Q/A - Om mitt hår

Q - hej! Vad använder du för shampoo och hårprodukter? ditt håt ser jätefint ut, blir det inte slitet när du lockar och plattar hela tiden. Och vad har du för plattång och locktång och igen vilka hårprodukter använder du? tacksam för svar ! Älskar din blogg, synd att du inte har nattstad du skulle ligga väldigt bra till på topplistan och tjänat bra
 
A - Hej hej! Om jag ska vara ärlig använder jag nya shampoon och hårprodukter hela tiden! Det är inget speciell hårprodukts märke jag har fastnat för och tänkt - Wow vad detta är riktigt bra för mitt hår, jag älskar den! Och föresten tack så jätte mycket! Jo jag plattar/lockar mitt hår rätt ofta eftersom jag älskar att styla mitt hår, jag riktigt älskar det! Har inget emot mitt naturliga men som sagt älskar jag att göra något mer med mitt hår! Jag använder en plattång från märket GHD! Den är riktigt grym! Den sliter inte på håret, helt otroligt! GHD är det märket alla frisörer brukar använda, GHD är riktigt dyrt men väldigt värt! Jag älskar min plattång! Samma med min locktång jag använder nästan varje dag! Den köpte jag i London och den är från märket Amika:, jag verkligen älskar den och det gör alla mina kompisar med. Det tar tre sekunder och det blir en lock, plus den sliter inte och man kan lägga vilket föremål som helst på den och det skadar inte. Den är fantastisk! Jag använder bara hårspray ibland och jag brukar aldrig använda värmeskydd, för jag behöver inte det med mina produkter. Jag brukar dock använda en oila i mitt hår som ska vara bra! Jag använder en från L'anza - Healing Strength! Jo det var väll mina svar på din kommentar! Och tack tack igen, dethär med nattstad har jag faktiskt funderat över ett tag, men jag gillar mycket mer Blogg.se´s design, eftersom man kan göra så mycket med den så att bloggen ser "proffsigare" ut! Kram kram på dig!
 

31 oktober -

Hej mina fina läsare! Jag är faktiskt hemma i Göteborg nu! Jag tog tåget redan kl halv nio idag på morgonen, precis samtidigt som Ronja åkte till sin skola. Det har varit jätte mysiga dagar i Skövde och saknar det redan. Men nu har jag lite saker att se fram emot i Göteborg med! Om ungefär två timmar så kommer Raed hit! Så jag kommer vara med honom hela dagen idag, sedan imorgon så ska jag klä ut mig och träffa massor hehe! Ska bli en riktig rolig Halloween imorgon tror jag! Sedan är det helg och då ska jag träffa männiksor och plugga tror jag! Sedan blir det skola, jag vill verkligen inte det, jag vill ha sommar igen! Pussar och kyssar!
 

Dagens teenagerpost -

 

Lång dag -

Hej alla läsare, jag kör ett snabbt inlägg nu. Det blev ingen fotojobb igår pga att det flyttades fram till idag! Så igår kväll gick jag, Ronja och hennes kompis Sanna på en spontan kvällsbio istället! Vi såg IRL! Den är sevärd och verkligen en fin film. Den är svensk och jag kanske inte rekommenderar er att se den på bio, verkligen inte. Men som sagt verkligen sevärd att se iaf! Filmen handlar mycket om livet, självmord och mobbning. Jo idag så har jag nästan hela dagen blivit fotad, från kl 11 på morgonen. Nu på kvällen är jag jätte trött och har suttit och kollat på Pretty Little Liars i Ronjas badkar, så mysigt! Nu har Sanna och Sandra kommit hit och vi har ätit pizza och nu bara myser för fullt. Imorgon kommer massor med bilder och inlägg! Mitt internet har krånglat så mycket igår och idag, blir så arg! Pussar och kyssar!

Old outfits -


Dagens teenagerpost -

 

Bästa tjejerna -

Innan "insparkningsfesten" så hade jag en liten mini tjejkväll med tre från min klass. Jätte goa och härliga tjejer verkligen! Vi hade hög musik på, gjorde lite drinkar och åt massor med gott gott! Verkligen så goa tjejer! Vi dansade runt och gjorde i ordning oss! Jag älskar dessa tjejer med hela mitt hjärta ♥

"Godmorgon" -

Hej på er! Jag har varit så seg idag, helt sjukt! Vaknade ungefär kvart i tio och bara låg i sängen och kopplade av. Ronja var i sin skola och jag var hemma i hennes lägenhet själv. Jag gjorde senare lite frukost till mig själv och satte mig bekvämt i sängen igen och åt frukost medan jag kollade Pretty Little Liars! Verkligen en perfekt morgon! Senare satte jag mig och pluggade jätte länge! Har ett jätte stort prov på 80 sidor när jag kommer tillbaka till skolan, helt sjukt. Sedan kom Ronja hem och båda somnade på direkten i hennes säng, båda var jätte sega och trötta. Nu har båda vaknat och jag måste göra i ordning mig för en fotosak/modellsak. Ojoj, spännande va? Pussar och kyssar!
 
 

SA13B här är vi -

 

Snabbt svar -

Q - Finns dom i mataffärer? typ coop? Och hur mycket kostar dom? Kram :)
 
A - Hej hej! Jo, dom finns verkligen lite överallt! Jag tror dom finns på Coop! Men dom finns nog på nästan alla fikaställen som Espresso house osv! Dom finns till 100% på Ica och säkert på andra matställen! Dom kostar mellan 25-35 kr vad jag har sett! Väldigt få ställen som har billigare! Kram kram
 
 
Ett snabbt skönhetstips från en läsare vid namn Julia - ( tack tack tack för tips )
"Ett annat tips att värma ögonfransböjaren på är att använda handflatan! värm böjaren i händerna i några sekunder, blås lite om du är kall. Det går snabbt och du slipper hämta hårtorken! :)"
 

Just nu -

Åh nu sitter jag på tåget mot Skövde! Jag ska spendera fyra dagar hos Ronja, det ska bli så otroligt mysigt! Ska bli så skönt att komma iväg bort bort bort från Göteborg ett litet tag. Har många tankar i huvudet och mycket plugg, ska bli så bra att komma till min syster då. Hon förstår mig så bra. Pussar och kyssar!


Så arg så jag spricker -

Nä nu är jag riktigt riktigt sur, eller rättare sagt jag var det. Det blev helt enkelt ingen insparkningsfest igår, det blev kaos och poliser kom i stora bilar. Det var SÅ MÅNGA som kom till festen och jag fick stå i olika köer i ungefär två timmar. Jag kom dit kl kvart över nio och vid kl elva stängde dom dörrarna och man fick helt enkelt inte komma in. Det värsta var att dom som var där inne var knappt från Hermods. Våran skola liksom, våran fest och knappt någon från hermods kom in!! Det var jätte många som hade gjort fakebiljetter och kommit in från andra skolor, jag blir så otroligt arg och ledsen faktiskt. Kl 11 stack jag och Emma till Mc donalds helt enkelt med Matilda och Alina. Vi åt av att vi är så arga! Vi har köpt biljetter till våran fest på Hermods och inte ens kommer in. Senare kom Ebba, Sara, Elin och Amanda som hade kommit in men dom gick ut eftersom det inte ens var roligt där inne enligt dom. Man kände ingen och det var stelt enligt dom. Jag träffade på flera människor på Mc Donalds som t.ex Sandra och Linnea. Vi var så otroligt arga helt enkelt och klagade. Senare utanför Mc Donalds stod Emma och pratade med några av hennes vänner och jag träffade på Raed och stod och pratade med honom. Senare efter en halvtimma av massor med snack stack jag och Emma hem till mig och vi gick en härlig promenad med min hund och bara pratade. Senare la vi oss i min säng och somnade nästan direkt. Så ja, det var min dag. SOM TUR VAR hade jag en liten tjejträff innan hemma hos mig och vi fyra tjejer hade det jätte jätte roligt! Så något kul hände ändå igår!
 

Dagens teenagerpost -

 

Nu jävlar taggar vi inspark -

 

Skönhetstips -

 
 

Mys mode -

Hej mina hjältar! Just nu sitter jag i morgonrock, med en Aloe Vera och ska smörja in mig med lite Victoria Secret! Ah, härlig känsla! Vid kl 10 idag på morgonen gick jag ut på en långpromenad med min hund och sedan var jag lite på stan och köpte lite små saker till ikväll. Sedan när jag kom in så duschade jag kroppen och som sagt nu är jag där jag är. Ikväll är det ju Insparkningsfest för mitt gymnasium Hermods! Är rätt så taggad! Pussar och kyssar!

PRANK


Morning -

Ny dag, nya möjligheter! Igår duschade jag på kvällen och sedan satt jag fastklistrad framför Pretty Little Liars, somnade rätt så sent tror jag. Sedan idag vaknade jag redan halv åtta?!?! Jag blir så arg på mig själv att jag inte kan sova ut längre.. Idag är det massor med saker som händer och massor att fixa! Berättar mer senare! Just nu ser jag ett till Pretty Little Liars avsnitt och sedan ska jag väll komma upp ur sängen och börja fixa lite. Pussar och kyssar!

Dagens konversation -

 

Snabbt svar -

Q - Vart har du köpt den rosa "my secrets"-boken? 
Skulle vara jätte tacksam om du svara!
 
A - Den är köpt på Åhléns om jag minns rätt! Boken är från märket Ordning och Reda! Kram kram
 
 
 
 
 
 

Parts of the best movie -

Detta är helt klart en av mina favorit filmer! Eller rättare sagt kan jag kolla om den här filmer hur många gånger som helst utan att tröttna, precis som Mean Girls filmen! Jag får rysningar i hela kroppen av att höra Katy sjunga live! Jag älskar henne och hur hon är som person, verkligen en jätte bra film. Jag kanske älskar den extra mycket för jag är ett fan av henne, men jag vet andra som gillar den jätte mycket också. Before i die - gå på en Katy Perry consert !

Saknar min syster -

 
 

Aloe Vera - Träning - Mathilda

Hoppas ni har det bra mina fina läsare! Igår innan skolan stack jag till gymmet med Emma! Vi gymmade i ungefär en timma och jag duschade på gymmet också. Vi fick lite bråttom och stack snabbt till Subway som hade världens längsta kö, haha! Vi tog varsin macka i handen och sprang till skolan sedan. Skoldagen var kort på ungefär två lektioner och jag körde en slapp dag med haremsbyxor och inget smink! Efter skolan träffade jag den saknade Mathilda! Vi fikade på pieceofcake som ligger i Arkaden och sedan följde hon med mig och gjorde nya ögonfransar (till insparkningsfesten) och efter det åkte vi hem till mig! Hemma hos mig beställde vi pizza och verkligen hade världens mysigaste fredag!! Idag vaknade vi upp rätt så tidigt och satt och åt frukost i mer än en timma haha! Sedan åkte Mathilda hem och nu sitter jag och dricker en Aleo Vera! Ska faktiskt snart städa mitt rum och försöka hitta vad jag ska ha på mig imorgon på festen! Pussar och kyssar!

Dagens teenagerpost -

 
 

Dagens teenagerpost -


Aloe vera dryck -

På det senaste har jag börjat dricka jätte mycket Aloe Vera! Jag har provat alla möjliga typer och sorter, t.ex dom på bilden här över, dom som finns på t.ex espresso house osv! Jag är verkligen kär i smaken av Aloe vera och jag märker att jag faktiskt får lite bättre hy av att dricka Aloe vera. Som tur är finns det ett ställe på vårat matkort som gör att man får en Aloe vera gratis plus mamma köpte med sig massor med Aloe Vera från Ullared. Jag tar med mig en och dricker i skolan varje dag nästan. Aloe vera ska både vara bra för hyn, hälsan och att man får mer energi! Jag behöver energi eftersom jag har lågt blodtryck. Dock vet jag att det är många som inte tycker om dessa drickor då konsistensen är konstig. Det är som små gele sakeri, jag älskar det dock! Jag rekommenderar stort dessa drickor! Tyvärr väldigt dyra, som är det dumma med dom.

Älsklings Mathilda -

- Jätte gammal gammal bild - 
Hej mina fina läsare! Idag efter skolan ska jag träffa Mathilda, åh saknar henne så! Efter det ska hon sova hemma hos mig, så mys mys! Vi har inte planerat så mycket mer än det men det kommer bli världens myskväll! Är jätte taggad! Jag tror det kommer annars bli en bra helg, speciellt söndagen då det är insparkningsfest! Pussar och kyssar!

Kvällsprat -



Just nu -

Hej mina hjärtan! Idag vaknade jag upp hemma hos Emma och jag slutade skolan vid fyra ungefär. Jag kom hem vid halv fem och gick ut med min hund. Efter det har jag pluggat massor. Just nu sitter jag fortfarande framför datorn och pluggar dock med en god sallad och Aloe veta dryck. Jag mår inte alls bra, har mått illa nästan hela dagen. Hoppas ni mår bättre, pussar och kyssar.


Beskriver hur det är -


Black n white inspiration -

 

Dagens teenagerpost -

 

Love it - justgirlythings


23 Oktober -

Hej mina hjältar! Idag kommer bli en jätte bra dag känner jag på mig! Som jag skrev förut så blev jag så överlycklig över att Katy Perrys nya album finns på spotify nu! Senare efter skolan så ska jag hem till Emma! Vi ska plugga massor och ta en lång och härlig promenad där hon bor, jag har aldrig varit hemma hos henne så ska bli jätte kul! Så sover jag hos henne också, så mys! Känner att det kommer bli en bra vecka och bra dag idag, en bra start och bra slut! Hoppas ni också har en bra onsdag, pussar och kyssar!

Katy Perry - PRISM

Åh idag är vekrligen en riktigt bra dag känner jag på mig! Det plingade i min mobil och då såg jag att Katy Perrys nya album PRISM hade kommit ut på Spotify, hela min kropp blev jätte glad och jag gick direkt in på spotify och har nu lyssnat igenom alla låtar om och om. Just nu sitter jag iaf på min lektion med en Vitamin Well dricka och försöker läsa massor om ideologier. Samtidigt lyssnar jag självklart på Katy Perry! Många vet inte om det men jag är faktiskt ett stort fan av henne och hennes låtar. Jag älskar hennes film Part of me och har sett den minst hundra gånger plus att jag har lyssnat sönder hennes låtar sedan flera år tillbaka. Nu är jag helt till mig att hon har släppt ett nytt album. Låten Roar har varit ute ett tag sedan släppte hon bara låten Dark Horse innan hela albumet kom ut och självklart köpte jag låten Dark Horse på Itunes, kunde inte vänta. Haha ja, det är en hemlighet inte många vet om min Katy Perry "crush"! Pussar och kyssar!

Dagens teenagerpost -

 

Lista -

Detta skrev jag igårkväll! - Lista hittad från Emmas blogg

 

Vad har du på dig?

Kläder jag ska sova i hehe!

 

Hur mår du?


Jag mår faktiskt bra!

 

Vad önskar du just nu?

Kärlek och sommar!

 

Vad ska du göra imorgon?


Jag börjar 10 över 2 och ska möta Emma kl 12 och äta buffé innan. Sedan efter skolan ska jag sova hos henne, super mys!!

 

Vad skrattade du senast åt?
Ingen aning, någon dålig vine tror jag!

 

Vad grät du senast åt?
Privat

 

Senaste köp?

Biljetten till insparksfesten tror jag om inte Aloe vera vatten räknas!

 

Vem sov du senast med?
Sofia och Michela! Om inte Bella idag räknas!

 

Senast sedda film?
Mean girls!

 

Vem var den senaste som ringde dig?
Älsklings Emma!

 

Senast 3 inkomna sms från någon annan?
- Cpade igen men pussnatti i love uuuuu 💗💗💗💗😘 haha puss!!! 💗

- Ankor brukar badas

- Perfekt 🙌  Då höres vi sen💗😍😍😍

 

Vad stod det i det senaste skickade sms från dig?

- Puss puss godnatt lovie 💗😘💗😘

 

Vem skrev senast till dig på facebookchatten?
Raed! 

 

 Vart vill du åka just nu?

London eller Hawaii

 

Nästa planerade resa?
Tror det är Spanien!

 

Dagens bästa.
Hehe ja, det vill jag inte ta upp här om jag ska vara ärlig, men jag blev jätte glad av det!

 
 

One Direction, drömmar och sovmorgon -

Godmorgon alla, hoppas ni har sovit gott inatt! Det har jag gjort iaf! Dock har jag drömt om ungefär samma person 4 nätter i rad, lite creepy haha! Inatt drömde jag också att det skapades en bussstation utanför min lägenhet och jag blev överlycklig, plus att någon hade gjort en djungel i min lägenhet, haha knas knas. Ja idag kunde jag egentligen sova ut ända till elva om jag ville men jag vaknar alltid så tidigt när jag börjar sent, vet inte varför, det är hemskt. Jag vaknade åtta idag iaf. Som jag alltid brukar göra när jag vaknar tidigt är att sätta på hög One Direction musik och ligga under mitt täcke och bara glömma bort allt och alla. Jag ligger där under täcket och lyssnar på alla fina låtar av dom, speciellt från albummet Take me home : Yearbook edition! Jag vet inte, men jag lyssnar oftast bara på One Direction ppå morgonen nu förtiden, annars aldrig haha! Jag funderar faktiskt att gå upp snart, jag vet att jag börjar klockan två men ändå. Jag kan börja packa lite eftersom jag ska sova hos Emma och kanske fixa håret lite. Jaja får se vad som händer, jag går nog upp snart, kom på att jag måste ut med min hund. Hoppas ni får en underbar dag, pussar och kyssar!
 

Plugg kväll -

Hej mina fina läsare! Sitter just nu vid min dator och pluggar för fullt! Jag ska göra en stor uppsats om Medeltiden kan man väll säga. Jag ska skriva jätte jätte jätte mycket! Som tur är har jag kommit rätt så långt idag! Samtidigt som jag har skrivit om Medeltiden och letat fakta så har jag små planerat min fredag. Jag är riktigt sugen på en lugn och mysig fredag, troligtvis ska den spenderas med älsklings Mathilda! Jag har alltid så himla roligt med henne, och det där med hashtags när vi skriver på sms är ett internskämt haha! Ska bli super mysigt! Ska faktiskt ta en långpromenad med min kära hund nu, sedan duscha tror jag och sist med inte minst plugga lite extra! Sedan kommer väll Bella hit under kvällen! Pussar och kyssar!

Från systemkameran -


Dagens planer -

Hej mina läsare! Idag hade jag en väldigt bra dag i skolan, jag började halv ett och slutade tre! Dock var jag i skolan mycket tidigare för jag behövde hjälp med en läxa. Efter skolan mötte Isabella mig och vi stack hem till mig. Nu är vi hemma och Isabella ska ha konsert ikväll och jag måste plugga. I natt sover hon här! Det var ett tag sedan jag träffade Bella så det är jätte härligt att ha henne här! Så det är dagens planer idag, massor med plugg och Bella sover här! Bilden på mig och Bella är från första dagen i gymnasiet, åh vad jag saknar! Pussar och kyssar!

dagens teenagerpost -

 
 

Tre låtar som ...

 

Dagens citat -

 

Tio egenskaper -

Fem positiva egenskaper hos mig 
+ Jag älskar närhet och är väldigt kramgo
+ Jag är nästan alltid positiv och glad
+ Jag är rätt social och pratar väldigt mycket
+ Jag älskar att göra andra glada
+ Jag är snäll och skulle aldrig vilja skada någon
 
Fem negativa egenskaper hos mig
- Jag är väldigt känslig och har lätt för att ta illa upp och gråta
- Mitt självförtroende går upp snabbt och ner jätte snabbt
- Jag är rätt klängig när det gäller närhet/kramar osv
- Jag är ibland jobbig i sängen då jag kramas och knuffas
- Jag kan nästan aldrig säga emot och är för snäll
 

dagens teenagerpost -

 

Dagens planer -

Hej alla fina! Efter skolan idag ska jag direkt gå och träffa Alicia, ska bli jätte mysigt! Vi har en del att prata om och vi ska troligtvis ta en trevlig fika! Saknar henne så mycket så! Det är mina dagens planer helt enkelt, efter fikan med Alicia ska jag troligtvis hem direkt och plugga, sista veckan innan lov nu, så härligt! Pussar och kyssar!

How to be more confident -


Monday morning -

 

Q/A - Få bättre självförtroende

A - Hej hej tjejen! Jag älskar hur många diskussions frågor du ställer, jätte roligt att svara på! Det här med självförtroende är ett vanligt ämne, tyvärr är det vanligt i dagens samhälle att ha ett dåligt självförtroende!
Här är tre tips iaf - 
 
1. Strunta i vad andra tycker om dig. 
Vi är väldigt bra på att bry oss av det dåliga folk säger om oss istället för det bra. Många komplimanger kan förduklas av en enda negativ kommentar. Det är svårt, men det är viktigt att våga berömma dig själv och ta åt sig av de bra saker du får höra och inte av de dåliga. Det viktigaste är att DU är nöjd över den du är.
 
2. Sluta jämföra dig med andra.
Du är du och varför skulle du vilja vara någon annan? Istället för att jämföra dig med någon annan borde du jämföra dig med dig själv och den du var igår. Det blir mer rättvist så!
 
3. Hitta bra saker istället för brister.
Istället för att hitta saker du är missnöjd över måste du hitta saker som du är nöjd och stolt över! Vad gör det om du inte gillar din näsa till 100% när du har världens finaste ögon tex? Hitta de bra sakerna och strunta i de dåliga!
- Jo, jag har funderat över lite olika saker som är rätt vitktiga. Jag säger alltid till allt och alla att alla personer har något fint. Jag säger ofta också komplimanger överallt och det finns inget bättre än att le åt främlingar. Men vad tycker jag egentligen om mig själv? Det är en rätt "stor" fråga men ja, jag är nöjd med mig själv. Egentligen säger jag det för att jag har tröttnat på att jämföra mig med andra och för två dagar sedan visade min So lärare Per mig och min klass en video som handlade om en man som var jätte glad, MEN hade inga armar eller ben.  Videon var jätte fin och jag insåg då ennu mer att man ska vara nöjd med sig själv, att vara glad över att man t.ex har armar och ben. Efter den videon glömde jag snabbt av den dumma händelsen i sommras då en kille i min gamla klass skrev några hat sms till mig om mitt utseende fast jag inte hade gjort han något ont. Efter han skrev några sms svarade jag bara - Sluta **** , du gör mig ledsen ! och sedan la jag mig ifrån mig min mobil och grät. Jag är stark, det är jag, men ibland kan en liten sak öppna upp en. Efter det sms:et så började jag räkna kalorier ( SUPER DUMT OCH ONÖDIGT att jag gjorde det ) och jag bara tänkte på mitt utseende hela hela tiden och klagade över varenda liten sak i mitt ansikte. Men ja, jag vet faktiskt inte varför han skrev några elaka sms då samma år så skrev han en lapp till mig och la i mitt skåp där det stod en jätte fin sak om mig, han var ju min snälla vän. Men tyvärr ändrades min syn på honom rätt snabbt efter några sms. Det elaka smset han skrev till mig kan vara pga allt från grupptryck, avundsjuka till att bara vara allmänt elak mot mig. Eller ingeting av det. Jag tycker jag inte skulle ta åt mig överhuvudtaget åt det han skrev till mig för jag har så många andra fina vänner och jag vet att jag inte har gjort något fel. Jag är en glad tjej som älskar glädje och närhet. Kanske därför han var arg, han skällde ut mig för att vara för "på" med kramar och närhet. Ja ibland undrar man. Jag älskar kramar och närhet ! Jag sover alltid bäst bredvid någon t.ex, hehe har faktiskt sovit bredvid en kompis varje dag sedan tisdag förra veckan om jag inte har helt fel. Men jag känner mig som tryggast då, bredvid någon. Jag kommer i håg första gången jag fick mitt hjärta krossat, jag ringde mina två närmaste kompisar och dom båda tog nästa bästa tåg direkt till mig på sent på kvällen, jag grät floder den natten, MEN jag hade två kompisar på varsin sida om mig, det var en fin kväll fast den var hemsk. Jag har faktiskt många vänner runt omkring mig hela tiden, varför ska EN person förstöra det ? Förstöra så jag inte ens gillar mig själv ? LYSSNA NOGRANT, ingen person ska kunna förstöra vad DU tycker om dig själv ! Det är jätte viktigt att vara nöjd med sig själv. VÄLDIGT VIKTIGT. Först och främst ska man inte jämföra sig med andra, aldrig. För alla har bra olika egenskaper och är bra på olika saker. Jag kan ibland tyvärr jämföra mig med någon, men dom få gångerna tänker jag på vad jag har som är bra och gör mig till en bra människa. Pussar och kyssar !

Insidious chapter 2

Ottilia - Jag verkligen älskar den!!! Insidious 1 gillar jag faktiskt inte alls om jag ska vara ärlig. Jag såg första filmen i fredags för första gången och faktiskt somnade lite, den var inte så speciell och rätt så dålig kvalité. MEN denna filmen part 2 var helt otrolig! Man var nervös under hela filmen och den var jätte spännande! Jag kramade sönder Sofias hand under hela filmen och en gång blev vi så rädda att vi krockade med huvudena i varandra. För att se denna filmen måste man dock se första filmen för att förstå. Jag älskar iaf filmen och är helt tok kär i den! Jag rekommenderar STORT denna filmen till er som älskar skräckfilmer! Men kan inte hålla med mina två tjejer här nere ang paranormal activity filmerna, jag hatar dom men ÄLSKAR denna filmen haha!
 
 Sofia - Jag tycker att Insiduous chapter 2 är riktigt riktigt bra! En utav de bästa skräckfilmerna jag någonsin sett, den är sååååå mycket bättre än vad insidious 1 är.  Jag blev imponerad av hur bra tvåan var synkad med ettan, man måste nästan ha sett ettan innan man ser tvåan. Jag och Otto satt och kramade varandra hela tiden, skrek och höll på HELA FILMEN. Den var inte så mycket "pop upp" film vilket jag tycker är bra! Jag tyckte dock att vissa delar var lite svåra att förstå, vem som var vem och hur allt hängde ihop osv... Men gillar man paranormal activity så ska man definitivt se denna! Den får 9,5 av 10 av mig!
 
Michaela - Jag tycker den var skitläskig, och att man verkligen aldrig var beredd på vad som skulle hända. Man såg verkligen skillnaden på kvalitén, dock tycker jag synd om dom som inte sett 1:an före. För man var typ tvungen att göra det för att förstå någonting. Bra story, dock föredrar jag nog mer Paranormalactivity... Men grym var den!

Questions and answers -

Q - Inget illa menat, är ett stort fan av dig och fin blogg, men alla dessa "gulliga och kärleksfulla sms" du får 24/7 börjar bli lite tråkiga att läsa! Börjar nästan tro att du fejkar dom för du får liksom typ 5 sånna per dag känns det som. Och all som du får av verkar tro att ni är BFFs och att ni två kommer alltid att vara tillsammans. Känner du ens alla som du får av bra eller "tigger" du smsen typ? För hur möjligt är det att få 5 st långa jag-älskar-dig-du-är-bäst-och-viktigast-för-mig-jag-kommer-alltid-stå-vid- din -sida sms bara sådär random på samma dag? Lite flummigt kanske men skulle gärna uppskatta en förklaring. Som sagt, inget illa menat men aja du förstår nog poängen! :) kram
 
A - Hej hej! Roligt att höra och det är inte alls dumt att fråga saker man undrar över! Haha ja på det senaste har det kommit väldigt väldigt mycket gulliga sms, jag vet att det har faktiskt blivit lite "överdrivet". Men jag har väldigt många kompisar som skriver kärleksförklaringar och jag är så "bortskämd" så jag får minst 5 kärleksförklaringar varje dag ungefär! Allt från långa romaner till något litet sött! Ibland blir jag så glad så jag måste lägga ut det på bloggen, eftersom jag vill visa upp det positiva och få er att kanske skicka iväg ett litet sms ibland. Jag tycker iaf det inte finns något mer patetiskare än att tigga söta sms från andra, jag har aldrig gjort det och kommer aldrig göra. Mina sms kommer bara från nära och kära och flera sms kommer från samma person om du inte förstår det. Dom långa sms:en när det brukar stå att vi ska vara tillsammans ända tills vi är gamla och rynkiga osv osv är 99% från Jennifer! Hon älskar att skriva stora kärleksförklaringar någon gång i veckan sådär. Sedan har jag andra nära vänner som bara ÄLSKAR att skriva kärleksförklaringar till mig, t.ex Emma och Alina i min klass, finaste Daniella, barndomsvännen Katarina, min syster Ronja osv osv osv! Sedan har jag killkompisar som ibland skickar iväg något litet gulligt. Jag har helt enkelt världens bästa vänner! Sedan det här med att varje sms jag lägger ut på bloggen är att långa jag-älskar-dig-du-är-bäst-och-viktigast-för-mig-jag-kommer-alltid-stå-vid- din -sida sms är väll att överdriva? Vissa sms jag lägger upp här är bara - "Jag älskar dig och jag hoppas du vet att du är vacker och förtjänar det bästa!". Väldigt få långa kärlekssms sms lägger jag upp här eftersom dom flesta långa sms:en jag får är för personliga och jag vill inte lägga upp det här. Jag förstår att de börjar bli tjatigt och att man inte brukar kanske inte få många kärleksfulla sms men jag är väll bara lyckligt lottat som har kärleksfulla vänner. Självklart skriver jag kärleksfulla sms ofta till mina nära och kära så det är att ge och ta. Oj det blev ett långt svar men jag vill bara få allt klart och tydligt. Kram!
 
 
Q - http://24.media.tumblr.com/1ac99eddbeb91ca74a153aea904a44ad/tumblr_muxa97htXh1qdxjvbo1_500.jpg tjejen till vänster liknar nästan dig!
 
A - Haha ja faktiskt! Åh tack också! Det liknar väldigt väldigt mycket iaf det temat jag var med i här - 
 
 
Q - Varför var inte du på Hermods öppna hus idag? Jag hade så himla gärna velat se dig i verkligheten och se hur du är för du verkar helt underbar!! Kände du Beatrice innan ni båda började på Hermods? :)
 
A - Hej hej! Ja tyvärr kunde inte jag vara med igår på öppet hus för att jag gjorde annat. Sedan var det så många andra som ville vara med så jag tänkte att det inte var så nödvändigt att vara där! Väldigt synd för hade varit så roligt att få träffa dig som läsare! Ja jag har gått i samma klass som Beatrice sedan sjuan! Hoppas jag kan komma till något annat öppet hus! Kram kram
 
Q - Åhh kan inte du lägga upp nåra bilder på dig som liten på bloggen? :)
 
A - Ja självklart kan jag det, jag har gjort det innan men kan göra det igen! Kram kram
 
 
Q - hur ofta kollar du din egottilia@gmail mail? :)

A - Förut så kollade jag bara ungefär en gång i veckan, knappt det. Men nu har jag börjat få mycket mail så jag kollar några gånger i veckan! Kram kram

Instagram - EGOTTILIA

Två bilder från igår! Bilden åt vänster är på mig och mina älsklingstjejer! Jag var barnvakt för mammas kompis döttrar! Bilden åt höger är tagen innan jag Sofia och Michaela skulle se Insidious chapter 2! Rädda och lite nervösa!

Godmorgon alla fina -

Vaknade upp idag och jag mår inte alls bra. Jag har huvudvärk och allt möjligt just nu. Egentligen skulle jag träffa flera härliga människor idag men får tyvärr ställa in det, jätte synd verkligen. Istället får jag vila och ta det lugnt eftersom jag måste till skolan imorgon då jag har prov! Pussar och kyssar!

Finaste vännen -

 

Som om det vore igår -

 

Just nu -

Hej alla fina! Just nu är jag på matchen mellan IFK - Öis! Jag känner flera i IFK så det är sjukt roligt! Jag sitter iaf med Alina och William och fryser, hatar att det börjar bli höst/vinter. Pussar och kyssar!


Insidious helg -

Igår kväll så såg vi Insidious 1 och idag ska jag, Sofia och Michela gå Insidious 2 på bio! Åh jag längtar jätte mycket!! Jag har bara sett skräckfilmer på bio utomlans! Filmen verkar iaf jätte bra och rätt så läskig! Det bästa är att skaparna från Saw har gjort den, hehe! Jag som är Saw älskare tycker detta ska bli super bra! Innan filmen ska jag också på fotbollsmatch, berättar om det senare! Pussar och kyssar!
 

Love it - Jeans and shorts


Dagens teenagerpost -

 

Min fina vän -



00:00

Jag har berättat det några gånger, men jag måste alltid alltid alltid önska mig något när klockan är lika, t.ex 00:00 som den är nu! Det spelar ingen roll vart jag är, vad jag gör eller vem jag pratar med, jag pussar mina handleder, önskar mig något och hoppas på det bästa!
 

Love it -

 

Love it - justgirlythings

 

18 oktober -

Hej mina hjältar! Idag är det äntligen fredag och jag är så glad över det! Jag har inte haft någon bra vecka och har bara längtat efter denna helgen! Idag ska jag faktiskt bara spendera kvällen med två favoriter, Sofia och Michela! Vi ska bara mysa och göra massor med roliga saker! Jag tycker verkligen det är så skönt att bara koppla av och ha roligt med två nära kompisar då jag inte alls mår speciellt bra. Hoppas ni får en bra fredag med nära och kära! Pussar och kyssar!

Lite av 2012 -

Jag och Mattias i klassrummet - Mitt hår - Jag och älsklings Mathilda

Dagens teenagerpost -

 

Lista -

Hittade en rolig "lista" på Ellens blogg, så jag tänkte fylla i den jag med.
 
SENASTE
Smset: ''Ottilia, jag vill bara berätta att jag verkligen älskar dig så mycket, hoppas du har haft en toppen dag''
Mobilsamtalet: Min solstråle ( Sofia )
Dryck: Vatten
Gången du grät: Denna veckan
Sång du lyssnade på: Mockingbird - Eminem
 
DINA TRE..
Favoritfärger: Gul, rosa & vit
Favoritplagg: Mina G-star jeans, mitt odd molly linne och sedan victoria secret trosor hehe
Favoritämnen: Media/design, psykologi och svenska (OCH IDROTT)
 
I ÅR HAR DU
Lärt känna en ny vän: Ja!!
Skrattat så du börjar gråta: Gud ja
Fått reda på att någon snackat skit om dig: Vissa människor lever på skitsnack tyvärr..
Pussat en kompis: Gör det varje dag, älskar pussar!
Fått ditt hjärta krossat: På sätt och vis, ja.
 

Personligt inlägg -

Answer - Detta var en riktigt bra kommentar/fråga eftersom detta ämne kom aldrig upp i mitt inlägg om avundsjuka. Vi kan ta ett exempel med mitt ex. Nu ska jag inte säga för mycket eller några namn. Men iaf hade han en "bästa vän" som var en tjej. Hon var verkligen snygg men jag litade på att dom två aldrig skulle göra något. Eftersom jag inte gör något med mina killkompisar ska jag kunna lita på att min pojkvän inte gör något med hans tjejkompisar. Men hon var rätt "på" honom och självklart blev jag svartsjuk/avundsjuk, dock var jag aldrig arg eller elak. Fast jag tror faktiskt innerst inne att jag aldrig blev avundsjuk utan istället väldigt ledsen/besviken. Sedan gjorde mitt ex slut med mig och jag fick reda på lite saker om han och hans "bästa vän". Jag började jämföra mig något ENORMT med henne. Jag tyckte jag var jätte ful osv. Det var också pga att jag mådde dåligt den tiden. Men jag var aldrig avundsjuk tror jag, det handlade mer om mitt självförtroende. Jag jämförde mig istället för vara avundsjuk. Dock efter några månader när jag började må bättre allmänt så försökte jag tänka på det jag har och vad jag borde vara nöjd med. Men nu idag när jag inte mår dåligt på samma sätt så är det lättare för mig att inte jämföra mig lika mycket som jag gjorde förr. Men självklart när jag ser den killen jag tycker om ge uppmärksamhet till någon annan tjej blir jag inte speciellt positiv och glad åt det. Jag blir aldrig avundsjuk och arg, jag blir ledsen och ser ner på mig själv istället. Ett tips när jag blir ledsen och nere pga t.ex att min kärlek flörtar med någon annan är att istället peppa mig själv och kanske äta något gott haha! Ibland kan man också ta ut sin ilska/sorg osv på sina närmaste vänner, det kan faktiskt hjälpa att klaga lite till dom. När jag bara mår nere ibland(åt vad som helst) brukar jag läsa massor med gamla sms jag har sparat, alltså fina sms från nära och kära. Jag mår alltid bättre då och inser kanske att jag inte är så dum som jag tror att jag är. Det kan verkligen göra ont att se sin kärlek ge uppmärksamhet till någon annan, men man får bara bita i hop läpparna och tänka - "Om jag och den killen är menade för varandra kommer vi bli tillsammans någon gång, men om han nu skulle vilja ha någon annan, då är han inte värd mig."
 
 

Weheartit -

 
 

Dagens teenagerpost -

 

Just nu -

Skriver det igen, godmorgon på er! Sitter just nu och har psykologi, bästa starten på morgonen! Älskar psykologi verkligen, så intressant! Jag dricker också lite Aloe Vera för extra energi, vaknade verkligen på bra humör idag. Efter skolan skulle jag egentligen träffa Raed men istället ska jag plugga med Emma på ett café/restaurang! Ska bli jätte mys! Pussar och kyssar!
 

Idag ska bli en bra dag -

 

Godnatt -


Q/A - Frågor om mitt gymnasium

Q - Är hermods en chillskola eller pluggskola? :) Tycker du att undervisningarna och det verkar bra, eller tycker du att du inte lär dig så mycket på dem? Är du inte rädd att din skola ska stängas för att det är en friskola? :s 
Säg tre bra saker och tre dåliga saker med Hermods!
 
A - Hermods är inte en pluggskola och ingen chillskola kan man väll säga haha! Dom som går i natur i våran skola har jag hört haft rätt mycket plugg, men vilken natur klass har inte det haha? Men min klass tycker jag har precis lagom plugg!!! Inte för mycket och inte för lite helt enkelt! Vissa veckor är jobbigare än andra, men jag hinner helt klart med läxor/plugg utan att stressa! Undervisningarna kan helt enkelt inte bli bättre om jag ska vara ärlig, jag lär mig jätte bra och dom flesta lärarna lär ut på ett roligt sätt som man kommer i håg allting extra bra! Dom få lärarna som inte är lika roliga är istället jätte smarta och man blir intresserad istället! Alla lärare är framåt och jag kan bara säga att jag inte kunde bli nöjdare! Jag är absolut inte rädd att min skola ska stängas då den har blivit så populär och hallå, liksom skolan ägs av Ikea haha! Men ja det är en friskola.
 
Tre bra saker - 
Korta dagar/Bra schema
Världens bästa lärare
Att vi jobbar med Macbooks
 
Tre dåliga saker - 
Inga studiedagar
Att det inte finns några treor och tvåor ( ÄN )
Att det finns så mycket god mat att välja mellan på matkortet så man får panik (HAHA skämta)
 
Q - Hur är lärarna på din skola? Är dom bra, och är dom gamla eller unga? :)
 
A - Jag har skrivit rätt så mycket om lärarna här ovanför men jag kan bara säga att jag älskar mina lärare! Har inte haft en ända dålig lärare än och vissa av dom har blivit mer som kompisar till mig haha! 90% av lärarna är rätt unga, men det gillar jag. Dom har ett bra sätt att lära ut tycker jag! Men dom få som är lite äldre är jätte söta och dom tycker jag med om! På min förra skola var det jätte många DÅLIGA lärare, jag verkligen .. förlåt.. jag hatade vissa. Det är så stor skillnad att komma till Hermods! På Hermods hjälper dom till och bryr sig verkligen!
 
Q - Är det nollning på din skola? Eller har ni några fester där, alltså när man böjar? Så som ex polhem och rudebeck har?
 
A - Nej vi hade inte nollning pga att det inte finns några tvåor och treor på våran skola. Jag har för mig att det blir nollning nästa år då 98:orna kommer! Ja vi har fester och våran insparknings fest är faktiskt nästa vecka! Ska bli super super roligt, tagga tagga ! !
 
 
 

16 oktober -

- Bild från förra veckan - 
Hej allihopa! Jag har inte haft en bra dag idag. Jag hann inte fixa mig något idag på morgonen och enligt mig själv inte alls mått bra över mitt utseende. Jag sov inte heller speciellt bra inatt så sista lektionen idag skratta jag så mycket eftersom jag var så himla trött. Kunde inte koncentrera mig överhuvudtaget. Sedan innan sista lektionen gav Raed mig en slags "tändare" och sa att jag skulle tända den, självklart var det inte en tändare och den gav mig en elektrisk stöt istället. Ush på honom. Jag har faktiskt varit lite halv nere idag, eller skrattat massor pga att jag har varit så trött. Som tur är var sista provet/förhöret denna veckan klart och jag klarade det. Så nu ska jag verkligen bara ta det lugnt hemma och göra lite blogginlägg, duscha och svara på en intressant fråga angående avundsjuka. Pussar och kyssar!

Dagens teenagerpost -

 

Fina vänner finns det -

Jag vill bara påminna er läsare att det inte är så dumt att skicka iväg ett litet sms till nära och kära ibland, jag kan inte beskriva glädjen i mitt hjärta när jag får fina sms som verkligen betyder! ♥
 

Personligt inlägg - Avunsjuka

En sak jag aldrig har förstått mig på är avundsjuka. Vi kan väll börja med att jag inte är den avundsjuka människan. När jag var liten var jag aldrig avundsjuk på dom andra barnen eller på vad dom fick. Om det var något jag inte fick av min mamma så frågade jag alltid om jag kunde få köpa saken till en kompis istället. Jag ville sprida lycka och glädje och inte hat och avund. Idag är det samma! Jag ger alltid komplimanger, aldrig negativa saker. Som sagt kan tänka lite negativt om vissa människor men jag säger det bara till mina närmaste närmaste kompisar. Dock är det aldrig om avundsjuka. Vi låtsas att jag är avundsjuk på en tjej som heter Annalisa för att hon har en finare näsa än mig. Varför ska jag t.ex gå och vara elak för det mot henne? Visst kan jag önska att jag hade likadan näsa som henne men jag har till 100% något annat hon inte har. Så tänker jag alltid. Vi människor är olika på så många vis! Vissa har större rumpa än andra och vissa har mer finnar än andra. Vi alla har olika positiva och negativa saker. Det som är hemskt med avundsjuka människor är att dom kan bli elaka. T.ex elaka kommentarer på bloggen. Självklart är det ofta pga avundsjuka. Varför ska man annars kommentera elaka saker om man inte vill sänka ner personen? Samma med i verkligheten. Elaka skratt och mobbning kan utvecklas av avundsjuka. Jag vet inte hur avundsjuka personer tänker men troligtvis att dom vill sänka ner den "perfekta" personen genom att vara elak och alltså då må bättre. Det är rent ut sagt patetiskt tycker jag. Som sagt är vi olika, ser olika ut och vi har olika hem, kompisar och familj. Jag tycker världen ska bli mer positiv och sprida glädje. Jag pratade med min kompis Emma igår i telefon och jag insåg att jag var riktigt avundsjuk på henne. Vet ni varför? För hon hade inte sett alla Saw filmer haha! Jag blev nästan sur för att hon inte har sett alla filmer och har något riktigt kul att se fram emot! Det är nog det högsta jag kan komma avundsjuka. Eller föresten när jag tänker efter kan jag lätt bli lite avund på kärlekspar. När jag är singel och ser t.ex min kompis stå och kyssas med hennes kille blir jag lite avund på dom. Eftersom avundsjuka för människor är naturligt och normalt MEN det jag vill ta bort är att man inte ska vara taskig pga att man är avundsjuk. Jag skulle aldrig t.ex vilja förstöra för min kompis och hennes kille pga att jag aldrig hittar mr.Perfect till mig själv. Jag hoppas alla som läser detta och tar in vad jag skriver! Bort med att vara elak och tänk positivt! Vi är olika allihopa och har olika gåvor. 

Balen -

balen i nian. Jo ibland vill jag faktiskt det. Jag var så himla glad den dagen kommer jag i håg. Det var verkligen jätte fint väder och jag hade på mig min drömklänning som bara prinsessor i disneyfilmer får ha. Jag gjorde i ordning mig med Isabella och vi tog massor med kort på takterassen. Hela världen var färgglad, himmelen var kristall blå, blommorna blommade och saker och ting började äntligen gå uppåt för mig efter den dåliga vintern då jag hade en mindre depression. Jag skuttade på små rosa moln mot balen och hade jätte roligt där faktiskt. Balen kunde väll bli lite bättre om man la till några små saker men balen i helhet var ett jätte bra minne. Jag fick många nya vänner och kände att det var en riktigt bra start på sommarlovet. Dock blev inte allt som planerat men det är jag glad för idag, riktigt glad för. Nu är jag riktigt taggad för studentbalen! Haha kanske lite tidigt men jag ska hitta världens finaste klänning, en riktig Askungen klänning ska det bli! 

Klokaste Albus -

 

Dagens teenagerpost -

 

Kärlek -





Min dag -

Hej mina fina! Jag slutade vid ett idag ungefär men jag stannade kvar i skolan en extra timma idag för att plugga lite, så smart är jag haha! Det är rätt mycket i skolan nu, är så himla skoltrött redan haha! Vid två/tre så tog jag snabbt en subway macka i handen och gick hem. Hemma pratade jag ungefär tre timmar med Emma om allt möjligt helt enkelt. Allt från hennes nya crush Anton Ewald till politik provet som är på onsdag. Jag ska iaf duscha nu och tänka på lite annat än skolan. Pussar och kyssar!

Questions and answers -

Q - Åh vad heter appen? :))
 
A - Den heter Classes! Mycket mycket bra app!!! Kram
 
Q - hur fick du den signalen? Askul ju haha!
 
A - Om jag ska vara ärlig så är det min kusin som har fixat det, har tyvärr ingen aning om hur hon gjorde det :(
 
Q - Har det bara blivit så att du och dina amigos skriver sånna härliga grejer till varann, eller tror du om man börjar skriva så till sina vänner att dem skriver så tillbaka ibland? :D Det är ju typ den bästa sortens sms att få <3
 
A - Haha ja, det är nog så att jag har världens finaste vänner som skriver fina sms till mig varje dag! Mina vänner är verkligen dom bästa! Jag svarar alltid lika sött tillbaka men glömmer ofta själv att skicka ett fint sms först. Men jag har ändrat mig och vissa nätter skriver jag allt från romaner till små korta kärleksms till mina fina vänner. Så det är som en liten grej att ge och ta med det där! Finns verkligen inget bättre en fina sms! Massor med kramar ♥
 
 
Q - Skriv gärna vidare om liknande ämnen! :D Som typ att inte ge alla en RIKTIG chans, att utfrysa någon, något mer om självförtroende, kanske kärlek och att det är viktigt att visa folk att man bryr sig, inte bara säga att man gör det, verkligen visa det. Din blogg är grym!
 
A - Tack så hemskt mycket för ideérna! Älskar dom! Tack tack tack igen, blir så otroligt glad! Massor med kramar!
 
Q - Fan vad snygg du är. Gillar din blogg. 
 
A - Tack så mycket, vad du är gullig!!!!
 
P.s. onödiga kommentarer tas oftast bort, som sagt förstår INTE jag hur folk tänker när dom vill få fram negativ energi, speciellt när dom skriver något som inte stämmer! Shame on you guys ;)

Dream guy -


Antingen eller -

sommar - vinter

 

lakrits - choklad

 

svart - vitt

 

stad - landet

 

blåa ögon - bruna ögon

 

jeans - leggins

 

kyssar - kramar

 

stökigt - städat

 

kaffe - te

 

banta - träna

 

bad boys - nice boys

 

string - hotpants

 

mjölk - vatten

 

skräckfilm - action

 

mc donalds - max

 

mat - godis

 

brun hy - vit hy

 

kjol - shorts


Dagens teenagerpost -

 

Ben&jerry medicine -

Hej mina fina läsare! Jag är hemskt ledsen för att jag har bloggat så dåligt idag! Jag har haft så ont i halsen och varit lite snurrig, jag har helt enkelt inte mått bra alls. Jag bestämde mig för att ligga under mitt täcke hela dagen och se filmer och faktiskt spela massor med dator/tvspel, eftersom jag aldrig har tid för det annars. En gång under dagen gick jag faktiskt ut med min hund(som ni vet) och köpte mig en Ben&Jerry♥ Dock mådde jag redan illa efter tre skedar av glassen hahaha! Jag kan verkligen inte äta sött när jag är sjuk märker jag, iaf inte när jag är lite snurrig. Jag får fortsätta äta glassen imorgon istället! Jag tror jag går till skolan imorgon, fast jag mår dåligt. Får inte missa något nu i gymnasiet!!! Vi hörs imorgon med massor med nya inlägg iaf, pussar och kyssar!

Just nu -

Hej godingar! Är just nu ute på en härlig höstig promenad med min hund! Jag mår jätte dåligt och har legat i min säng under hela söndagen. Tänkte att det skulle vara bra med lite frisk luft nu, jag hatar att vara instängd för länge framför filmer under täcket. Jag hör av mig lite senare, jag hoppas jag mår bättre då! Pussar och kyssar!

Dagens teenagerpost -

 

Skype med Alma -

Just nu skypar jag lite med Alma medan jag ligger i min säng helt sjuk och har ont i halsen. Alma har massor med saker att berätta och hon ville dela med sig lite kärlekstips till mig, haha jag ska berätta en konversation för er - 
 
Alma - Okej, jag hittade verkligen en riktigt bra och jävligt sann text. Den verkligen stämmer in så bra! Den kan vara lite för djup, den är verkligen jätte djup *jätte seriös* Okej är du beredd?
 "Kärleken är som en fjäril, när du försöker nå den så flyger den ifrån dig och när du väntar på den så kommer den till dig".
Jag - HAHAHA Alma, du är allt för go du! 

12 oktober -

Hej mina fina! Klara har precis åkt hem nu, åh vad jag har saknat henne!!! Vi pratade massor och det tog aldrig slut, så underbart! Är så arg för jag har fortfarande jätte ont i halsen, har druckit jätte mycket te men det hjälper inte, ah blir så arg! Ska försöka plugga lite nu på kvällen och bara känna hur skönt det är att kunna ta det lugnt och inte stressa inför skolan. Hoppas ni får en underbar lördag! Pussar och kyssar!

Dom små sakerna betyder -

 

Today -

Nu kommer min kompis Klara hit närsomhelst! Har inte träffat henne på över ett halvår tror jag! Eller jag träffade henne snabbt på stan när vi båda hade lite bråttom för någon månad sedan, men det är inte samma sak. Ni läsare som har varit här länge vet nog vem hon är! Klara gick iaf i min förra klass och här ovanför ser ni två rätt halv fina bilder på oss! Haha! Ska bli roligt att träffa henne och prata om allting som hänt i gymnasiet osv! Pussar och kyssar!

Tack mina läsare -

Hej alla läsare! Vill visa er fyra kommentarer här! Det handlar om inlägget Respekt för andra människor! Jag blir så otroligt glad när jag får respons från er läsare! Jag blir så otroligt glad och vill blogga så mycket mer ska ni veta! Sedan första kommentaren här längst upp, jag tycker det är så himla onödigt när man t.ex ser tjejer himla med ögonen eller något liknande. Jag klarar inte av det helt enkelt. Vi pratade nyss om det i skolan med våra lärare, att man inte får göra det. Personen som t.ex läser upp något kan känna sig så otroligt dålig. Jag hatar att vissa människor måste trycka ner andra. Ush, dagis nivå verkligen! Jag vill nu igen tacka er läsare, tycker det är så kul när ni kommenterar tillbaka och ger tom diskussions frågor tillbaka! OM DET ÄR NÅGOT ÄMNE NI VILL JAG SKA SKRIVA OM KOMMENTERA DET! Skulle vara jätte roligt! Pussar och kyssar och tack igen för era kommentarer!

Lördag morgon -

Godmorgon! Alltid när jag tycker jag har legat extra länge och sovit under täcket ska jag kolla kl och självklart är den alltid ungefär nio. Jag kan inte sova länge på helger. Dock somnade jag jätte tidigt igår då jag inte alls mådde bra. Vaknade upp av några fina sms och sedan satte jag på filmen Älska mig. Jag har tipsat er om den filmen för längesedan, ungefär två år sedan. Det är en svensk film jag tycker alla borde se faktiskt, den finns både på youtube och swefilmer! Man får en helt annan syn efter den filmen, det handlar mycket om det jag har pratat om, respekt! Filmen är en tånårsfilm som handlar om Alice som är 15 år. Filmen är mycket om mobbning, självmord, självförtroende, vänskap och hat. Jag kommer i håg att jag blev helt tårögd förra gången jag såg den och fällde några tårar. Idag var jag sugen på en film man kan gråta till. Dock blev den mycket känsligare att se på denna gånen eftersom en vän till mig tog självmord för ungefär ett år sedan lite mer. Så jag kände igen mig i lite saker tillskillnad från förra gången jag såg den. Ungefär i mitten av filmen när jag grät som mest så får jag ett sms från Martin att han vill ringa mig haha. Så jag pratade en stund med Martin i telefon och sedan fortsatte jag se filmen. Har druckit så mycket te också, helt sjukt. Måste bli frisk så jag kan träna nästa vecka. Jag vill iaf rekommendera denna filmen!
 

Så härliga killar -


Ensam fredag -

Ligger i min säng nu med musik, te, dator och min telefon. Jag smsar lite med olika härliga människor och inser hur tråkigt det är att vara hemma och vara lite halv sjuk sådär. Ska sätta på några Pretty little liars avsnitt nu tror jag. Just det, så har det varit fotboll också, härligt!! Ja, jag ska nog somna snart, är så så så trött ska ni veta. Har sovit så lite timmar det senaste. Imorgon blir det en ny dag och jag ska träffa en saknad! Pussar och kyssar!
 

Min fredag -

- modellbild från Maj - 
Hej alla fina! Idag på morgonen så åt jag sushi med Johan och Emma! Senare var jag i skolan, dock var det en rätt kort dag idag, från kl halv ett till tjugo i fyra! Efter skolan så träffade jag Martin, verkligen jätte trevligt eftersom jag inte träffat han på jätte länge! Vi snackade ett tag och pratade massor! Nu är jag iaf hemma och har gjort lite te till mig själv, jag mår verkligen inte bra. Jag har ont i halsen och känner mig sjuk. Får se om jag ska ut ikväll eller träffa några.. mår inte alls bra.. Hoppas ni får en underbar fredag! Pussar och kyssar!

Fina människor -

 Detta är en vän till mig som skrev detta igår, jag blir så glad av små meddelande, det betyder så! Jag fick också  lite andra meddelande från bloggläsare som gör mig så otroligt glad! Många tar kontakt till mig via Facebook, men andra skriver också fina mail med alla möjliga frågor! Vill bara säga att jag är så glad över att det finns så många fina männsiskor ute i världen! Tack för ni finns, och glöm inte min mail om någon av er har en fråga eller vill säga något speciellt - [email protected]Massa kärlek , pussar och kyssar!

Sex favoriter -

 
 

Länkbyte -

Jag brukar inte göra länkbyten men denna tjejen har jag känt sedan jag var mini mini! Hon är rikitgt snygg, hur härlig som helst och är faktiskt Jennifers storasyster! Jag tycker iaf ni borde kika in bloggen och läsa om hennes vardag som består av vänner, pojkvän och massor med mode! Hon är ju bara för bra!
- Klicka HÄR för att komma till hennes blogg -
 

Min kväll -


Mobilbilder -

 

Love it - Littlereasonstosmile

 

Modell 2011 -

 
 

Gymmet -


Hello sweeties! Just nu har jag mött Emma vid gymmet och vi ska verkligen köra hårt pass nu! Dock har jag knappt sovit något inatt, mindre än fem timmar inatt iaf. Först var det jätte varmt, sedan jätte kallt och jag kunde bara inte sova. Så jag får bara göra mitt bästa idag utan så mycket sömn. Sedan ska vi duscha här på gymmet och sedan efter det ska vi äta någonstans och efter det är det skola! Efter skolan ska jag göra ögonfransar igen, jätte bra! Hoppas ni får en underbar dag, pussar och kyssar!

Personligt inlägg - Respekt för andra människor

Jag har respekt för människor, och det tycker jag alla borde ha. Tyvärr har jag förlorat respekten för många detta året, väldigt många. Jag har respekt för människor som behandlar andra bra. Jag förstår inte varför man ska använda fula ord mot varandra och behandla andra som skit. T.ex igår när jag väntade på min spårvagn så sprang det fem tjejer mot en spårvagn. Spårvagnen åkte precis när de kom. De blev så arga så att de började sparka på spårvagnen när den åkte. De skrek massor med saker som "jävla fitta" "Han är säkert rasist jävla kuksugare" "jag hoppas han dör imorgon" "jävla horunge, död åt han och hans familj" osv osv. Jag tittade lite förvånande på tjejerna som var i min ålder eftersom det lät så patetiskt att dom skriker att någon ska dö när de bara missade en spårvagn. Dom märkte att jag reagerade åt dem och skrek "vad fan kollar du på?!". Jag svarade lugnt "jag skulle aldrig kunna säga så åt en människa". De blev direkt jätte arga men som tur var kom deras spårvagn precis efter och de skriker "jävla blondin fitta" osv. Jag förstår verkligen inte hur man kan göra så som dem gjorde. Jag visste inte om jag skulle skratta eller bli ledsen. Jag är kanske lite överdriven men jag har aldrig sagt hora, fitta eller kuksugare till någon. Inte ens på skämt. Jag tycker bara att dom orden är så fula att säga haha! Som jag berättade för längesedan när en killkompis skrev massor med hat sms utan anledning till mig i sommras, där förlorade jag mycket respekt. Han skrev väldigt elaka saker som jag inte ens tänker ta upp här mot mig och det ända jag skrev tillbaka var att jag blev ledsen. Han lyssnade inte och fortsatte. Jag hade aldrig gjort honom någonting och någon månad innan hade han sagt jätte fina saker om mig. Jag förlorade ALL min respekt för honom. Samma med elaka kommentarer på bloggen. Jag förstår inte hur man kan lägga energi på att skriva saker OM ANDRA MÄNNISKOR. Låt andra männiksor göra vad dom vill så länge det inte är mot dig. Eller som jag har råkat ut för att människor låtsas vara mina killkompisar och kommenterar massor med dumma saker på min blogg. Respekten tappas lätt. Det jag vill berätta med detta inlägget är inte att man ska sluta säga fitta eller hora, utan att man ska respektera andra och behandla andra som du själv vill bli behandlad, så tänker jag. Jag vill inte ha elaka kommentarer på min blogg, därför kommenterar jag aldrig negativt på andras. Jag vill inte kalla andra elaka saker och starta bråk, därför ger jag helst bara komplimnager och är trevlig. Sist med inte minst, jag skulle aldrig kunna vara riktigt riktigt elak mot en människa, speciellt inte en som var min vän. 

Questions and answer -

Q - Kan inte du skriva lite om skolan du går på, hermods alltså? Är 98a så vill veta om den är bra osv.. Vilken linje går du & vet du vad du vill göra sen? Massa kramar
A - Hej hej! Ja det gör jag gärna! Jo, jag går då på Hermods! Skolan är ny för i år faktiskt, jag var väldigt orolig om jag hade valt rätt eller inte då ingen visste så mycket om skolan. Men jag ångrar mig inte en sekund att jag valde Hermods, den är verkligen en jätte bra skola! Jag vill verkligen inte byta till någon annan skola, aldrig aldrig aldrig. Eftersom jag har lågt blodtryck och har lätt för svimma är denna skola väldigt bra för dom har korta dagar. Jag börjar kl åtta och slutar halv ett eller så börjar jag halv ett och slutar vid fem. Man får ett matkort och ett gymkort så jag kan gymma och äta innan/efter skolan. Matställerna man kan äta på är oftast väldigt bra, jag äter ofta sushi, på paprika eller subway! Det finns också massor med caféer, kinabuféer och andra matställen att äta på! Det bästa som har hänt mig är att slippa den äckliga matsalsmaten och äta sushi varje dag om jag vill! Det dåliga med att vi har korta dagar är att vi inte har några studiedagar men bara för vi har korta dagar har vi inte mer plugg. Prov och läxor tycker inte jag alls har tagit över min fritid(än så länge haha). Jag tycker vi har lagom med läxor/prov, inte för mycket och inte för lite. Varför vi har korta dagar är för att Hermods har tagit bort håltimmar, precis som gymnasiet Kitas. Jag älskar iaf skolan och är jätte nöjd med skolan, vi jobbar hela tiden med Macbooks och lärarna tror jag är det bästa med skolan. Jag har inte haft en enda dålig lärare än och vissa av dom har blivit som mina vänner nästan. Lärarna bryr sig jätte mycket om en verkligen! Flera tillfällen när jag har mått dåligt så har dom funnits där och hjälpt mig direkt. Skolan är dock rätt liten då det bara finns ettor just nu. Det är ungefär 200 elever nu. Men det kommer som sagt 100-200 nya elever snart som börjar ettan då vi går tvåan. Sen när vi går trean kommer nya ettor igen. Jag tycker iaf det är en mysig skola med fyra små små våningar. Den ligger också jätte bra och jätte fint. Den ligger i en park mittimellan Avenyn och Korsvägen, nära Hvitfelska. Jag går linjen samhäll/Media och jag trivs jätte bra. Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor, jag har tre stora drömmar! Det är pilot, jobba inom reklam och skådespelare. Jag vet inte vad jag kommer bli, jag tar varje dag som den kommer. Hoppas du blir nöjd med svaret och jag hoppas du hittar ett bra gymnasium tillslut! Kram kram 
 
 
 
Q - Du är jätte fin! no homo brännan solarium eller sol?
A - Åh tack tack vad glad jag blir! Hehe jag förstår inte vad du menar riktigt, men jag är mycket i Spanien på sommrarna och jag bränner mig nästan aldrig, så det håller rätt länge! Solarium har jag gjort någon ensataka gång i mitt liv! Om jag förstod frågan fel så får du fråga igen! Kram
 
Q - Du har en helt fantastisk kropp!
A - (ingen fråga jag vet)
Tack tack tack, vad du är gullig! Kram
 
 
Q - Vad har du köpt tröjan du har på dig i det här inlägget? SUpersöt! :D
A - Åh tack så jätte mycket! Den tröjan är faktiskt rätt gammalt, har haft det i ungefär två år om jag inte har helt fel. Tröjan är i alla fall från Vero Moda! Jag har använt tröjan jätte mycket under dessa två år. Här får du en bild av den tröjan. (OCH EN JÄTTE GAMMAL BILD HAHA)

Mina favoriter från Macklemore

Hello guys! Igår snapchattade jag lite med Ellen och hon skrev att jag har fått henne att lyssna mer på Macklemore, jag blev jätte glad och tänkte tipsa henne om mina favorit låtar! Då kom jag på att jag har för många favoritlåtar. Det finns så många många många bra låtar av Macklemore & Ryan Lewis. Jag skrev till henne att jag skulle göra ett inlägg om det istället! Jag älskar alla deras låtar men hur ska jag säga det, jag har tolv favoriter som jag kan lyssna på om och om igen varje dag. Eftersom jag har så många favorit låtar av dom så tänkte jag att jag skriver kort information om varje låt! Jag hoppas ni lyssnar på några av dessa låtar nu, alla är underbara, lika underbara som Macklemore själv!
Ten thousan hours - Vet inte varför jag verkligen älskar den, kanske för att den var så mäktig på konserten faktiskt! Den är riktigt härlig att lyssna på helt enkelt!
Can't hold us - Vad ska jag säga? Vem älskar inte denna låten! Jag älskar den och man kan verkligen inte sitta stilla när man hör den. Jag blir alltid så glad av den och vill bara dansa loss, hoppa och skrika när jag hör den, precis som jag gjorde på konserten. Bästa låten!
Thrift Shop - Jo, denna är väll den mest "typical" av alla deras låtar. Jag går nästan alltid och sjunger på den, fråga bara mina klasskompisar! Den fastnar lätt i huvudet. Nu vet nog alla vilken låt den är, men ja den är ju bara för härlig!
White Walls - Denna låt är ju faktiskt en av mina favoriter av mina favoriter, haha! Jag får rysningar i hela kroppen av början, jag tycker den är så bra! Jag älskar hela början och den är så cool. Hela låten är perfekt förutom refrängen haha.. Jag gillar inte alls refrängen lika mycket. Den är lite seg bara. Men annars är hela låten perfekt.
Wing$ - Denna låten påminner också mycket om konserten! Jag stod där och skrek refrängen och hade så många känslor i kroppen och tankar. Jag tycker om låten jätte mycket, den är också rätt känd av deras låtar. Den är helt enkelt väldigt fin.
A wake - Detta är Jennifers favorit haha! Jag gillar den också, rappen är nice och den är underbar att bara lyssna på! Den är verkligen så chill!
Gold - Jag diggar verkligen hela låten! Jag älskar att bara ligga och lyssna på låten, den är verkligen en favorit. 
Staring Over - Denna låt är väldigt djup. På konserten hade han ett helt tal om denna låt, jätte fin och handlar mycket om honom och hans musik. 
Cowboy Boots - Haha Jennifer är inte alla lika stort fan av denna låten som jag är! Jag tycker iaf denna låten är jätte härlig och så charmig!!! Love!!
Irish Celebration - Denna låten är väldigt speciell haha! Men från första början jag hörde den älskade jag den. Jag tycker låten är jätte rolig haha! Man kan inte sluta le när man hör låten!
Otherside - Också väldigt djup låt som Staring Over. Jag älskar texten och kan inte förklara den så mycket mer, den är ren magi. Macklemore pratade massor om denna låt och hade ett långt tal, finaste människan.
Same Love - Avslutar med en favorit, jag verkligen älskar den från djupet av mitt hjärta, det finns helt enkelt ingen finare låt än Same love.
 

9 oktober -

+ Jag har sovmorgon till kvart i ett!
- Jag har prov första lektionen
+ Jag ska träffa Raed efter skolan idag!
- Det är lite små kyligt ute, jag vill ha sommar!

Dagens outfit - 8 oktober

 

Sommar sommar kom tillbaka -

 
 

Små saker betyder mycket -


Dagens teenagerpost -

 

Joe & the juice -

 

Dagens outfit - 7 oktober

 

More about me -

Jag hälsar på mina tjejkompisar genom puss på kinden eller på munnen oftast | På den senaste tiden har jag börjat tycka om mycket rap musik, mina favoriter just nu är helt klart Macklemore och Eminem | Jag klarar inte av när människor är elaka mot andra, jag förstår inte varför man vill förstöra för någon annan | Jag tror jag har över 15 olika bh:ar | Jag kan inte gå ut ur en Hollister/abercrombie&fitch butik utan att köpa något | Om jag gillar någon/intresserad av någon kan jag lätt bli helt tokkär för snabbt | Jag har rätt svårt att börja smsa med någon jag inte är riktigt nära med då jag har lätt att känna mig jobbig | Jag smörjer alltid in mig i någon god body lotion efter jag har duschat, jag älskar att lukta gott | Jag sätter nästan alltid på lugn musik varje natt för att jag ska somna lättare | Jag gör ofta mycket ljud ifrån mig och pratar oftast alltid jätte högt så folk får säga till mig | Jag verkligen älskar att hälsa på nya människor och att bara helt enkelt säga hej till allt och alla |

Love it - Littlereasonstosmile

 

Måndag morgon -

+ Sovmorgon till klockan 11
- Slutar kvart i fem
+ Ska fika med en gammal vän efter skolan
- Måste plugga
 

Macklemore and Ryan Lewis - CONSERT

Jo konserten, Macklemore & Ryan Lewis. Vad ska jag säga, den var helt fantastisk. Det var så mycket kärlek och energi. Allt Macklemore sa gick rakt in i hjärtat. Både jag och Jennifer tycker samma sak om konserten, och vi båda är så överlyckliga att vi köpte biljetter till att se dom live. Både jag och Jennifer var på Justin Bieber i våras och nu då Macklemore & Ryan. Visst är Justin Bieber världens snyggaste kille och vi grät som bara den på hans konsert, men Macklemore och Ryans konsert, herregud. Macklemores konsert var mycket mer personligare och allt han sa var så fint och som sagt personligt. Macklemore pratade massor om kärlek, fred och att man ska våga vara vem man är, man hörde också att talen var rätt spontana och kom från hjärtat. Macklemore improveserade en hel låt också, jätte häftigt verkligen. Han och Ryan är ju så roliga också, dom klädde ut sig och skämtade så. Ryan Lewis tog senare sats och publik surfade, haha! Så roligt! Det var eld, glitter, vatten, ballonger, bollar och små fyrverkerier på scenen och hela publiken hoppade upp och ner! Det var också en tävling om vilket land i Europa som kan göra mest ljud ifrån sig på en konsert, och vi skulle visa att Sverige var bäst i låten Can´t hold us. Herregud vad hela publiken stampade, hoppade, skrek och dansade! Det var ös och jag är jätte glad att säga att jag hoppade på Can´t hold us, fick se Thrift shop live OCH bli helt tårögd på Same love. Alla deras låtar är bra och hela konserten var sjuk. Det ända jag har att säga är att från och med nu är Macklemore min kung!

- filmklipp från konserten kommer inom några dagar - 
 
 
 

Jennifer och Ottilias topp 5 -

 
 
JENNIFERS TOPP 5 - 
 
Friends with Benefits - Filmen är från 2011 med Mila Kunis och Justin Timberlake i huvudrollerna. Den utspelar sig i New York vilket kanske är en utav anledningarna till att jag älskar den så mycket. New York är min drömstad. Det är en romantisk komedi och handlar främst om, som man hör på namnet, huvudrollerna som ska testa att vara vänner med förmåner men som såsmåning om inser att de är hopplöst förälskade i varandra. Klyschigt, jag vet. 
 
 
 
Orphan - Ottilia med sin skräckfilmsfetisch tvingade mig att välja en inom den här genern med. Och då har jag valt en skräckfilm från 2009, som utgår från att en familj efter att ha mist sitt tredje barn adopterar en nioårig flicka som med tiden visar sig vara väldigt speciell. Kan inte riktigt säga så mycket mer än så utan att avslöja hela historian. Så ni får se för er själva helt enkelt. Den är grym! 
 
 
She's the Man - Måste såklart ha med en typisk tjejfilm och min favorit är She's the Man med Amanda Bynes i huvudrollen. Ni som inte vet vad den här handlar om får bara gå och ladda ner, hyra eller köpa den på en gång. Ni har missat något.
 
 
Lejonkungen - Min absoluta favorit barnfilm är Lejonkungen. Den är bara så mysig och härlig att jag inte kan låta bli att må bra av att kolla på den. Man har sett och avgudat den sedan barnsben och det är nog det som bidrar till den härliga stämningen när man ser på den. 
 
 
OTTILIAS TOP FIVE -  
 
The Notebook - The Notebook är en amerikansk romantisk drama film regisserad av Nick Cassavetes och baserad på romanen med samma namn av Nicholas Sparks. Det är helt enkelt världens finaste kärleks film! Filmen handlar om ett ungt par som blir förälskade under det tidiga 1940-talet. Det händer massor med upp och ner gångar och jag storlipar alltid i slutet. Jag såg den senast för någon vecka sedan och det slutade med att jag knappt kunde andas för jag grät så mycket, haha! Dock är jag en känslig person. Ni romantiker där ute som inte har sett den, MÅSTE se den.
 
 
Saw - Ni som har läst mina tidigare inlägg vet hur mycket jag älskar skräckfilmer! Jag har nog sett alla möjliga skräckfilmer men faktiskt kommer Saw i toppen! Jag älskar hur man måste tänka i filmerna och hur spännande dom är! Det bästa är ju att det finns sju olika filmer då jag aldrig får nog av dom, dock ska ni inte se den sista för den är riktigt riktigt dålig. Tyvärr är det rätt mycket blod i filmerna och filmen rekommenderas inte för känsliga tittare, men ja, jag verkligen älskar filmerna!
 
 
Mean Girls - Ja, jag har inget annat att säga än att detta är världens bästa tjejfilm! Jag har sett den hundra gånger om och minst sju gånger under en natt. Jag kan alla repliker och meningar i filmen och min sms signal är ett citat från filmen. Den är en typiskt highschool film helt enkelt, egentligen inte så speciell men ändå helt fantastisk!
 
 
Dumma mig - Eftersom Jennifer tog den typical bästa barnfilmen så måste jag välja en annan. Då tänkte jag ta en lite nyare, alltså dumma mig! Jag vet inte hur många gånger jag har skrattat så jag gråter till denna film, både ettan och tvåan är fantastiska! Jag verkligen älskar filmen från djupet av mitt hjärta.
 

Questions and answers -

Q - Är ni i Stockholm ensamma?
 
Q - Är ni där själva eller vilka föräldrar är med?
 
A - Ja jag och Jennifer var själva i Stockholm utan våra föräldrar ! :)
 
 
Q - Du är så otroligt vacker! Har läst din blogg ända sen Raed länkade den på facebook haha, läser den 24/7. Verkligen såååååå bra blogg har du!!  Lägg upp outfitbilder oftare :)
 
(Jag vet att kommentaren inte är en fråga men svarar ändå)
A - Hej hej söta du! Vad glad jag blir, tack tack tack! Härligt att höra haha, Raed är så snäll! Tack tack tack, du förstår inte hur super glad jag blir av att höra positiva saker om min blogg! Ja jag ska försöka göra det oftare, roligt att höra vad andra vill och vad ni tycker jag ska blogga mer om! Kram kram och tack igen ! :)

Just nu -


Hello sweethearts! Jag och Jennifer har köpt god frozen yoghurt och just nu är vi i Sture Gallerian! Vi ska nog snart äta lite lunch och sedan går vårat tåg kl 4 hem mot Göteborg! Det kommer ett tidsinställt inlägg senare men jag hoppas ha bra internet på tåget så jag kan svara på lite kommentarer och lägga ut inlägget om konserten! Pussar och kyssar!

Dagens teenagerpost -

 

Favorit armbanden -

 

Questions and answers -

Q - Hur gammal är du? Skulle vara snällt ifall du svarade! <3
 
A - Hej hej ! Jag är 15 år och fyller 16 i slutet av november, kram kram ♥ 
 
Q - snällaaa gör en haul på allt du köpte i stockholm! :)
 
A - Kanske inte en haul video, men jag ska helt klart visa upp allt jag har köpt i bloggen! Men jag kanske kan ta en haul någon annan gång :) tack för tipset och kommentaren! KRAM 
 
Q - Heter du Ot? Är ny här som läsare.
 
A - Hej hej , alltid kul med nya läsare! Nej nej, många som bara vet om min blogg och inte i verkligheten är ofta osäker vad jag egentligen heter, och jag heter OTTILIA ! Kram kram!
 
 
 

Just nu -


Hej vackra ni! Är på Joe & The Juice nu och har det mys! Iaf har jag shoppat lite små saker här i Stockholm idag och jag och Jennifer's dag består av att gå runt här lite överallt! När vi kommer tillbaka till hotellet igen så ska jag svara på lite kommentarer och berätta om konserten igår, men kan redan säga nu att den var helt otrolig! Pussar och kyssar!

Så tråkig så det blir tråkigt -

 
 

JUST NU - GLOBEN

 

Tre från igår -

 

STOCKHOLM

Åh herregud hej på er! Jag mötte Jennifer kl halv 6 på morgonen på centralen och vi åkte tillsammans upp till Stockholm. Det har varit en helt underbar dag i en underbar stad! Vi har nog varit lite överallt nu i stockholm känns det som, vi tom åkte lite fel och fick se lite nytt. Vi har också handlat lite, ätit frozen yogurt och käkade på taco bell! Vi har verkligen gått mycket idag, verkligen en fin fin fin stad! Jag köpte ett par jeans och en tjock tröja från Hollister idag, mycket glad över det! Nu är vi iaf på hotellrummet och IKVÄLL BLIR DET MACKLEMORE AND RYAN LEWIS! Åh vad jag längtar, pussar och kyssar och hoppas ni får en lika rolig kväll som mig! ♥
 

Dagens teenagerpost -

 

#pinkcar #me

 

New in from Victoria secret -

Mamma har varit utomlans och kom hem med detta till mig, hon är världens bästa ♥
 

Outfit yesterday -

 

October the third -

Godmorgon mina hjältar! Just nu sitter jag i klassrummet och min lektion börjar om någon minut. Jag smsar lite onödigt med Jennifer om våran favorit film och inser samtidigt hur hungrig jag faktiskt är, jag sitter och kollar på matbilder på weheartit haha! Efter skolan ska jag och Emma iaf gymma och sedan måste jag hem och packa, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på Macklemore konserten som redan är imorgon!! Provet i psykologi gick iaf jätte bra och jag mår faktiskt toppen bra idag! Kanske för jag sov så bra inatt, vem vet. Pussar och kyssar!

Min dag -

Hej mina fina! Idag har jag haft fullt upp, först skola till klockan två och sedan var jag ute i stan någon timma och fixade lite saker. Sedan när jag kom hem duschade jag och sedan efter det kom min kompis Raed hit direkt. Vi pluggade mest då vi båda har psykologi prov imorgon. Har iaf varit en jätte bra dag och jag hoppas allting går super imorgon, jag måste packa till stockholm och får se om jag hinner gymma också. Pussar och kyssar!

10 things -


Q/A -

Q - Bara en fråga, hur bor du? Alltså bor du med din mamma, pappa eller båda? Vart bor den andra föräldern i så fall? Och varför bor din syster i en annan stad? Är ni hel syskon? Förlåt om detta kanske är lite känsligt, men ville lixom bara fråga! Grym blogg btw, trogen följare!! :D
 
A - Hej hej ! Det är inte alls så jätte känsligt, jag gillar bara att få frågor :)  Jo jag bor iaf i en lägenhet i centrala Göteborg med bara min mamma! Min pappa bor i Göteborg också men jag bor bara med min mamma och aldrig hos min pappa pga privata saker. Jo min syster Ronja är inte mitt hel syskon! Ronja är min gudmors dotter och vi är båda rätt lika(så alla tror vi är syskon) och vi har alltid behandlar varandra som syskon och jag har känt henne sedan jag föddes då våra föräldrar är bästa vänner och som sagt hennes mamma är min gudmor. Men ja tyvärr bor Ronja i Skövde som är lite synd då jag längtar i hjäl mig efter henne hela tiden. Sen jo eftersom alla tror hela tiden att jag och Ronja är syskon så är det enklaste att vi säger att vi är det. Så när jag hälsar på t.ex Ronja´s jobbarkompisar eller kompisar så presenterar Ronja mig alltid som hennes lillasyster. Så ja det var svaren på dina frågor! Tack tack tack, kram på dig!!
 
 
Q - Kan du inte skriva nått inlägg om din hund? Hade ingen aning att du hade en!
 
A -  Hej! Dom som har läst min blogg lite längre borde veta att jag har en hund då jag la ut bild senast för några veckor sedan om min hund. Men det är roligt att du kommenterade! Jo jag har en liten söt dvärgschnauzer som är 6 år! Jag hade alltid önskat mig en hund sedan jag var mini och när jag var 10 år fick jag åka och hämta min kära hund, på min födelsedag. Det var en av dom bästa dagarna i mitt liv! Jag verkligen älskar min lilla hund Pingla, och ja hon heter Pingla! Jag går nästan alltid minst en promenad med Pingla varje dag efter skolan t.ex och jag älskar att ta långa kvällpromenader lite då och då. Dock har jag faktiskt inte skrivit så mycket om henne på bloggen när jag tänker efter haha! Kram kram 
 
 
Q - hur ser din rutin på gymmet ut? :)
 
A - Hej hallå! Jo oftast så börjar jag alltid med uppvärmning och kondition! Jag springer i ungefär 15 minuter mellan hastigheten 11-12 ELLER så cyklar jag i 20-30 minuter i lite olika hastigheter! Efter det går jag alltid runt till dom olika maskinerna och tränar allt från lår till armar! Det gör jag i ungefär 45 minuter och ibland avslutar jag allting med någon konditions träning eller situps. Men det är när jag är själv eller med en tjejkompis på gymmet. När jag är med killkompisar brukar jag ibland köra deras schema, vissa av dom kör t.ex bara armar en dag och  bara lår en annan dag. Så ja, mina rutiner ändras lite då och då beror på om jag åker dit själv eller med en kompis! Kram kram! 
 
 

Macklemore and Ryan Lewis -

 

Love it - justgirlythings

 

How to be happy -


1 OCTOBER -

+ Tre dagar kvar till Macklemore and ryan lewis
- Idag har jag engelska redovisning
+ Ska fika med finaste Valentina idag
- Måste plugga
+ En månad kvar till November ( då fyller jag år )
- Skolfoto idag, och jag vaknade upp med en finne i pannan
+ Snart Halloween
- Det börjar bli riktigt kallt ute
 

RSS 2.0