKFILMS ÄLSKLINGAR -

Jag har sett alla möjliga skräckfilmer, jag är en riktigt skräckfilms älskare, men här är mina TOPP FIVE -
- Det var jätte svårt att välja mellan plats ett och två, men ja Saw filmerna vann ! Dom har 6 helt otroliga filmer och 1 mycket dålig ! ( se inte den sista Saw jag ber er... ) Jag verkligen ÄLSKAR hur man måste tänka själv och fundera så mycket, jag önskade dom kunde göra hur många Saw filmer som helst, jag tröttnar aldrig ! Jag kan inte förklara min kärlek till Saw - filmerna ! Men Saw filmerna är det verkligen inte alla som gillar, absolut inte. Många tycker det är för mycket blod och för många som dör hela tiden, ja det är äckligt mycket blod men åh jag älskar dom ändå. Jag klarar av blodet men jag kan inte förklara hur kluriga alla filmer är. Någon gång ska jag hitta en Saw älskare som mig själv och ha maraton med hen ! Jag har sett alla sju filmer MEN jag har säkert missat så mycket då filmerna är så jäkla svåra att förstå, helt otroliga.. FAST jag HATAR Saw dockan, min värsta mardröm, ush ush ush..... 
- Jag såg denna skräckfilm på bio i Madrid innan den fanns i Sverige och jag kan bara säga en sak, detta är den första skräckfilmen som fick mig att inte kunna sova på flera nätter, det är först nu jag kan sova i lugn och ro ( och jag såg filmen för över en månad sedan.. ). Denna filmen är baserad på en sann historia som gjorde den så otroligt läskig. Den är obeskrivligt bra måste jag säga, verkligen OBESKRIVLIGT bra för vara en skräckfilm. Dock så otäck så jag får rysningar i hela kroppen över hur rädd jag var natten efter jag såg den. Jag hatar verkligen att allt i filmen har hänt på riktigt. Det handlar iaf om övernaturliga saker, spöken/demoner osv. Det roliga är att jag inte alls gillar filmer som paranormal activity och  the haunting in connecticut, båda suger och handlar om spöken/demoner. Men denna filmen är helt otrolig. Verkligen se värd, MEN om ni är lättskrämda, håll er borta, LITA PÅ MIG.
- Var ett tag sedan jag såg denna film, men den är riktigt bra. Den är rätt läskig men som tur är inte baserad på en sann historia ( så jag kan sova om nätterna ). Den har en väldigt intressant historia och man vill få reda på mer saker hela tiden, verkligen hur bra som helst ! Allting är jätte spännande, läskigt och dockorna gör filmen bara ännu läbbigare. Filmen handlar iaf om Jamie och Lisa som får en mystisk buktalare docka med posten,  Lisa minns då en dikt hon visste när hon var yngre, om en kvinna vid namn Mary Shaw. Jamie bortser detta och lämnar för att få middag, han återvänder för att upptäcka Lisa är död med tungan slets ut, och Billy liggande på golvet nära hennes kropp. Jamie upptäcker att Billy tillhörde Mary Shaw, en buktalare från hans hemstad Ravens Fair. Jamie åker till staden och där händer det massor med saker och han ska försöka få reda på mer om Mary Shaw. Du måste verkligen se den om du gillar skräckfilmer !!!
 - Jag kommer i håg när jag var ungefär 12 år och såg denna filmen för första gången på en trailer. Jag var iaf tvungen att kolla att min dörr var låst hela tiden för att vara säker. Självklart är denna filmen baserad på en sann historia som gjorde att jag var jätte rädd när jag bara var 12 år. Jag verkligen älskar denna filmen, men tyvärr är den riktigt hemsk och jag har läst om den efteråt och allt som har händer i filmen är SANT. Filmen är mycket hemskt då det har hänt på riktigt och det är en av mina värsta mardrömmar att främlingar följer efter mig och håller kvar mig i mitt hus och försöker mörda mig, ush. Jag kan inte förklara hur mycket jag ryser av tanken. Se filmen !
 - Det jag gillar mest med denna filmen är att den inte är en typisk skräckfilm som handlar om mördare eller spöken ( fast det också kan vara intressant ). Dock om ni ser denna kommer nog inte dom flesta våga gå in i en grotta igen haha ! Nä men denna filmen är faktiskt jätte bra ! Det handlar om äventyraren Sarah som misste sin man och dotter i en hemsk bilolycka och ett år senare tar hennes kompisar med henne på ett nytt äventyr i en grotta för att få henne att tänka på annat ! Inne i grottan så fastnar allihopa och dom inser snart att dom inte är helt ensamma där nere. Väldigt spännande film och ju mer dom är inne i grottan får man reda på massor med saker om dessa tjejer. Tyvärr är denna film väldigt hemsk, men vilken skräckfilm är inte det haha ? Verkligen ett stort tips och denna skräckfilmen var en av dom första jag såg faktiskt, men har sett den flera gånger om efteråt !

-

 

Dagens teenagerpost -

 

4 September -

- Hej bloggen ! Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt, eller jo ! Jag har pratat med jätte många i telefon OCH jag har faktiskt gjort ett videoinlägg med systemkameran ! Videoinlägget kommer upp någon/några dagar ! Just det, jag åt faktiskt mat med min mamma och min mamma´s kompis nyss, jag tror jag har fått någon slags sallads feber ! Jag äter sallad HELA TIDEN, jag skämtar inte. Eftersom vi har matkort på våran skola har jag ätit på en salladsbar nästan varje dag, sedan när mamma frågar vad jag vill äta hemma säger jag sallad, och nu idag så åt jag sallad för andra gången idag. Det är inte för jag vill vara super duper mega nyttig utan det är för att jag tycker sallad är så otroligt gott ! Samma med vatten, jag dricker vatten 24/7 om jag ska vara ärlig. Jag gillar inte läsk längre knappt och jag tar alltid med mig en vattenflaska till skolan. Det dåliga är bara att jag får springa mellan lektionerna och kissa hela tiden för jag dricker så mycket vatten. Nu ska jag iaf lägga mig ner och sätta på ett Pretty little liars avsnitt och dricka gott te. Pussar och kyssar !

Weheartit -

 

Dagens teenagerpost -


Början på September -

- Åh jag verkligen älskar att vi fick en Macbook i skolan, så lätt att arbeta nu med läxor osv, dock lite tråkigt att jag hade en precis likadan dator innan, men dom är grymma ! Men iaf hej på er alla fina, igår efter skolan gick jag och åt med Hanna, Hanna´s kompis, Viktoria, Matilda och Alina, vi åt sallad på paprika. Efter det gick jag och Alina och satte oss på Condeco, där var vi kvar 4-5 timmar ungefär, super mysigt verkligen och vi pluggade engelska samtidigt. På vägen hem sedan mötte jag flera gamla kompisar, så trevligt. Nu idag skulle jag egentligen träffa några kompisar men det slutade med att jag gick hem istället efter jag åt sushi lunch med Emma, Viktoria och Elin ! Har nu tagit en lång dusch och ska måla naglarna och lite annat mysigt nu. Måste också städa mitt rum och göra en uppsats på min dator. Jag ska jag nog träffa mina kompisar imorgon istället, får se vad som händer.
Pussar och kyssar ♥

Till minne av klass 9E

 

-

 

Videoblogg - Svar på dom senaste frågorna

 

Love it - Littlereasonstosmile

 

Godmorgon världen -

- Hej alla fina läsare, hoppas ni har en vacker morgon ! Jag sitter nu i skolan och jag började redan 8:15 idag, dock slutar jag redan vid tolv som tur är ! Nu har jag snart engelska iaf och jag älskar verkligen alla mina lärare på min skola, helt underbara ! Det bästa också med att vi jobbar med MacBook Pro´s är att man kan ha imessage där, så nu försöker jag rensa lite meddelande på datorn och jag ska svara på några sms innan den "riktiga" lektionen börjar. Hoppas ni har det super ! Pussar och kyssar !

Dagens teenagerpost -


Dags igen - Squat challenge

 

More about me -

Mitt tur nummer är 12 | Jag älskar att umgås med killkompisar | Min otursdag är söndag | Jag är en riktigt hopplös romantiker, jag tror/tycker att all kärlek ska vara som på film | Jag använder ordet äckligt väldigt mycket t.ex istället för att säga jätte bra säger jag äckligt bra, eller istället för att säga jätte dåligt säger jag äckligt dåligt, vet faktiskt inte varför | Jag sover alltid bäst när jag sover bredvid någon, och har alltid gjort det | Jag älskar att läsa typiska tjejtidningar som t.ex SOLO, veckorevyn osv | Jag tycker det är jätte viktigt att lukta gott och har alltid med mig en parfym/bodysplash överallt | Det finns tre filmer jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna på och det är Mean Girls, Scooby doo 1 och Katy Perry Part of me | Med mina vänner som jag känner bra är jag väldigt klängig och kramas hela tiden |
 

Inspiration - Weheartit

 

RSS 2.0