Sex tips att göra December till den bästa månaden -

1. Dricka massor massor massor med te och varmchoklad helt klart! Jag älskar att göra det nu på vintertid eller att köpa chai latte på Espressohouse! Ah så underbart! LOVE! Jag älskar när det är kallt ute och man kan sitte inne och dricka te och speciellt mycket kärlek till varmchoklad! Dock så är jag inte så stort varmchoklad älskare men då och då är jätte gott! 
2. Mysa, gosa och pussa på sin kärlek! Dock om man inte har någon speciell finns det säkert mysiga kompisar som vill t.ex kolla film och ta det lugnt! Jag älskar denna tiden när man sitter inomhus i mjukisbyxor, tjocka strumpor och myser massor med någon speciell eller helt enkelt bara har myskvällar med sina kompisar! Finns nog inget bättre när det är så kallt som det är ute nu!
3. Baka pepparkakor, lyssna på julmusik, äta lussebullar, dricka tomtefrapino, pynta inför jul och bara ta in känlsan av att julen snart är här! Jag älskar att lyssna på julmusik! Ah! Jag har precis pyntat mitt rum lite med massor med mysiga jul saker och lampor. Jag älskar att vara i mitt rum och tänka att julen snart är här! Imorgon börjar ju julkalendern också? Ah så mycket jul - kärlek! 
4. Gå på jul på Liseberg! Ja ett måste! Jag har inte gjort det än men jag ska göra det lite senare med mina nära och kära! Sedan vill jag att det ska vara snö på marken när jag är där haha! Men ja det finns inget bättre än jul på Liseberg, så mysigt så mysigt så mysigt. 
5. Ge och ta kärlek! Under denna kalla tid är det många som är trötta och deppiga. Det är nu man ska vara glad och ge kärlek, komplimanger och mysiga kramar! Köpa presenter till varandra och helt enkelt ge så mycket kärlek som möjligt till alla! Dock tycker jag att man alltid ska vara kärleksfull!
6. HA KUL I SNÖN! Ah vad jag vill ha ett snöbollskrig, jätte längesedan jag hade ett stort riktigt snöbollskrig. Åh. Nu är det bara att vänta tills det blir snö på gatorna! Då kan man göra snögubbar, snöänglar, utmana kompisarna om vem som vågar kasta sig i snön i bikini och självklart ha snöbollskrig! 
P.s. det skulle vara snällt att inte kopiera denna text eller ta dessa bilder/collage! För jag har skrivit texten och gjort collagen! Det finns flera läsare som har tagit mina saker tidigare, bara ville säga det! Pussar, kyssar och ha en bra December måndad!

Massor med planer -

Hej mina fina läsare! Tänkte göra ett videoinlägg på era frågor imorgon? Låter inte det bra? Igår var det iaf en jätte mysig kväll/natt hos Alicia med flera härliga tjejer! Massor med girltalk och skratt. Imorgon är det flera planer som står på listan. Jag ska plugga, städa, göra videoinlägg, träffa Sofia i stan på morgonen, byta storlek på en av mina presenter, laga en sak i stan, plugga ännu mer och kankse träffa Raed. Massor att göra iaf. Hoppas ni har det bra iaf, pussar och kyssar! ♥
 
 
 
 

Lär känna mig bättre -

Om mig 
Namn: Ottilia
Stjärntecken: Skytte
Höger eller vänsterhänt: Höger
Motto: KBK (kör bara kör)
Röker du? Nej, och har aldrig testat.
Vilken parfym använder du? Olika men just nu Burberry Sport eller Victoria Secret.
Vad är du rädd för? Saw dockan
Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAR
 
Favorit
Låt: Dance with me tonight - Olly Murs och The one that got away - Katy Perry
Sak att göra: Pussas och dansa
Sport: Fotboll tror jag
Dryck: ALOE VERA ♥
Serie: Pretty Little Liars
 
Antal…
Gånger ditt hjärta brustit? En gång på riktigt. 
Tjejer du kysst? pussar mina tjejkompisar hela tiden.
Personer från lågstadiet du fortfarande har kontakt med? Katarina t.ex!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Mer än fem tror jag
 
Blandat  
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan har ju för fina texter alltså!
Salt eller socker - Har aldrig varit ett stort fan av socker och sött
Gillar du ketchup? Ibland, men inte ofta
Är du glad nu? Jag är riktigt riktigt glad faktiskt
Var du glad igår? Ja verkligen! Lycklig tom!
Vad dansar du till? Allting, tom när det inte finns musik
Stockholm är… ? Verkligen en jätte fin stad
Göteborg är… ? Bättre än bäst, mysigaste staden, LÖVE
Kan du sjunga? Sjunger hela tiden, om det är bra? Nja..
Har du kysst två människor under samma kväll? Nej det har jag inte.
Spaghetti eller makaroner? Båda två
Land du vill besöka? USA är helt klart med på listan 
 
 

Dagens teenagerpost -

 

För bra för att vara sant -

Hej BÄSTA läsare! Idag tänker jag ta en bloggpaus! Jag kommer tillbaka på lördag som vanligt och tänkte svara på alla era kommentarer då!
 
Ville bara berätta att igår hade jag världens bästa födelsedag, den slog nästan tom förra året! Jag mår så bra, jag mår verkligen toppen, jag mår inte bara bra, jag kan faktiskt säga att jag är lycklig. Ni vet inte detta men jag har varit väldigt deppig dom senaste veckorna, verkligen varit ledsen inombords, men denna veckan har allting bara gått uppåt, sedan i måndags har allting bara blivit bra. Igår hade jag en av dom bästa dagarna i mitt liv.
 
Min mamma är världens bästa som igen hade planerat en överraskingsfest för mig och mina närmaste vänner. Jag hade ingen aning. Jag kommer iaf hem och alla mina närmaste är här och firar mig. Jag fick många fina presenter och jag är bara så glad. Inte nog med det så är det andra saker som går bra i mitt liv just nu, tänker inte ta upp det här. Men ni personer som gör mina dagar bättre och läser detta, jag älskar er!
 
OCH IAF så tänkte jag idag bara koppla av och njuta av livet, haha låter lite roligt men så är det. Idag blir det tjejkväll/jacuzzikväll med några härliga och jag ska ha roligt. Ingeting annat än att ha roligt! Så alla ni läsare där ute, HA ROLIGT OCH VA GLADA! Livet är ändå väldigt underbart!
 
 

28 November 2012 -

Åh vilken dag, vad mycket känslor. November 2012 var en svår tid för mig, jag var ledsen, riktigt ledsen. Det var min födelsedag och jag ville inte ens fylla år. Jag grät i korridoren och ville helt enkelt inte fylla år. Från att gråta av att vara ledsen till att gråta av lycka på en dag är otroligt. Efter skolan "kidnappade" Ajji mig hem till Michela och där gav dom mig en jätte fin sak från Raglady och sedan åt vi tårta och massor med gott gott. Senare hämtade jag ut ett par G-star jeans med Isabella jag hade fått i Gbg. Sedan när jag är påväg hem ser jag hela min fina klass stå på takterassen där jag bor och dom sjunger för mig. Jag hade ingen aning. Dom hade länge planerat denna överraskingsfest till mig och jag började gråta av lycka. Värdlens bästa dag. Dom hade samlat in pengar som jag fick (ungefär 1000 lite mer) och dom närmsta gjorde en "hemlig låda" för mig med massor med roliga saker i. Dagen efter åkte jag bort till London också med bästa Alicia. Åh, ni som gjorde min dag bättre än bäst den 28 November 2012, ni är guldvärda.

Music -

Build a girl - Jag visste knappt något om bandet the Fooo tills Ajji pratade om det för någon månad sedan. Jag satte på denna låt och faktiskt, jag älskar den. Riktigt riktigt nice att gå på stan med låten på högsta volym i öronen, löve!
 
In your arms - Jag kan lyssna om och om och om på denna låten! Det är något speciellt med den, jag vet inte vad men den är en låt man kan lyssna på hela tiden, när man är ledsen, glad, trött osv osv! Passar för alla tillfällen nästan! Riktigt chill låt, underbar!
 
Shouldn't come back - Väldigt fin låt helt enkelt, därför älskar jag den! Tyvärr lite sorglig lyrics, men jag tänker mest på hur låten är med t.ex den fina gitarren och Demi's fina fina röst! Åh vad underbar! Blir tårögd av låten!

Dagens teenagerpost - 28 November

 

Fina vän -




MIN DAG -

Hej alla läsare, om mindre än en timma är det min födelsedag!
 
Jag har haft fullt upp hela dagen idag verkligen! Idag på morgonen var jag på ett pass som var jätte bra för min kropp, sedan åt jag på subway, sedan åkte jag hem, duschade, gjorde i ordning mig, mötte Daniella vid valand, fikade med henne som var super duper mys, massor med girltalk, tog bussen hem, storstädade mitt rum, pratade i telefon med Isabella, mötte Jennifer utomhus, gick en promenad med hunden, gick hem till mig, massor med girltalk igen, pratade massor och skrattade, hon åkte hem och nu har jag pluggat lite!
 
Jag har säkert missat något nu, just det duschade innan jennifer kom hit, IGEN! Haha. 
NU SKA JAG FÖRSÖKA SOVA! Hoppas inte det blir som när man var liten.. jag kunde aldrig sova innan min födelsedag då! Dock tycker jag inte det är så speciellt längre att fylla år, lite tråkigt faktiskt!
Och jag vet att ingeting kommer slå min förra födelsedag haha!
Godatt mina fina läsare, pussar och kyssar!
 
- Bild från Oktober - 
 

Banan omelett -

Dagens frukost blev banan omeletter/banan pannkakor innan träningen! 
- Nu när jag är ledig och har tid att göra frukost passade jag på att göra dessa omeletter! Jätte goda och jätte bra innan träning!
 
Detta recept + bild är tagen från Marie Serneholt's blogg
 
* Mosa en banan i en skål.
 

* Knäck två ägg över bananen. Vispa ihop till en smet.

 

* Tillsätt lite vanilj. Gärna färsk. (nyheten!)

 

* Stek i smör eller kokosolja. Jag tycker nästan det blir godast med kokosoljan. Smeten räcker till två stora pannkakor eller sex små.

 

* Klart! Jag toppade mina pannkisar med blåbär, hallon, ekologisk agavesirap och riven vanilj!

 

Smaklig spis!

 

 

 


Dagens teenagerpost -

 

Bra dag -

Hej mina fina läsare! Har precis pratat i ungefär två timmar med Daniella i telefon, ska träffa henne en snabbis imorgon faktiskt! Jag är ledig från skolan imorgon och tänkte åka till gymmet imogron lite innan 11:00 och prova på IntervallFlex! Ska vara ett jätte jätte jobbigt träningspass för kondition och styrka! Jag tänkte faktiskt prova det imorgon! Sedan på torsdag fyller jag år! Ah! Tiden går så snabbt! För övrigt har jag varit jätte glad idag, för mycket energi på en gång haha! Herregud vilken energi jag har haft idag i skolan, helt sjukt ;) Pussar och kyssar ♥
 

Love it - justgirlythings


More about me -

Jag kan inte sitta still när jag lyssnar på musik, jag sjunger, dansar, rör mina läppar eller stampar med min fot | Jag har aldrig kysst en kille som jag inte haft några känslor för | Jag älskar att styla mitt hår | Jag har lätt för att svimma, speciellt om jag äter och sover dåligt | Jag har jätte lätt för att "babbla" på för mycket, prata om massor med onödiga saker jätte snabbt som slutar med att jag inser hur dum jag låter | Jag dricker minst en Aloe Vera varje dag, har blivit besatt | Jag är jätte dålig på att köpa varma kläder, jag är ett stort fan av sommar kläder | Jag måste fortfarande pussa minda handleder och önska mig något när tiden är lika, måste alltid alltid alltid göra det | Jag älskar att lära känna nya personer och tycker det är så roligt att prata med nya människor | Jag älskar att kolla på skräckfilmer, verkligen ÄLSKAR, men när det gäller att gå i en mörk skog i verkligheten blir jag töntigt livrädd och vet inte vart jag ska ta vägen | Jag mår verkligen jätte illa av nötter |
 
 
 
 
 
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Morgon träning -

Godmorgon alla underbara läsare!
Jag vet jag vet, jag bloggade inte igår, riktigt dåligt av mig. Jag kom hem ungefär vid kl åtta på kvällen och då blev det helt enkelt inte tid för att blogga! Jag gillar inte slarviga snabba inlägg som ni vet! Nu ska jag iaf åka iväg till gymmet för att träffa på Matilda! Ny härlig tränings vecka, herregud vad underbart! Ska bli jätte roligt att gymma med Matilda då hon peppar mig så otroligt bra och hon vet hur man tränar, speciellt med att bygga upp armarna! (det är bra för jag tycker annars det är så tråkigt att träna armar). Senare efter skolan måste jag plugga, plugga och plugga! En typisk Ottilia dag med träning och plugg! Pussar och kyssar ♥
 

Slutet av November -

Hej mina kära läsare! Jag har haft en lång dag idag och en underbar lördag igår! Igår vaknade jag upp bredvid Sofia och Michaela och vi tog det lugnt mest hela morgonen. Senare stack vi och åt sushi och sedan till Maxi och köpte Aloe Vera! Senare stack jag hem till Klara! Hos Klara hade vi en "reunion" mellan mig, Klara, Alicia och Isabella! Vi fyra har inte haft en riktig tjejkväll på jätte länge! Fy vad härligt det var att vara med alla fyra samtidigt, vi fyra känner varandra så sjukt bra och tror ingen kan ha en sån speciell och bra relation som vi fyra tillsammans har! Idag åkte jag hem rätt tidigt för jag skulle på släktmiddag för att fira mig som fyller år om några få dagar! Jag fick flera jätte bra presenter och vi åt jätte god mat! Det blev hemmagjord sashimi och massor massor med Aloe Vera drycker! Nu är jag hemma iaf och måste sova sova sova, ny vecka, nya möjligheter! Pussar och kyssar!
 

5 sanningar om Pttilia från Sofia och Michaela

1. Hon är alltid glad
2. Hon somnar alltid jätte tidigt när man sover över, och vaknar alltid sist.
3. Älskar att kramas
4. Hon är väldigt social och det är aldrig tyst när man är med henne, knappt när man sover heller.
5. Hon lyssnar alltid på musik och dansar och sjunger ALLTID till, det låter inte alltid jätte bra...
 
Det finns mycket mer man kan säga om henne men detta är vad vi valde att skriva! Hon är välrdens bästa kompis och så sjukt snygg så man typ dör... Man känner sig alltid jätte ful när man är i hennes närhet, för hon är ju så löjligt snygg. Och en sak alla måste veta... Väldigt viktigt att veta om Ottilia, är att hon stryker sina tröjor med plattången. Hon hatar nämligen att gå runt med skrynkliga kläder, så först strycker hon kläderna med stryckjärnet och sen med plattången när hon har kläderna på sig... 
 
( det är meningen att stava Pttilia / Michaela )
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Film tips 2x3 -

21 jump street - Ni måste se denna filmen, räcker det med att jag säger att Channing Tatum är med? Haha nä men den är både rolig och helt underbar! Det handlar om ett par "B" poliser som skickas tillbaka till en lokal skola för att smälta in och få ner en syntetisk drog ring. Låter kanske inte så jätte rolig men ni ska bara se den! Ah så mycket kärlek till denna film! Channing Tatum, pang pang och roligaste skämten!
 
Wedding crashers - Känner att jag sviker här med att ta en romantisk komedi istället för skräckfilm. Men jag tycker verkligen Wedding Crashers är en film ni ska se! Sedan är det jätte bra skådisar med som jag älskar, t.ex Owen Wilson, Vince Caaughn, Rachel Mcadams och Isla Fisher! Som det står på IMDB - John Beckwith och Jeremy Grey, ett par begåtts kvinnotjusare som smyger in i bröllop att dra nytta av den romantiska skiftning i luften, befinner sig i konflikt med varandra när John möter och faller för Claire Cleary. Filmen är iaf sjukt sjukt rolig och är en favorit från mig!
Pojken i Randig Pyjamas- Jag vet inte riktigt vad man kan säga om den här filmen... Den är så himlahimla bra, oslagbart bra! Dock så gråter man floder, man blir seriöst uttorkad av alla tårar man fäller. Den handlar då om ett koncentrationsläger under andra världskriget, en liten jude kille som blir kompis med en icke judisk pojke. Jag blir så arg när man ser hur de behandlar fångarna och man blir kär i båda pojkarna för att de är sååååååå söta. Har ni inte sett den så se den, ni kommer inte att ångra er. Den verkar hemskare än vad den är, man gråter av lycka och av sorg i hela filmen nästan!
 
The Blind Side - Den här filmen är så himla vacker. Det handlar om en svart kille som kommer från ett bråkigt kvarter och han blir mobbad i skolan för att han är svart och tjock.. Men på skolan upptäcker man att han att han är riktigt bra på amerikansk fotboll och han träffar och får bo hos en ''vit'' familj som tar hand om honom och älskar honom som deras egen son. Den här filmen ska man se om man är på lite depphumör och vill bli glad, då ska man definitivt se den! Det här en nog en utav mina favorit filmer, har ni inte sett den så sätt er vid datorn nu och se den!
 
Batman - Batman, Batman och Batman, vad finns det å säga? Mer än att det är de bästa filmerna som finns!
Allt är så bra va, den sista filmen ååååh. Asså om man ska se den, så får det va med typ värsta hd och värsta ljudet. Det är helt sjukt oslagbart. Jag älskar verkligen allt med den, upplägget å allt. Christian Bale är ju värsta bejben, och jag älskar våldet x) Vetinte vad jag ska skriva så, IM OUT ha D. Å om ni inte har sett den, SÅ SE DEN. 
 
Zombieland - Handlar ju om såklart ZOMBIES. Och jag älskar zombies. Okej vaddå spelat för mycket left4dead & dead island. Zombieland är en skräck/komedi, skitrolig med många as goa skådespelare! Den handlar la om att ett virus förvandlar alla till zombies och om några som försöker klara sig. Orkar inte förklara riktigt, så kolla bara på den! Rekomenderas grovt, speciellt om man är rädd för clowner c:

Igår och idag -

Hej mina fina! Igår var det idrott och sedan efter idrotten gymmade jag i över en timma och hade en PT. Lärde mig jätte många nya övningar för både rumpa, mage och armar, super bra! Samma dag tog jag också en jätte mysig fika med Matilda i min klass, så mysigt verkligen! Hon bjöd mig på den nya "tomte" frapinon, STORT TIPS! Sedan när jag kom hem iaf så gick jag en promenad med min hund och mötte Sofia och Michela! Det var så roligt att träffa på dom eftersom både är på kryckor haha! Dom såg så roliga ut! Vi hade en jätte mysig kväll och dom åt Ben&Jerry(dock smakade jag lite hehe) och jag drack te! Min hals gör jätte ont så känner att jag kommer dricka te hela helgen nu. Idag är planerna att träffa Klara, Alicia och Isabella! Åh mina tjejer!
Pussar och kyssar ♥

Dagens teenagerpost -

 
 
 

Mitt 2013 än så länge -

 Detta är ungefär min lista inför 2013, punkter jag ska/skulle göra (tog bort några mer privata punkter) -
- Grönt = Har klarat det
- Röd = Inte klarat det
 
Jo tänkte också förklara lite av punkterna för att göra det lite roligare!
 
1. Jag har nog inte riktigt varit KÄR i någon, mer haft känslor för någon!
2. Lycka till säger jag bara till mig själv, året är snart slut haha!
3. Mina betyg har blivit mycket bättre detta året!
4. Mina naglar är fina, långa och mina riktiga nu!
5. Jag hade världens finaste balklänning, love love love!
6. Som inte många vet var jag i en "mindre depression" i slutet av 2012, men allting slutate jätte bra och jag kom på egna fötter igen, jag mår så bra nu tillskillnad från då!
7. En riktigt riktigt bra sommar! Dock spenderades den 7 veckor i Spanien ungefär, men bra var den ändå!
8. Hehe inga namn här! ;)
9. Ja, jag älskar Hermods! Är så nöjd med mitt val!
10. Har kanske hänt en gång detta året, inte mer! Är nogran med att tvätta mitt ansikte!
11. Har varit jätte aktiv detta året!!
12. Jag tror jag inte har förlorat någon vän detta året, ingen nära iaf! Jag har faktiskt fått massor med nya vänner! Ett riktigt vänskaps år faktiskt med riktigt grymma vänner!
13. Har blivit mycket bättre på att inte jämföra mig som är sjukt skönt!
14. Det har varit några få personer detta året som har varit riktigt taskig och elak mot mig. Men jag insåg tillslut som är mina riktiga vänner och dom som inte är det!
15. Denna punkten låter mer dramatisk än vad den är. Jag var rätt ledsen i slutet av 2012 som sagt, jag hade sjukt dåligt självförtroende men jag hann hitta tillbaka till den glada positiva Ottilia detta året, och verkligen få tillbaka mitt självförtroende och förstår inte varför jag var så ledsen som jag var då!
16. Det har jag verkligen gjort!
17. Tyvärr har det inte blivit så!
18. Haha, jag har en jätte fin gitarr här i mitt rum, men jag tar aldrig tag i och vill lära mig spela på den bra!
19. MÅSTE HA DET SNART ÅH!!
20. Ville göra det i sommras, men det blev aldrig av haha!
21. JA ÅH BÄSTA FILMEN!
22. DET KOMMER , DET KOMMER! 
 

Kärlek till kommentarer -

Hej hej! Jag tycker det är jätte jätte jätte kul att kommentarerna börjat bli fler och fler! Jag vill blogga så så så mycket mer nu, ni förstår inte! Det blev tom som ett litet chattforum ang filmen chatching fire! Haha så roligt! Och ja, jag ska verkligen göra en wishlist här på bloggen med saker jag önskar mig osv! Jag älskar när ni läsare ger mig tips på vad jag ska skriva om och vad ni vill läsa, samma som med frågor, älskar att svara på frågor!! Massor med kärlek till er ♥ ♥ ♥

Skivstång - ja eller nej?

Igår blev jag så död av träningen! Jag tränade verkligen tills jag skakade! Provade som sagt skivstång igår, dock själv för Tania kunde inte följa med. Jag hade inte gjort det innan och det var verkligen jätte bra träning! Rekommenderar stort! Ett stort ja! Man har olika vikter så man kan göra det jobbigare och lättare. Det var så bra styrketräning, var rätt så svettig efter passet kan jag säga, mina muskler var så trötta. Dock var jag lite rolig så efter passet så sprang jag i tio minuter plus gjorde lite på lårmaskinerna också. Ush vilken härlig och jobbig träning igår! Jag sov gott inatt kan jag säga! Hoppas dagens träning funkar lika bra!
 
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Jag är inte den ända som älskar filmen -

 
 
Jag håller med båda två! Verkligen en av dom bästa filmerna! DOCK blir jag så arg på slutet, precis som Liana så blir jag så nyfiken av nästa film så det är inte sant, ah längtar så tills nästa film!!! Vet tyvärr dock inte när nästa film kommer ut men förhoppningsvis kanske nästa år vid hösten? Ingen aning, vill att den ska vara ute nu nu nu nu nu! Åh så bra filmen var!
 

Love it - justgirlythings

 

Catching fire - Ja eller nej

Ett stort ja på filmen!
Jag och Mathilda såg den igår och vi hade väntat i 364 dagar om jag inte minns helt fel. Vi räknade ner dagarna på appen big day och båda två har en stor crush på Josh Hutcherson! Jag helt klart älskar den nya filmen Catching fire! Jag kan inte förklara med ord hur bra den är! Jag fick också en kommentar på bloggen om filmen, jag funderade också att gå på filmen mitt i natten men blev inte så, men jag tycker filmen är helt underbar! Helt MAGISK! Jag längtar redan till nästa film och hela min kropp är uppe i varv. Jag fick rysningar och fällde några tårar under filmen. SÅ BRA GJORD OCH SÅ BRA PÅ ALLA SÄTT OCH VIS! Dock är filmen rätt förvirrande haha!
 
Och en rolig händelse jag måste berätta om var att Mathilda var lite sen innan filmen började och jag satte mig på en bänk och väntade i Bergakungen. Bredvid mig satt en annan tjej helt själv. Efter ungefär tio minuter började hon snacka med mig från ingenstans och det visade sig att hennes kompis också var sen. Vi snackade massor och hade jätte roliga konversationer! Jag älskar nya människor som vågar prata med en! Att sitta och vänta på Mathilda blev dubbelt så roligt när jag snackade med någon annan! Tycker vi alla borde bli bättre på att lära känna nya människor!
 
IAF GÅ OCH SE FILMEN NU NU NU NU, helt klart 5/5 av mig!
 
 
 
 

En gammal favorit -


Dagens teenagerpost -

 

Ögongodisar -

 

ATM - Bio

 

Just nu - Gymmet

Hej mina hjältar!
Just nu är jag på gymmet, jag kör ett snabbt inlägg då jag själv ogillar folk som håller på med mobilerna när dom tränar haha! Jag har verkligen haft en riktigt dålig dag så jag tar ut min ilska nu och det är knappt några människor här, love! Efter gymmet ska jag göra något jag har väntat på i över ett år!!!! 
Pussar och kyssar!


Q/A -

Q - Vilken skola går du på? Och är den bra? :) 
ÄLSKAAAR DIN BLOGG!! :) 
 
A - Jag går på Hermods! Verkligen världens bästa skola om jag ska vara ärlig, massor med kärlek till min skola!
Åh vad du är gullig, tack tack tack! KRAM 
 
Q - kan du inte skriva hur du tränar ist för att bara skriva vad du gör? När började du träna? :)
 
A - Hur jag tränar? Vet inte riktigt vad du menar då jag skriver vad jag gör och hur ofta hur jag gör osv! Eller är jag helt efter nu haha? Jag har iaf tränat dans i 13 år och då är det riktigt jobbiga danser jag har gått i! Jag har sedan liten älskat att röra på mig! Jag gick också i gymnastik men bröt armen och slutade haha! Men det var väll för lite mer än ett år sedan jag började gymma, springa och verkligen TRÄNA hårt med vikter osv. Jag har alltid gymmat i olika perioder. T.ex i två veckor tränar jag överdrivet och senare kan det ta en månad innan jag gymmade/sprang igen. Men nu igen har jag tagit tag i träningen och tränar lagom mycket längre period. Jag ska försöka träna 3-5 gånger varje vecka så länge som möjligt(helst till sommaren). Både jag och min kropp mår mycket bättre med träning!
 
Q - Superfin blogg! Är det du på bilden? 
Kram! 
 
A - Åh tack så mycket, vad du är gullig! Ja det är jag på bilden! Kram kram
 
 
Q - Är du tillsammans med nån? Tycker du att det finns intressanta killar i din skola? Det är sant det du har sagt om negativa människor, jag håller med. Du är alltid så vacker! :)
 
A - Hej hej! Nej jag är inte tillsammans med någon! Ja det finns några få få få killar som är intressanta på min skola hehe! Ja åh vad bra att du håller med, så onödigt med negativa människor! Ush! Åh tack vad du är söt! :)
 
Q - Vad heter typsnittet?
 
A - Oj jag har ingen aning, inget typsnitt jag använder så ofta, kan hända att det är Cochin! 

Dagens teenagerpost -

 

Kväll -

Hej mina fina!
Sitter just nu och kollar fotboll med mamma och Isabella! Idag efter skolan pluggade jag en stund med Ebba och sedan mötte jag Sandra vid Avenyn. Vi stack till Espresso House och satt där i flera flera timmar och bara pratade, så härligt!! Sedan åkte jag hem och gick en promenad med Pingla och sedan kom Isabella hit. Jag är på verkligen på depp humör och är lite ledsen, haha. Har några anledningar till varför så därför är jag glad att Isabella är här. Jag ska nog sova snart och drömma om positiva saker! Pussar och kyssar!
 
 

Träning vecka 46 -

- Denna dag har redan varit, men jag körde ett jympa pass medel plus en halvtimma gym efteråt då jag satsade mer på lår och rumpa.
 
- (IDAG) Ledig !
- Gymma i över en timma som jag har planerat nu! Tänkte göra mitt vanliga schema som jag har skrivit om under detta inlägg!
- Tänkte prova passet skivstång som ska vara jätte jätte bra för styrkan! Jag och Tania ska gå på det och får se hur trötta vi är efter passet! Annars kanske vi gör lite extra övningar själva efteråt!
- Träningspass (vet inte vilket än) och sedan gymma före eller efter med olika maskiner och troligtvis cykla lite!
 - Ledig !
- Troligtvis tänker jag springa utomhus några härliga km! 

Fyra kommentarer från igår -

Q - Jag ser att du inte håller någon dricka i handen på bilderna? Dricker du inte?
 
A - Nej jag dricker inte eller röker då jag tänker mycket på min hälsa, kropp och träning! Sedan har jag redan så mycket energi så jag har alltid roligast på fester utan att spy! 
 
 
Q - Vem är tania har inte läst något om henne innan på din blogg men ganska mycket nu de sista tiden, går hon i din klass? Ps din blogg är bäst har precis börjat följa den :*
 
A - Åh Tania är en rätt ny vän till mig ja! Hon går på samma skola som mig och vi fick jätte bra kontakt på en halloween fest och vi började snacka massor. Efter det så har vi börjat umgås, gymma och äta i hop! Hon är så underbar och jag älskar att umågs med henne! Åh tack sötnos, vad glad jag blir! Kram kram ♥
 
 
Q - hur många gånger i veckan tränar du? Vad är roligast/tråkigast att träna? ÄLSKAR din blogg, du är så otroligt vacker! Kramkram :)
 
A - Åh tack så mycket! Jag försöker träna nu tre - fem gånger i veckan! Det blir blir oftast fyra gånger, beror på hur mycket läxor jag har osv! Jag tycker att träna mage, ben och rumpa är roligast helt klart! Men att träna armar och rygg är så tråkigt enligt mig, haha.. tyvärr måste jag träna mycket mer armar känner jag!! Är rätt så svag hehe.. Tack igen, kram kram!
 
Vilka är de vanligaste övningarna du gör på gymmet? :)
 
A - Oj, ja jag gör så mycket på gymmet! Men jag har väll olika "rutiner" eller vad man ska säga! Ibland går jag på olika jobbiga pass, jag tycker det är jätte kul! Men när jag är på gymmet brukar jag cykla i 25-30 minuter eller springa i 15 min! Efter det går jag till olika maskiner! Ibland tar jag mer eller mindre lår/rumpa, ibland kör jag bara på armar eller rygg osv osv! Sen i slutet brukar jag ta en yoga matta och göra plankan två gånger i över två minuter plus situps och olika magövningar! Efter det stretchar jag oftast(om jag inte glömmer). Vet inte om det var det du ville ha svar på men så fall får du kommentera igen! Kram kram!
 
 

Gif´s -


Dagens teenagerpost -

 

Bästa kvällen -

 

Kommer alltid vara min favoritlåt -


Min dag består av -

 

Dagens teenagerpost -

 

Kommer tillbaka imorgon -

Hej mina fina läsare! Jag vet att bloggningen har varit jätte dålig denna helgen, men jag har verkligen bara haft roligt denna helgen, träffat nära och kära och pluggat! Jag brukar alltid tänka på bloggen för mycket, alltid ha minst fyra inlägg varje dag osv, men denna helgen fick jag tänka mer på mig själv istället! Imorgon är jag taggad med att göra massor massor med roliga inlägg, det kan jag lova er! Hoppas ni förstår! Dagen idag bestod iaf av att först plugga massor, gå en lång promenad med min hund och sedan träffade jag Sofia lite spontant. Vi hade lugn musik på och snackade massor. Senare stack vi en snabbis på nordstan också. Riktigt mysig dag faktiskt! Nä nu ska jag fortsätta plugga och äta massor med frukt! Pussar och kyssar! 
 
 
 

More about me -

1. Är du kär? - Kär är nog att ta i lite, ingen aning

2. Längd? - 1.63

3. Om du går in på ditt fotoalbum på mobilen vad ser du då? - Massor med fula egopics på mig och mina kompisar

4. Dricker du? - Nej för jag satsar på träningen och jag är galen utan alkohol

5. Födelsedag? - 28 November ( det är snart , ih ) 

6. Har du haft en pojkvän/flickvän? - En gång ja

7. Vart bor du? - Underbara Göteborg

8. Någon du vill träffa? - Ronja!!

9. Vem ringde dig senast? - Sofia

10. Vem smsa dig senast och vad stod det på sms:et? - Det var Sofia och hon skrev - Vill du snacka i telefon med mig? 
😍
 
11. Vem krama dig senast? - Kommer inte håg, kramar folk hela tiden

12. Hur många syskon har du? - Inga

13. Ögonfärg? - Blåa!

14. Skönaste personen du vet? - Haha finns många, men Michaela är så härlig och random!
 
15. Vem träffade du senast & vart? - Jätte härliga människor igår hemma hos Andrea

16. Har någon av dina vänner dött/tagit självmord? - Ja
 
17. Din musiksmak? - ALLT OCH LITE TILL

18. Vad åt du senast? - Frukost

19. Vad drack du senast? - Vatten

20. Har du din naturliga hårfärg nu? - Ja 
 
21. Vill du ha ditt ex tbx? - Verkligen inte, och kommer aldrig hända
 
 

Dagens teenagerpost -

 

16 november -

Godmorgon mina läsare!
Idag ska det bli en bra dag har jag bestämt mig för! Många planer och lite tid. Just nu pluggar jag psykologi och lite engelska! Det är en inlämning och en redovisning, båda ska vara klara i helgen. Fullt upp i skolan helt enkelt! Senare bli planerna att träffa Michela och Sofia, senare ikväll blir det andra sjukt roliga planer, åh vad jag längtar! Berättar inte nu eftersom jag måste plugga vidare, pussar och kyssar ♥
 
 


Plus och minus -

+ Det är snart min födelsedag
 
- Jag har varit jätte stressad pga alla prov det senaste
 
+ Jag har tränat fyra gånger denna veckan och veckan är inte slut än
 
- Mitt hjärta säger lite för mycket och jag vet inte vad jag ska göra
 
+ Jag har gett pengar till behövande
 
- Jag har lagt ner för mycket pengar på fika
 
+ DET ÄR FREDAG
 
 
 

Q/A med VIDEOINLÄGG -

 
- Jag är så trött på negativa människor, dags för att bevisa er att ni har fel , p.s. man kan ändra kvaliten på videon - 

Dagens teenagerpost -

 

Just nu - GYMMET

Godmorgon mina läsare! Jag ska precis gå in till gymmet nu och köra! Hur härligt som helst när det är kommer vara över, jag ska verkligen köra hårt idag! Efter skolan idag ska jag möta Ajji och ikväll ska jag plugga. Bra fredag och dock lite mindre bättre fredag kväll! Men jag vill kunna vara helt ledig på lördag då jag har flera roliga planer!  Pussar och kyssar!

Mysigaste filmen -

Låg och kollade på denna filmen igår, jätte jätte mysig vekrligen. Jag är ett stort fan av Monsters Inc och blev då helt kär i denna filmen! Verkligen rekommenderas till disney och monster fans där ute! Helt klart en av mina nya favoriter!
 
 
 
 

All day, All night -

Hej mina hjärtan!
Nu är jag jätte jätte trött. Har både gymmat och pluggat idag (det ända jag gör nu för tiden haha). Efter skolan stack jag och Ebba och fikade på Condeco. Lite för att fira att matteprovet var över och för att plugga politik. Imorgon ska äntligen politik provet göras! Senare åkte jag hem vid ungefär halv åtta och gick en promenad med min hund och sedan gjorde lite allt möjligt här hemma. Nu måste jag sova sova sova. Lång dag imorgon!
Pussar och kyssar!
 

Imorgon videoinlägg -

 
Jag tyckte denna kommentaren var rätt så intressant så jag gjorde ett helt spontant videoinlägg som kommer upp imorgon! Så håll ögonen öppna imorgon efter svar på denna kommentaren!
 
Ett snabbt svar här med - 
 
Q - Vet du vad den första gifen's film heter? ^^
 
A - Filmen heter Aquamarine! En jätte bra och mysig film! 

Älskade gif´s -


Just nu - Gymmet

Godmorgon mina hjältar! 
Just nu är jag påväg mot gymmet för att möta Tania! Idag kör vi nog mest på mage och rumpa/lår tror jag. Efter gymmet ska vi äta sushi, mums! Jag ska också gymma innan skolan imorgon, så härligt! I skolan idag blir det matteprov och efter skolan ska jag och Ebba plugga lite politik! Det kommer nog bli en rätt bra dag känner jag, snart är äntligen värsta veckan med plugg avklarad! Woho! Tagga helgen!
Pussar och kyssar!



Dagens teenagerpost -

 

Q/A -

Q - Skulle du kunna göra en roomtour?:)
 
A - Jag har fått så många kommentarer på att jag ska göra en roomtour, och jag måste ta tag och göra det! Många har bett om ett videoinlägg om det, så det ska fixas!! Kram kram
 
 Q - Har du fått skolfotona än? Det hade varit kul och se hur din klass ser ut. :)
 
A - Yes det har jag fått! Här är min fina fina klass - 
 
 
Q - Skulle du kunna tänkta dig att ta en fika med en läsare? :)
 
A - Haha nämen vad trevligt det hade varit! Det beror väll lite på vem du är exakt osv, några läsare har bett mig om en "läsar-träff" men ja, inget jag har planerat för tillfället. Men ta kontakt med mig på min mail - [email protected] om du vill ta en fika med mig! Jag älskar att träffa mina läsare! Kram
 
Q - Du är riktig snygg sötnos
 
A - Haha nämen ja, vem du nu än är tack tack vad du är gullig! Hehe kram
 
Q - Skulle inte du kunna visa lite stretch övningar?
 
A - Jo men dock är jag nog den sämsta på att göra det! Jag glömmer nästan alltid alltid alltid att stretcha efter gymmet, väldigt dåligt av mig.. Men här nedanför ser ni flera av dom stretch övningarna jag brukar använda - 
 
 
 
Q - Vilken photoshop använder du? :) du är fan perfektion!
 
A - Jag använder just nu Adobe Photoshop CS4! Nämen åh nej vad du är gullig då, tack! Men ingen är perfekt, alla är fina på deras sätt! Kram kram på dig!
 
Q - Heej! Hur kommer det sig att din mamma är i Madrid så ofta och är du i Madrid varje sommar? Så fin är du! Puss!<3
 
A - Hej hej! Jo vi känner flera som bor i Madrid och därför åker vi dit väldigt ofta och är där nästan hela sommrarna! Åh tack vad du är gullig! Åh tack tack, puss och kram på dig!
 
Q - Kan du berätta mer om den fotograferingen du hade? Den du hade på bilden? 
Kram! :) <3

A - Vet inte exakt vilken fotografering du menar, jag har varit med i många, några större och några mindre. Men min syster brukar jag hjälpa med några mindre projekt och nyss hade jag en fotografering med henne! Massor med kramar! 
 
 
 

13 November -

Hej mina finaste läsare!
Idag har det varit en lång dag, därför har jag inte hunnit blogga så mycket. Det började med att jag vaknade upp och mådde jätte illa. Jag ville egentligen inte gå till skolan men det gjorde jag ändå och jag gjorde ett prov. Jag har både prov imorgon och på fredag också, roligt... Senare efter en lång dag i skolan slutade jag kl 5 och gick och fikade med Sara och Ebba på Espresso House! Jag provade vit varmchoklad och det kan jag verkligen rekommendera! Åh så gott! Dock rätt så sött och jag är inte ett stort fan av söta saker. Nu har jag kommit hem och ska snart gå ut med min hund. Tänkte ta en riktigt långpromenad. I skolan idag förutom provet hände det väll inte så mycket förutom att jag, Ebba, Sara, Iman, Valentina och Oliver gick in till ett grupprum själva och hade det jätte roligt. Hade mycket samtal om lite allt möjligt, rätt så mycket djupt tjejsnack dock. Så mycket skratt. Jo faktiskt så kan man köpa Aloe Vera i skolan nu, JAG BLEV ÖVERLYCKLIG KAN JAG SÄGA ER!
Pussar och kyssar ♥ 
 

Rock paper scissors -


Dagens teenagerpost -

 

More about me -

Jag sätter rätt hårda krav på mig själv när det gäller träning | Jag älskar att köpa nya underkläder, jag kan aldrig få för mycket av det | Jag kommer inte i håg senaste gången jag inte var intresserad av någon kille, haha jag har sedan jag var sex år gillat någon mer eller mindre | Jag har jätte lätt att leva in mig i en helt ny värld när jag lyssnar på musik | Jag har verkligen jätte jätte svårt för att ljuga, det går inte | Jag har inga problem med att gå på stan utan smink, dock tycker jag att jag inte alls är fin utan smink | Jag blir jätte lätt sårad | Jag har aldrig provat att röka eftersom det luktar äckligt och är dåligt för kroppen | Jag önskade med hela mitt hjärta att det var sommar nu, värmen, glädjen och inga läxor |
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Skräckfilm - Sinister

Jag och Jennifer såg filmen Sinister för några dagar sedan! Jag tänkte dela med mig med er vad jag tyckte om den! Helt klart är den sevärd! Det är en riktigt bra historia och enligt mig var den väldigt spännande! Jag har hört olika åsikter om filmen, vissa tyckte den inte var något speciellt och andra älskar den! Jag är väll en liten lover av filmen måste jag säga! Fortfarande säger jag inte att det var en av dom bästa skräckfilmerna, den slår absolut inte the conjuring eller saw filmerna men den är verkligen sevärd! Spännande, intressant och ändå rätt så läskig! Filmen tyckte jag dock gick lite snabbt och som VANLIGT så fick man inte reda på 100% av slutet. Jag blir galen. Men iaf jag tycker ni där ute som gillar skräckfilmer kan sätta på denna någon vacker dag!

12 November -

 

Q/A -

Q - Det är mest klassen, vill inte stå där på studenten helt själv liksom, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra :/
 
A - Det låter inte alls roligt! Som jag skrev i inlägget så får man kanske stå ut med att man inte har världens bästa klass och försöka fokusera mer på lektionerna och sedan lära känna människor i andra klasser. Dock så är det självklart inte roligt med en dålig klass, och om det verkligen inte ÄR NÅGON att vara med i klassen så tycker jag faktiskt man borde fundera på att byta klass. Fortfarande ha samma linje osv men man ska verkligen inte må dåligt i sin klass! Jag hoppas allt löser sig! Massor med kramar!
 
Q - Vart vaxar du dig på kroppen o vet du något bra vax?
 
A - Jag brukar faktiskt bara vaxa mig under armarna oftast! Tyvärr är jag super dålig på vax här Sverige då jag ALLTID köper mitt vax i Madrid då mamma eller jag är där rätt ofta! Kram
 
Q - hur fixar du så att texten står över bilden? beskriv gärna hur man gör. tacksam för svar! jättefin blogg, kram
 
A - Jag gör det i phoroshop! Det är jätte lätt i photoshop då det bara är att sätta in en text över bilden! Vet inte om det är photoshop du vill ha hjälp med, men då får du kommentera igen! Åh tack så jätte jätte mycket, kram kram!
 
Q - Oj du ser väldigt röd ut? Inget illa alls du är super söt men bara lade märke till det ^^
 
A - Haha ja, när du säger det ser jag lite röd ut kanske hehe, lite för mycket rouge kanske? Nä men blixten var på och jag har stärkt färgerna i photoshop så istället för att se brun ut som jag gör i vanligt ljus blev jag röd haha! Nämen vad du är gullig, tack tack! Kram på dig!
 
 

Musik jag tränar till -

Joggar/springer - 
Jag kan oftast bara springa till snabbt tempo, ganska självklart. Dock så springer jag ofta till house, dubstep eller "löjlig" musik. Med "löjlig" musik menar jag snabba gamla töntiga låtar som t.ex sång om ingeting av kobojsarna, mera mål av Markoolio eller Girlfriend av Avril Lavinge. Det är låtar jag annars nästan aldrig brukar lyssna på. Jag blir liksom glad och taggad av dom låtarna på ett speciellt sätt!
 
Styrketräning - 
Här är jag ett stort fan av Eminem! När jag är hemma själv eller på gymmet och ska göra styrketräning så lyssnar jag alltid alltid på Eminem! 
 
Allmänt på gymmet -
När jag är på gymmet så brukar jag ofta ha en kompis med mig så jag inte behöver gå runt med ett par hörlurar. Sedan brukar det ju vara musik på gymmet. Men när jag är själv och går runt på olika maskiner, cyklar osv brukar jag helt enkelt bara ha den musiken jag gillar. Speciellt dom låtarna jag blir mest taggad på eller gillar mest!
 
Stretching - 
Här är det nog ganska självklart vad man brukar lyssna på, lugn musik! Jag har en lugn lista med över 200 låtar som jag alltid sätter på när jag stretchar eller när jag ska sova!
 

Tre favoriter -


Just nu -

Godmorgon bloggen! Sitter just nu inne i klassrummet och väntar på att lektionen ska börja. Jag små skriver med Emma också, det är så kul att försöka skrämma henne med att jag har en stor nyhet och sedan är det egentligen bara något litet som att jag har testat något nytt på subway eller någon kille sa hej till mig osv, dock är det bara till Emma jag gör så med. Efter skolan idag ska jag äta på Moon thai kitchen här i Göteborg, verkligen en riktigt riktigt god restaurang! Rekommenderar stort! Senare ska jag hem och fortsätta med mitt pluggande. Det kommer bli en rätt seg dag idag, jag sov knappt någonting inatt. Pussar och kyssar ♥

Boost - 11-11 kl 11:11

 

Haha bästa posten -

- Hahaha jag orkar inte vad denna passar mig, jag säger Walk into school(eller något annat) like waddup ... hela tiden, speciellt har jag ett intern skämt med flera i klassen om meningen - 

Nytt smink -

 

Q/A - Om man inte trivs på sitt Gymnasium

 Q - Har du några tips om man inte trivs på sitt gymnasie? Du är jättesööööt!!
 
A - Hej hej! Självklart kan jag ge några tips! Detta med att trivas på sitt gymnasie är svårt, eller egentligen lätt. Dock är det mycket man ska trivas med! Man ska trivas med lärarna, eleverna och skolan i allmänhet. Nu vet jag inte vad du inte trivs med men jag kan väll försöka hjälpa ändå!
 
Jag trivs oftast jätte jätte bra i min skola! Jag älskar skolan i helhet och vart den ligger, jag älskar mitt schema, matkort osv osv, dock har jag känt att jag inte trivdes med eleverna ett tag. Dock har det ändrats nu!  
 
Men jag var rätt så "hatad" av mina förra lärare i min förra skola. Flera av dom var väldigt taskiga mot mig så en av dom viktigaste sakerna för mig i gymnasiet var att få en bra start med lärarna. Jag försöker fokusera mycket på lektionerna och jag försöker tänka mig att allting är intressant. Jag frågar gärna mycket och jag pratar gärna med lärarna. Mina lärare är jätte bra och jag trivs jätte mycket med dom nu när jag har fått en väldigt bra relation med dom.
 
Dock är ofta att man inte trivs i sitt gymnasium pga eleverna tyvärr. Det var ett tag några elever var väldigt taskiga mot mig i början av terminen. Jag fick helt enkelt bara bita i hop och vara med dom jag gillar (men om eleverna verkligen är dumma får man säga till lärare/rektorn tycker jag). Jag älskar också och få nya vänner och jag älskar att prata. Om jag kanske kommer lite tidigare till skolan och en jag inte känner sitter själv kan jag ibland sätta mig bredvid och börja prata med hen. Jag älskar verkligen att prata och lära känna nya människor. Det hjälper jätte mycket att man trivs mer i sitt gymnasium när man har flera på skolan man känner.
 
Det är jobbigt att inte trivas i sin klass också. Jag tycker om min klass men dock trivs jag mycket mer i t.ex en av ekonomi klasserna i min skola. Jag känner att jag har fått bättre vänner där (dock har jag några jätte nära vänner i min klass också.) Men då försöker jag tänka att jag istället har fått flera vänner och att jag kan träffa dom andra under rasterna istället/efter skolan och på lektionerna får jag helt enkelt fokusera på det jag ska jobba med. Skolan är ju faktiskt till för att lära sig.
 
Nu vet jag inte om detta hjälpte dig så mycket, men om du verkligen inte trivs på ditt gymnasium så får du kanske fundera på att byta. Men om du trivs med lärarna, utbildningen och skolan men inte klassen tror jag man får göra det bästa av sitvationen. En av mina vänner har det så. Men hon försöker ändå lära känna några i klassen och fokuserar mer på utbildningen. Om det är tvärtom att du inte gillar några av lärarna men älskar klassen så får du kanske gå till rektorn och förklara varför du inte trivs med lärarna osv, så kanske hen kan hjälpa dig. Hoppas detta hjälpte dig lite iaf! Massor med kramar och om det är någon mer fråga så fråga bara på! Eller om jag har svarat på fel saker hehe! 
 
- Jag och tre andra fina tjejer i min klass -

10 November - Planer


Dagens teenagerpost -

 
 

Just nu -

 
              

Love it - justgirlythings

 

Så himla trött -

Hej alla vackra!
Jag är bara så otroligt trött nu på skolan. Jag vill verkligen ha sommar igen känner jag. Det var en jätte mysig dag igår iaf och Micka åkte hem kl ett på natten och Sofia sov över här. Idag vaknade jag upp med världens träningsvärk också, aj aj. Jag och Sofia åt iaf en jätte god frukost och sedan åkte Sofia hem vid kl 12 och nu består min dag av att plugga. Jag är verkligen så trött på skolan, jag kommer ha världens hemskaste vecka framför mig. Jag vill verkligen bara gömma mig under mitt täcke och vänta tills sommaren kommer igen. Jag har verkligen inga andra planer idag än att äta, plugga och sedan sova. Imorgon som tur är blir det lite andra planer iaf, hoppas jag. Jag hoppas på att träna, gå på bio, plugga och bara ta det lugnt inför en ny vecka. Jag är faktiskt arg på mina prov nu. Får väll tänka positivt att jag lär mig något. Nä, nu är jag sur. hejdå.
 
 
 

Dagens teenagerpost -

 

3 wanties -

Jag vill verkligen ha glitter toppar till min garderob! Jag älskar verkligen glitter, bara fråga någon av mina vänner! Jag är ett riktigt stort fan av allt som skiner och glittrar! Dock har jag ingen topp just nu som är så, jätte synd faktiskt. Måste måste måste ha!
Detta har jag velat ha jätte jätte länge! Inte just det svarta fodralet men ett Marc Jacobs fodral till min nya skoldator! Jag tycker verkligen Marc Jacobs fodral är så så så snygga! Jag skulle helst vilja ha ett jätte färgglatt! Åh jag måste köpa! Just nu har jag inget fodral till min dator, hehe.
 Jag vill verkligen ha en tracksuit! En passade mukisdräckt helt enkelt, åh så mys! Helst en från juicy couture, Victoria Secret eller Hollister/A&F! Vill verkligen ha en suit som matchar som jag kan verkligen LEVA i här hemma under dom kalla vinterdagarna!!!
 
 

Fina killar -


8 November -

- Åh herregud jag fyller om om 20 dagar, vad händer?!?! Det känns som om det vore igår det var 2012 - 
Hej alla mina läsare! Hoppas ni har det bra! Egentligen skulle jag plugga hela helgen, jag har sagt nej till så mycket saker och personer nu, tyvärr. Dock ska jag plugga lördag och söndag men för ett tag sedan så bestämde jag mig att jag ska ha en plugg-fri fredag med två favoriter istället. Jag behöver det. Det är så svårt att hitta ett tillfälle att jag Sofia och Michela träffas samtidigt då dom har sina sporter hela tiden. Så för längesedan såg vi att vi alla tre kunde va lediga idag och vi ska träffas! Vi ska nog bara ha det riktigt mysigt, så det känns jätte skönt. Jag behöver verkligen det. Hoppas ni får en lika bra fredag som mig! Pussar och kyssar!

ÄNTLIGEN -

 

Dagens teenagerpost -

 

Ut med hunden -

Hej mina fina!
Sitter just nu och försöker "plugga". Jag blir galen just nu. Iaf så ska jag ta en långpromenad med min hund nu, ska bli jätte skönt! Sedan imorgon ska jag gymma, åh så härligt! Jag och Emma ska alltså gymma innan våran idrottslektion. Sedan efter skolan har jag några planer med två kompisar. Sedan hela lördag och söndag ska jag plugga plugga plugga! Ja, så blir det i gymnasiet. Men iaf idag så var jag kvar i skolan i ungefär drygt en timma och hade mattehjälp med två andra kompisar. Eftersom vi har matteprov nästa vecka ville jag veta vad som man borde plugga till osv. Senare efter det så stack jag och Emma till Khau Geng i Arkaden och åt, vi har äntligen fått den restaurangen till vårat matkort! Woho så glad över det! Nu ska jag ut med min kära hund, pussar och kyssar!
 
Föresten tack tack för denna kommentar, jag blir så otroligt glad och taggad på att blogga! Åh tack tack tack, massor med kärlek till dig! ♥

Happy things -

 

Tre snabba kommentarer från idag och igår -

Q - Har du läst böckerna?
 
A - Nej tyvärr! Jag är ingen bokmänniska och jag läser nästan aldrig böcker, jätte synd faktiskt. Jag lovade mig själv att läsa böckerna innan jag ska se filmen catching fire, men ja det är mindre än två veckor kvar, haha lycka till känner jag. Men jag har läst ungefär 15 sidor från ettan och jag har den tredje boken hemma på engelska! Haha ja det går bra för mig!
 
Q - älskar din blogg läser den flera gånger varje dagen kram
 
A - Åh tack vad du är gullig! När jag läser sånt här vill jag blogga 1000 gånger mer! Puss och kram!
 
Q - Haha roligt att du har härmat Jennifer sandsjö med hela inlägget...
 
A - Det roliga var att jag såg frågorna faktiskt från en ANNAN BLOGG. Sedan ja jag härmade med att lägga in tre bilder istället för en, men herregud, bloggare får inspiration från andra. Det är ju inte så att jag har tagit en hel personlig text från henne! Som man inte ska göra! Jag har varit med om jätte många som har tagit mina bilder osv t.ex och det förstår jag om man blir arg! Men jag har ju fortfarande mina egna bilder och mina egna texter och inte Jennifers.
 
P.s. vill jag bara säga att frågor som handlar om mina vänner kommer jag faktiskt inte svara på. Jag vill inte vara elak eller något men denna bloggen är inte till för att jag ska svara vad som händer runt mina kompisars liv. Vill bara säga det! Pussar och kyssar!
 
 

Before i die -

 

Dagens teenagerpost -

 

My insecurities could eat me alive - Eminem

 

Spring spring iväg -

Hej alla mina hjärtan!
Just nu sitter jag och pluggar (haha det ända ni får höra från mig nu förtiden). Det är helt sjukt vilken vecka vi har fått! Jag har fyra olika stora prov/inlämningar som ska göras inom mindre än en vecka. Det är ett stort prov i politik med ungefär 80 sidor, en jätte stor och svår inläming som handlar om medeltiden, en svenska debatt och ett jobbigt matteprov. Sedan har jag små läxor på det. Ah nu är jag så arg på allt som handlar om skolan. Som tur är var jag på gymmet idag och tog ut min ilska lite med Tania. Så härligt att ha tjejsnack med henne. På fredag ska jag gymma med Emma innan våran idrottslektion. Känns bra! Efter gymmet idag så drack jag en Aloe Vera och sedan tog jag en långpromenad med min hund. Sedan när jag kom hem så blev jag fast klistrad framför datorn och pluggade, helt sjukt. Nu tänkte jag kanske gå ut och springa. Jag älskar att springa i regnet verkligen! Sedan efter det vill jag duscha och sist belöna mig själv med ett Pretty Little Liars avsnitt! Jag tycker det låter underbart iaf! Jag ska iaf dricka klart mitt te nu och fortsätta lyssna på Taylor Swift framför min inlämning!
Pussar och kyssar!
 

More about me -

Saker jag älskar: 
- Jag älskar musik! Alltså jag vet inte vad jag skulle göra utan det.
- Jag älskar att röra på mig och få ut min energi.
- Jag älskar att lära känna nya personer.
- Jag älskar att styla mitt hår och se resultatet.
- Jag älskar verkligen mat, helt otroligt vad god mat kan göra min dag bättre.
Saker jag hatar:
- Jag hatar spindlar och insekter.
- Jag hatar falska människor.
- Jag hatar när folk bortföklarar sig, varför inte bara säga sanningen?
- Jag hatar när mitt internet inte funkar, speciellt när jag ska kolla Pretty Little Liars, ah!
- Jag hatar att försova mig, inte alls kul.
Saker ni inte vet om mig:
- Jag har väldigt vita tänder utan att jag har blekt dom osv.
- Jag har jätte svårt för att börja tycka om en kille som mer än en vän, men om jag gör det blir jag helt besatt av personen och helt galen i han.
- Jag somnar nästan varje natt till lugn musik med alltid samma lista på spotify.
- Jag har en bucketlist för hela mitt liv i min mobil.
- Jag kommer inte i håg senaste gången jag ljög om jag ska vara ärlig, jag kan verkligen inte ljuga.
 
 

Just nu - gym

Hej alla mina mina läsare!
Just nu är jag påväg gymmet med Tania! Ska bli jätte härligt att gymma idag igen! I måndags körde vi mycket ben och rumpa och idag tänkte vi köra mer amrar. Får se hur vi gör! Efter skolan ska jag gå ut med min hund och sedan måste jag plugga, som vanligt. Pussar och kyssar!
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Pretty Little Liars -

Hej alla där ute!
Jag har verkligen haft en slödag idag, jag har börjat ta minst en powernap varje dag nu har jag märkt. Jag somnade mitt på dagen idag iaf för jag mådde så illa. Jätte skönt att sova ett tag. Sedan har jag säkert sett minst 5 avsnitt Pretty Little Liars avsnitt idag haha! Jag har blivit helt beroende igen! Jag är precis i slutet av säsong tre nu, jag har bara två avsnitt kvar till säsong fyra. Åh så spännande, helt galet!!! Nu ska jag fortsätta se PLL och sedan måste jag ta tag i och plugga! 
Pussar och kyssar ♥
 
 
 

Tre från idag -

Jo min lunch idag blev subway, min närmaste subway ligger bara 7 minuter från där jag bor och vi får subway gratis från skolan så det var jätte mumsigt! Senare på vägen hem såg jag en färgglad ben&jerry bil, så söt! Senare när jag var emma så ringde Emma mig och vi pratade i över en timma, också mysigt! 
 

Hemma från skolan -

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade upp idag med ett jätte svullet öga och världens träningsvärk i benen och rumpan. Mitt öga gör verkligen jätte jätte ont! Jag kunde knappt titta och jag mådde illa, så jag bestämde mig för att skippa skolan idag. Jag åt ägg och havregrynsgröt till frukost idag och tog några jordgubbar på det. Senare pluggade jag politik någon timma, jätte härligt att få det gjort. Nu snart tänkte jag göra någon lunch till mig själv och sätta på ett pretty little liars avsnitt och sedan efter det ska jag plugga lite historia!
Pussar och kyssar!
 
 

Dagens teenagerpost -

 

Gif´s -

 

Två skräckfilmer från igår -

 
Smiley - Jag hade hört om denna filmen rätt mycket faktiskt! Den kommer nästan alltid upp på youtube och många av mina nära och kära hade pratat om den, men jag har aldrig hört någon som har sett den! Jag och Isabella körde på att se den iaf. Jag hade inga förväntningar av filmen eftersom jag aldrig hade hört någon se den. Jag tycker iaf den var inte alls någon bra film haha! Dock såg jag och Isabella filmen utan text som var väldigt dumt då man inte fattade allting, det var många svåra ord och dom pratade ibland väldigt otydligt. I början verkade filmen rätt så bra faktiskt, men ju mer man såg filmen började den bli överdriven. Självklart förstörde slutet allting, tror jag aldrig har varit med om ett så dåligt slut som denna filmen hade. Verkligen världens DUMMASTE OCH FULASTE slut. Ah jag blir galen på slutet av denna filmen. Nu låter det som detta är världens dåligaste film och det är den inte, den är helt enkelt OKEJ. 
 
A nightmare on Elm street 2010 - Denna filmen var faktiskt rätt så bra! Speciellt när Kellan Lutz var med dom första 10 minuterna, mums! Nä men denna filmen är bra! Mycket mycket bättre än Smiley iaf haha! Jag älskar skräckfilmer som har en bra historia och är spännande, och i denna filmen får man reda på Freddy Krueger och hur han dog osv. Inte bara det utan lite annat också! Det är ett par ungdomar som dör i "sömnen" en efter en, och man ska få reda på vad dom har gemensamt! Jätte spännande film! Dock inte så läskig, beror på om man är lätt skrämd eller inte! Dock är väll slutet..... haha ska inte säga för mycket nu! Vilken skräckfilm har ett 100% bra slut? Denna filmen kommer inte på min topplista av skräckfilmer men jag rekommenderar den verkligen stort! 

Gym och plugg -

Hej alla mina hjältar!
Idag efter alla lektioner så stack jag och Tania till subway och åt. Där satt vi jätte länge och pratade och skrattade. Verkligen en jätte härlig tjej! Sedan stack vi till gymmet! Lite spontant av henne att följa med då hon lånade träningskläder av mig, som tur var hade jag extra med mig haha! Vi gymmade i mer än en timma och körde hårt på ben och rumpa idag! Så härligt! Nu har jag precis kommit hem och jag ska snabbt hoppa in i en dusch! Snart kommer Isabella hit och hon sover här inatt! Jag ska verkligen börja med min träning igen på allvar! Jag ska till gymmet igen på onsdag med Tania. Jag ska verkligen träna massor! Sedan måste måste måste jag börja sova mer!!! Helt galet vad många timmar jag inte sov på lovet! Måste ändras på! Mat äter jag väldigt nyttigt och vatten/Aloe Vera är det ända jag dricker nuförtide, så det är bra! Jag känner verkligen att min kropp mår som bäst när jag tränar, svoer och äter bra! Pussar och kyssar!
 

Älsklings låtar -

 

Dagens teenagerpost -

 

Love it - justgirlythings

 

Powernap -

Hej mina fina läsare!
Mitt bloggande har varit jätte dåligt idag, jag vet! Men jag vaknade rätt sent och jag och Isabella stack nästan direkt till Haga och åt en jätte god brunch där med hennes familj. Efter den långa brunchen med massor med mat stack vi hem till mig, och vet ni vad? Jag somnade haha! Jag tog en powernap och vaknade några timmar senare, alltså nu kl 17:00! Så ja kanske därför jag inte bloggat. Nu när jag har vaknat måste jag plugga också, ush vad mycket jag ska göra. Jag ska göra inlägg innan dagen är slut iaf, men just nu måste jag plugga! Jag slänger in en bild på mig och Isabella som ni säkert har sätt innan! Åh vad brun jag var då..
 

Dagens teenagerpost -

 

Bilder från igår - Halloween 2013

 

Alla helgons dag 2013 -

Idag har jag och Isabella tänt två ljus för nära och kära som inte finns kvar längre bland oss. Två speciella jag tänker på idag är Sanna och Morfar. Sanna var en fin vän till mig som tog självmord februari 2012 och Morfar dog för ett par år sedan av cancer. Två fina änglar som jag hoppas har det bra nu. Jag och Isabella gick en tur i kyrkogården jag bor nära och det var verkligen jätte jätte fint där. Det var ljus överallt verkligen. Som sagt tände vi också ljus. Verkligen en jätte vacker syn ♥

Prank vs prank


Inspiration - Weheartit

 

Såhär såg jag ut igår -

 

Dagens teenagerpost -

 

Min halloween -

Godmorgon på er alla fina läsare!
Nu har jag precis kommit hem från en sjukt rolig kväll/natt! Jag träffade så många underbara människor som var jätte snälla och jag lärde känna så många och kom närmare flera! Jag hoppas få bilder idag från kvällen som jag kan visa er! Senare ska jag lägga ut bilder också hur jag såg ut hehe. Men iaf så var det jätte roligt och jag sov hos Danni med tio andra tjejer! Dock var det bara jag Mandana, Frida och Sandra som var uppe eftersom alla andra somnade direkt efter festen/tjejmiddagen. Så jag och dom tre andra tjejerna satt uppe till kl 5 på morgonen. Herregud vad vi skrattade och hade roligt! Vi snackade massor och rörde på oss! Jag hade iaf en underbar halloween och nu är jag jätte jätte jätte trött, ush. Dagen idag består iaf av att plugga plugga plugga.. Ska dock faktiskt äta på stan med Isabella och sedan plugga med henne! Ja, jag får försöka börja lite med plugget nu. Pussar och kyssar -
 

En bild från fotograferingen -

 

Universal studios halloween horror nights -

Hej alla läsare! Just nu håller jag på att förbereda mig inför en rolig halloween kväll/natt med flera nära, kära och nya! Ska bli jätte roligt, jag älskar verkligen att klä ut mig! Speciellt när man är läskig! Jag älskar allt som är läskigt och läbbigt faktiskt. Jag är helt fascinerad av Saw filmerna, jag vill alltid kolla på skärckfilmer och Halloween är en jätte rolig högtid enligt mig! Men en sak jag verkligen vill göra innan jag dör är att åka till Universal studios under Halloween, speciellt när jag är ungefär 18 år och åka dit med mina vänner. Det värkar vara en så sjukt rolig upplevelse! Här nedanför ser ni flera klipp från årets såkallade halloween horror nights - 
 

Rekommenderar frozen yogurt -

 

chatich fire hunger games prämier biljetter -

 

RSS 2.0