5 sanningar från Michela om mig -


Dagens teenagerpost -

 

Iphone photos -

- Eller aa alla bilder utom en är från igår haha !
 

31 Augusti -

- bild från i sommras 
- Hej guys ! Äntligen lördag , dock sov jag inte så mycket inatt haha ! Men iaf dagens planer är rätt bra faktiskt. Michaela har precis åkt och jag ska träffa Alicia i stan runt kl 12, hon ska kolla lite kläder och så. Senare vid kl 5 så ska jag träffa Linus igen, vet inte vad vi ska göra än men kanske en fika eller bara umgås. Sedan ikväll vid halv nio ska jag åka till Sofia och vi ska ha en liten spa kväll hon, jag och Michaela. Ska bli så skönt och vi ska verkligen bara koppla av, så mys. Nu vet ni mina planer för dagen, hoppas ni får en underbar lördag ! Pussar och kyssar !

Älskade vän -

- Det roliga är att jag får kommentarer om att jag redigerar mina bilder, här får ni helt OSMINKADE, HELT OREDIGERADE ( har bara gjort starkare färg ) BILDER ! Så klaga aldrig mer snälla - 

30 Augusti -

 - Hej kära läsare ! Idag på morgonen var mina tankar att bara åka hem och sova i min säng till deppmusik men så blir det inte haha ! Efter skolan stack jag och hämtade ett gymkort (så jag kan gymma massor nästa vecka) och sedan stack jag och Emma till 4-gott ! Dock var det bara hon som köpte godis haha ! Sedan åkte hon hem och när jag precis kom hem så ville min kompis Linus träffa mig (nu blir det krångligt för dom som känner mig då jag känner mer än en Linus haha). Så nu ska jag snart åka och träffa Linus så ska vi fika på Espresso house då jag är jätte hungrig! Efter det så ska jag träffa Michela och hon sover hemma hos mig och vi ska bara ha en mys kväll, det jag behöver! Så ja det blir lite planer ikväll/idag ändå, hoppas ni har en grym fredag ! Pussar och kyssar !
 

HAHA bästa texten -

 

Dagens teenagerpost -

 

Godmorgon -

- Jag mår inte alls bra om jag ska vara ärlig. Som tur var vaknade jag på morgonen av ett samtal från Sofia som ville äta på Jensen´s idag med mig och Michela nu på lunchen, båda två vill snacka lite med mig och få mig att må bättre. Som tur är mår jag alltid bättre av Sofia och Michaela ovasett vad som händer runt omkring, så det ska bli jätte trevligt. Min skola börjar halv ett som vanligt och mina planer är lite oklara idag, för som jag mår idag vill jag nog vara ensam senare på kvällen. Får se om mitt humör ändras senare, pussar och kyssar.

Så mycket kärlek -

 

Dagens -

 

Boys who -

 

Godmorgon -


Dagens -


-

 

Bilder från min weheartit -

 

Dagens teenagerpost -

 

- 27 Augusti

- Hej fina ni, jag har lagt mig i min nu och ska sätta på ett Pretty little liars avsnitt och sedan sova. Jag har precis
pratat över en timma i telefon med bästa Bea och för första gången i hela mitt liv såg jag en fallande stjärna, helt otroligt för mig haha ! Ni förstår inte hur lycklig jag blev av den lilla stjärnan ! Idag fick vi våra macbooks också i skolan, så detta är första inlägget från min NYA macbook pro ! Dock så har jag två likadana datorer nu, haha ! Mer om det tar jag imorgon ! Idag har dagen varit rätt slapp och jag åt en lång frukost och sedan skola till kl 5. Jag har också varit ute på en lång powerwalk med min hund. Imorgon ska jag äta lunch med Alicia innan jag börjar lektion, vi ska äta sallad har vi planerat. Haha jag har ätit sallad då fyra dagar i rad, men jag tröttnar inte, så gott och nyttigt ! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon , pussar och kyssar !
 
 


Obeskrivligt fina låtar -

 

Love it - justgirlythings

 

Instagram - EGOTTILIA

 
 

Dagens teenagerpost -


26 Augusti

- Hej fina ni ! Idag började jag elva och slutade vid fem ungefär, rätt segt men dagen gick jätte snabbt faktiskt ! Vid lunch så gick jag och Viktoria och åt sallad på Piece of cake, super gott verkligen ! Sedan efter skolan gick jag, Viktoria och Elin till Espresso house och fikade, super härliga tjejer verkligen ! Jag provade också Snapple för första gången, den var god men finns godare ! Den får 4/5 stjärnor av mig haha ! Jo nu har jag duschat och ska göra läxor, är inte på topp humör och vill bara hoppa in i en film, pussar och kyssar !

Instagram bilder från igår -

 
 

-

 

Min dag -

- Hej mina fina läsare ! Bloggen börjar gå jätte bra för och jag är så bloggsugen hela tiden, så himla roligt ! Jo mer om min dag, förlåt för inget videoinlägg, men jag kom hem rätt nyss och precis lagt mig ner i min sköna säng. Jag , Michaela och Sofia stack till centralstationen och mötte upp John ! Sedan köpte vi mat på Espresso House och satte oss vid hamnen och åt, åh så mysigt det var ! Sedan så kom också Magnus och var med oss. Jag stack i alla fall hem sedan då Magnus, Sofia och Michaela följde med en snabbis. Dom stack rätt tidigt till tåget och jag gick en promenad med min hund. Sedan pratade jag med Jennifer och Martin och vi skulle sätta oss på ett fik på kvällen. Men Jennifer´s mobil dog så det gick inte så bra för henne. Men jag och Martin träffades och fikade lite. Sedan tog vi en lång promenad vid hanmen och lite längre och jag pratade ut lite osv, har ju mått rätt dåligt idag. Men som sagt har det hänt massor med lite små dåliga saker idag men åh vad mina fina fina vänner gjorde min dag mycket bättre, dom är bäst ! Hoppas ni har haft en bra söndag allihopa, pussar och kyssar ! 
 

Q/A -

Svar - Jag tycker detta är så otroligt barnsligt rent ut sagt, då menar jag kommentaren längst upp. Så barnslig så jag tänker inte ens svara på den. Troligtvis känner jag den personen då jag SER Ip-adress och personen VET att jag inte redigerar mina bröst , då hen har sett mig i verkligheten. En annan sak om elaka kommentarer, jag förstår inte hur folk kan skriva dom, jag förstår verkligen inte. Visst, någon gång har jag också kanske varit lite irriterad på en person som har blogg men som sagt skulle jag ALDRIG ha hjärta att skriva det öppet på hens blogg. Ja vissa människor är olika. Dock hoppas jag att denna människa JAG KÄNNER mår bra av detta, må bra av att vara taskig. Ni två under är ett bra exempel på att man ska hjälpa andra och inte vara negativ som sagt, vet inte vilka ni är då ni är anonyma, men tack till er ! Vi måste försöka få lite vett i andras huvuden så det blir mer positiva tankar i världen ! Pussar och kyssar !

LOKA -

 

Mina fina -

- Hej mina fina läsare ! Jennifer sov över hos mig inatt men åkte hem rätt tidigt idag, jag gick upp på min takterass och solade direkt efter. Någon timme senare kom mina älsklingar Sofia och Michela hem till mig med en Ben&Jerry, jag mår lite depp idag och behövde verkligen prata med dom ! Jag gav dom också några fina vänskapsarmband från Spanien ! Nu ska vi till stan och träffa Michela´s killkompis och fika/äta på stan, super mys ! Jag skriver senare och kanske lägger upp ett videoinlägg med lite svar på frågor, vissa människor är bara för roliga haha, pussar och kyssar !

Dagens teenagerpost -


GRATTIS BELLA !


Spanien -

 

Just love it -

 

Söt kommentar från läsare -

- Som vissa av er läsare kanske vet så brukar jag ibland länka riktigt söta trogna läsare, denna läsaren´s blogg besökte jag och gav en liten kommentar, och ja hon blev ju så glad och jag tänkte göra henne ännu mer glad av att länka henne, så tryck på bilden för att komma till hennes blogg ! Kram på dig Cecilia och tack så mycket för inlägget du gjorde om mig på din blogg ! ♥

Detta gjorde min kväll -

 

Just nu -

 
 

Lite mer om mig -

 


Min dag i dag och igår -

- Hej bloggen ! Jag mår sådär/helt okej just nu, jag är väldigt trött faktiskt. Igår var en jätte bra dag och jag fick lära känna klassen ännu mera i gymnasiet ! Jag fick en fråga om vilket gymnasium jag går på och jag går på HERMODS i Göteborg ! Efter skolan gick jag, Viktoria, Elin och Lovisa till Condeco och hade det jätte mysigt. Vi pratade om massor och senare kom min kompis Martin dit och jag och han följde med hem till mig en stund. Vi pratade mest och lyssnade på musik och senare kom Jennifer hem till mig och sedan åkte Martin hem. Jennifer sov över hos mig den natten och idag var första riktiga skoldagen med lektioner. Är faktiskt riktigt nöjd med lärarna ! Efter skolan så hände det inte så mycket mer än att jag var utelåst för jag hade glömt nycklarna och gick en powerwalk istället då. Senare kom mamma hem och ja, mina planer blev inte som planerat kan man säga. Jag smsade Jennifer i panik och frågade om hon ville sova här inatt, och ja det ville hon. Super mys. Vi ska troligtvis köpa Ben&Jerry eller något annat gott och få mig på lite bättre humör. Dagens planer imorgon är så mycket men ändå så lite haha !
Pussar och kyssar !

Boys who -

 

OTTILIA 2010 - 2013

 

En favorit -


21 Augusti -

- Hej bloggen ! Nu är första dagen på gymnasiet avklarad ! Jag lärde känna flera nya människor och det var super trevligt verkligen ! Imorgon ska skolan ha någon slags kamp och jag tror det kommer bli tre roliga år ! Efter skolan mötte jag upp Martin och vi fikade på Espresso house, super mysigt verkligen ! Det kom också förbi massor med människor där jag kände som jag inte träffat på evigheter, så roligt ! Efter några timmar på Espresso så mötte jag upp Bella igen ( hon sov hos mig inatt ) och vi åkte hem snabbt till mig. Nu har hon åkt och jag har några få planer för dagen, får se lite vad som händer ! Pussar och kyssar !

Just nu - GYMNASIET

 

Såhär startar det -

 

Dag 20 -

 

HOME SWEET HOME -

 

Dagens teenagerpost -

 

Dag 19 -

 

Dagens teenagerpost -


Dag 18 -

 

Inspiration -


Dag 17 -

 

GAMLA videoinlägg -


Dag 16 -


Dagens teenagerpost -

 

Dag 15 -

 

Dagens text -

 

Dag 14 -

 

Dagens teenagerpost -

 

Dag 13 -

 
 

Ny på FACEBOOK -

 
 
 
 
 

IDAG KOMMER BELLA TILL SPANIEN !

 

Inspiration -

 

Dag 12 -

 

Q/A

 Svar - Roligt att du skriver det då jag köpte en ny bikini för några dagar sedan ! Tyvärr har jag bara haft en bikini jag har använt ( den bruna ) då jag har väldigt svårt för att hitta en bikini som passar mig. Jag ska ha liten storlek på underdelen och rätt stor överdel , men äntligen så hittade jag i helgen en jätte fin ny bikini från märket ROXY då man kunde välja olika storlekar på över och underdelarna ! :) Just det, jag har också en sliten bikini hos Bella haha!
Svar - Jag vet att bilderna ser kanske lite "konstgjorda" ut, men dessa bilder var tagna innan jag stod modell för Desigual och jag var rätt uppsminkad, sedan är det MOBILDBILDER och MÖRKT LJUS som gör att bilderna ser rätt tillgjorda ut. MEN dom är inte redigerade på något sätt, dessa är inte ens redigerade med starkare färg ! 
Sedan så var vårat uppdrag att se ut som skyltdockor, så vi vårat utseende var rätt "tillgjort" ! Kram
Svar - Jag redigerar mina bilder i Photoshop , både collage och på mig själv ! 
På mig själv redigerar jag bara starkare färger då jag tycker det är finast med färgglada färger !
Photoshop är ett JÄTTE bra sätt också att göra collage i , älskar det och har jobbat mycket med det 
i t.ex olika skolprojekt! Kram kram
 Svar - Jag hittar dom flesta på WEHEARTIT ! :) Kram !
 
Svar - Tack så mycket ! :) Tyvärr är det BLOGG.SE som har det så, ska försöka fixa det någon gång i framtiden så dom inte försvinner ! Kram !
 
Svar - Bilderna med låtarna ? Dom är från sporify ! :) 
 
Svar - Tänker du på den ljusrosa ? Den heter Sexy little things, super duper god verkligen !!!
Åh tack så mycket, kram kram ! :)
 
OBS - Några kommentarer raderades tyvärr utan att jag ville det MEN en av dom hann jag läsa som handlar om mina bilder, och jag vet vem du är ! Sluta kommentera struntprat om mig för vara taskig. Kram

Dag 11 -

 

Dagens teenagerpost -

 

Super låtar -


Drar till med ett videoinlägg igen


Dag 10 -

 

Dagens teenagerpost -

 

Dag 9 -


Mina fina -


Dag 8 -

 

Dag 7 -

 

Dagens teenagerpost -

 

Inspiration -

 

Dag 6 -


Dagens teenagerpost -

 
 

Dag 5 -


Here we go again -

 
- plus att jag gör MINST lika många situps som squats varje dag ! 

Dag 4 -

 

Inspiration -

 

Just nu - Paradiset


Dagens teenagerpost -

 
 

Dag 3 -

 

My dream house -

 

Dag 2 -

 

Dagens teenagerpost -

 

Dag 1 -

 

RSS 2.0